ben napayim bisey soyleyin lutfen

Karşıdaki olumsuz cevap vermek yerine susmayı tercih etmiş galiba. Üzülmeyin ama lütfen

Görücü usulüne karşı değilim de sadece 1 kere görmüşsünüz. Nasıl bu kadar deli divane oldunuz
Bana kalırsa görüşme olumsuz geçmiş.. Yine de sonucu söylememeleri çok ayıp.

Daha bir defa da görüşüp aşk acısı çekmek çok normal gelmedi bana.

Onlardan haber beklemeniz lazım. Aramamalisiniz.

İlk görüşmede neyinden etkilendiniz bu kadar?

Sormayaydın iyiydi..
İnşAllah öyle bi hata yapmamışsındır.
Bir erkek bir kızı beğenirse , bütün şansını kullanır ve ona ulaşır.
1 hafta olmuş yani , neyi bekliyorsunuz daha anlamadım.
Ayrıca ona ulaşıp olumlu mu olumsuzmu demek çok itici.
Adam olumlu yanıt verceksede olumsuzlaşır.

Haber vermedilerse demekki beğenmediler yoksa hemen dönerlerdi

1 hafta yazmadıysa olumsuzdur. Zaten numara vermemişsiniz tutupta olumsuz diye haber yollayacak hali yok.
Sessizlikte aynı kapıya çıkıyor zaten.

Umarım gidip sormak gibi bir hata yapmamışsınızdır.

İlk görüşte neyine sevdalandınız? Muhtemelen tipine. Öyle aşık olunmuyor. Ayrıca duygularınız saplantılı olabilir. Dikkatli olun hemen bağlanmayın böyle

Ne yapabilirsinki bişey yapamazsın.
Beğenmemiş seni sessizlik bu anlama geliyo

arkadaşlar şuan çocukla konuşuyoruz tekrar görüşmek istemis bende numarami verdim suan o sekilde devam ediyoruz
Arkadaş tanıştırmasından farklı bulmuyorum. Sizi duyan da kızı beş inek parasına görmediği adamla nikahladılar sanacak
sen iste numarasını ya da sor aracıya fikri neymiş
merak ettim ben de şimdi bizi haberdar edin siz ısınmışsınız inşallah karşı tarafta ısınmıştır. Rabbim hayırlısını nasip etsin
O haber vermemiş ama siz de vermemişsiniz. Belki de o da sizden bir haber bekliyor, ki ilk etapta numara vermeyip geri duran da sizsiniz.
Bence aracıya ulaşıp konuşabilirsiniz.
Sevdali bizede haber ver merak ederiz
Ben merak ettim simdi? Merve sordun mu, son durum ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…