- 30 Haziran 2018
- 188
- 159
- 33
- Konu Sahibi Mervesevecen
-
Evet ben de avrupai üyeler teşrif etmeden tadı çıkmaz bu konunun diyordum tamNe aracıları yahu, okuyunca bir tuhaf oldum. Hangi devirde yaşıyoruz
Avrupai miyim? Ne alakası var? Köylüyüm ben. Bu devirde hala bu tarz evlilikleri normal mi buluyorsunuz?Evet ben de avrupai üyeler teşrif etmeden tadı çıkmaz bu konunun diyordum tam
Arkadaş tanıştırmasından farklı bulmuyorum. Sizi duyan da kızı beş inek parasına görmediği adamla nikahladılar sanacakAvrupai miyim? Ne alakası var? Köylüyüm ben. Bu devirde hala bu tarz evlilikleri normal mi buluyorsunuz?
Evet. Eski usül gibi değil merak etmeyin aşık olmadan sevmeden kimse kimseyle evlenmiyor.Avrupai miyim? Ne alakası var? Köylüyüm ben. Bu devirde hala bu tarz evlilikleri normal mi buluyorsunuz?
tamam size göre saçma bana göre değil lütfen konuyu uzatmayinAvrupai miyim? Ne alakası var? Köylüyüm ben. Bu devirde hala bu tarz evlilikleri normal mi buluyorsunuz?
Hah bu olabilirHangi devirde yaşıyoruz bir görüşte sevda acısı yaşıyorsunuz?
Canım aracıya sorabilirsin. Senden cevap bekliyor olabilirlerhanımlar bi aracı vesilesiyle biriyle görüşecektim çocuk numaramı istemişti ama ben vermemiştim ilk göreyim diye. daha sonra da çocuk geldi gördük birbirimizi ama çocuktan ve aracılardan hala bi haber yok olumlu yada olumsuz bi cevap vermeleri gerekmez mi?
bu arada ben aşırı beğendim yani durduk yere sevda acısı çeker oldum. şimdi ben ne yapayım lütfen bi fikir verin lütfen
bu arada ne aracısı hangi devirde yaşıyoruz diyecek varsa lütfen zahmet edip yazmasın benim derdim o değil
Görüşme nasıl geçti. Bu durum bir ipucu verir aslında. Hemen kalkmaya uğraştıyda, sohbet sessiz geçtiyse vs. Olumsuzdur. Tam tersiyse sizden bekliyordur. Eşimle ilk görüşmemizde sonra sesi çıkmadı ben de görüşmemiz de iyi geçmişti halbuki demek beni beğenmedi diye düşünerek numarasını sildim, birşey yazmadan. 2-3 gün sonra galiba beni beğenmedin sesin çıkmadı yazdı. Ve 5 yıllık evliyizhanımlar bi aracı vesilesiyle biriyle görüşecektim çocuk numaramı istemişti ama ben vermemiştim ilk göreyim diye. daha sonra da çocuk geldi gördük birbirimizi ama çocuktan ve aracılardan hala bi haber yok olumlu yada olumsuz bi cevap vermeleri gerekmez mi?
bu arada ben aşırı beğendim yani durduk yere sevda acısı çeker oldum. şimdi ben ne yapayım lütfen bi fikir verin lütfen
bu arada ne aracısı hangi devirde yaşıyoruz diyecek varsa lütfen zahmet edip yazmasın benim derdim o değil
1 haftaNe kadar süre gecti asıl kilit nokta bu
of bende buna dayanamıyorum işteMuhtemelen beğenmemiştir yoksa çoktaN arardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?