- 26 Eylül 2018
- 781
- 2.229
- 113
- 35
- Konu Sahibi Mervesevecen
-
sormaya karar verdim bendeO haber vermemiş ama siz de vermemişsiniz. Belki de o da sizden bir haber bekliyor, ki ilk etapta numara vermeyip geri duran da sizsiniz.
Bence aracıya ulaşıp konuşabilirsiniz.
Karşıdaki olumsuz cevap vermek yerine susmayı tercih etmiş galiba. Üzülmeyin ama lütfenhanımlar bi aracı vesilesiyle biriyle görüşecektim çocuk numaramı istemişti ama ben vermemiştim ilk göreyim diye. daha sonra da çocuk geldi gördük birbirimizi ama çocuktan ve aracılardan hala bi haber yok olumlu yada olumsuz bi cevap vermeleri gerekmez mi?
bu arada ben aşırı beğendim yani durduk yere sevda acısı çeker oldum. şimdi ben ne yapayım lütfen bi fikir verin lütfen ben numarasını alıp fikrini öğrenmek için mesaj atsam çok mu saçma olur
bu arada ne aracısı hangi devirde yaşıyoruz diyecek varsa lütfen zahmet edip yazmasın benim derdim o değil
Ne aracıları yahu, okuyunca bir tuhaf oldum. Hangi devirde yaşıyoruz
Haber vermedilerse demekki beğenmediler yoksa hemen dönerlerdihanımlar bi aracı vesilesiyle biriyle görüşecektim çocuk numaramı istemişti ama ben vermemiştim ilk göreyim diye. daha sonra da çocuk geldi gördük birbirimizi ama çocuktan ve aracılardan hala bi haber yok olumlu yada olumsuz bi cevap vermeleri gerekmez mi?
bu arada ben aşırı beğendim yani durduk yere sevda acısı çeker oldum. şimdi ben ne yapayım lütfen bi fikir verin lütfen
bu arada ne aracısı hangi devirde yaşıyoruz diyecek varsa lütfen zahmet edip yazmasın benim derdim o değil
Size ne yahu size ne? Normali belirleyen kim? Kimine normal kimine değil ınsanlara magaradan gelmisler gibi muamele etmek de ne oluyor?Avrupai miyim? Ne alakası var? Köylüyüm ben. Bu devirde hala bu tarz evlilikleri normal mi buluyorsunuz?
Ne yapabilirsinki bişey yapamazsın.hanımlar bi aracı vesilesiyle biriyle görüşecektim çocuk numaramı istemişti ama ben vermemiştim ilk göreyim diye. daha sonra da çocuk geldi gördük birbirimizi ama çocuktan ve aracılardan hala bi haber yok olumlu yada olumsuz bi cevap vermeleri gerekmez mi?
bu arada ben aşırı beğendim yani durduk yere sevda acısı çeker oldum. şimdi ben ne yapayım lütfen bi fikir verin lütfen
Arkadaş tanıştırmasından farklı bulmuyorum. Sizi duyan da kızı beş inek parasına görmediği adamla nikahladılar sanacak
sen iste numarasını ya da sor aracıya fikri neymiş
Cok fazla olmamis.Düşünme aşamasinda olabilir.ılk adimi kesinlikle siz atmayin .Onun ulasmasi gerekir ilk önce.Ben olsam cook begensem bile aslaa ne araciya ne de karsi tarafa ulasirdim.Kesinlikle erkegin doğasi geregi erkegin üzerine düşen şeyler bunlar.Hayirlisi olsun insallah.
merak ettim ben de şimdi bizi haberdar edin siz ısınmışsınız inşallah karşı tarafta ısınmıştır. Rabbim hayırlısını nasip etsin
O haber vermemiş ama siz de vermemişsiniz. Belki de o da sizden bir haber bekliyor, ki ilk etapta numara vermeyip geri duran da sizsiniz.
Bence aracıya ulaşıp konuşabilirsiniz.
Sevdali bizede haber ver merak ederiz
Ben merak ettim simdi? Merve sordun mu, son durum ne?
Aa süper hadi bakalım hayırlısı olsun nasıl ulaştı sana? Sen hemen aklına düşürdün bu çocuğu ama ona belli etme sakın daha çok erkenarkadaşlar şuan çocukla konuşuyoruz tekrar görüşmek istemis bende numarami verdim suan o sekilde devam ediyoruz
aracı ile ulaştıAa süper hadi bakalım hayırlısı olsun nasıl ulaştı sana? Sen hemen aklına düşürdün bu çocuğu ama ona belli etme sakın daha çok erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?