İlişkisi olan insanlarda, özellikle bayanlarda bu durumun çok yaşandığını fark ettim.Arkadaşlar merhaba,
Benim 4 yıllık bir ilişkim var. Onu seviyorum yada sevdiğimi sanıyorum. İş yerinde hemen yanımda oturan çocuk benden hoşlandığını çok belli ediyor ve iş çıkışı kahve içmeye davet ediyor. Hali tavrı şakaları okdr tatlı ki çıkmazın içindeyim düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. Diğer yandan ilişkimi düşünerek kendimi geri çekmeye çalışıyorum. İlk defa böyle bişey yaşıyo ve duygularıma engel olamıyorum.
Çok kararsızım. Hergün tamam artık işyerinde konuşmcam desemde olmuyo. Beynimi kurcalıyo. Şeytan diyo elini tut ama yok yapamam.
Kendime kızarak ve ciddi anlamda utanarak fikirlerinizi bekliyorum. Offf
İlişkisi olan insanlarda, özellikle bayanlarda bu durumun çok yaşandığını fark ettim.
Sanırım bu bir imtihan.
Bence yapmayın.
4 yillik sevgilinizin yakinlarindaki bir fistikla sizi ayni anda idare ettigini dusunun...
Nasil hissedeceginizi...
Belki ise yarar.
Sanırım bende bu imtihandan kalıcam. Belkide şuanda erkek arkadaşım çalışmadığı için diğeri bana cazip geliyo. Belki her gün gördüğüm için ama bu çıkmaz beni çok zorluyo. Size teşekkür ederim
Erkek arkadasinizdan ayrilin, onu sevmiyorsunuz, seven insan baskasini bu denli düsünmez, kafa yormaz, hayal kurmaz.... Hem sevgilinize hemde kendinize bu haksizligi yapmayin, tam tersi olsa adi hemen aldatma olur erkek yerden yere vurulur, zaten aldatma tek fiziksel degildir, sizde düsüncelerde aldatiyorsunuz... Ayrilin kafanizi toplayin...
Siz onu sevmiyorsunuz.Sizinki alışkanlık. Yapmayın lütfen seven insan başkasını düşünmez. Sevgilinize haksızlık etmeyin hem kendinizi de boş yere inandırmaya çalışmayın.Belki sadece bi heves. Ama iki uçu b*klu değnek. Keşke engel olabilsem. Ama ayrılamam beni seviyo bende onu seviyorum.
Allahım yardım et :/
Arkadaşlar merhaba,
Benim 4 yıllık bir ilişkim var. Onu seviyorum yada sevdiğimi sanıyorum. İş yerinde hemen yanımda oturan çocuk benden hoşlandığını çok belli ediyor ve iş çıkışı kahve içmeye davet ediyor. Hali tavrı şakaları okdr tatlı ki çıkmazın içindeyim düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. Diğer yandan ilişkimi düşünerek kendimi geri çekmeye çalışıyorum. İlk defa böyle bişey yaşıyo ve duygularıma engel olamıyorum.
Çok kararsızım. Hergün tamam artık işyerinde konuşmcam desemde olmuyo. Beynimi kurcalıyo. Şeytan diyo elini tut ama yok yapamam.
Kendime kızarak ve ciddi anlamda utanarak fikirlerinizi bekliyorum. Offf
İkisini de sevmiyorsun bence
Sevsen ikinci zaten olmazdı
Erkek arkadaşın çalışmadığı için ikinci cazip geliyormuş, o işsiz kalırsa üçüncü mü olacak ?
Eski ilişkini bitir bence, kafana uyanla devam et, diğerinin hakkına girme
Aldatmanın bahanesi olamaz, aldatma
Cok basit, iki secenegin var... Ya sevgilinle konusup, bitirip ne istiyorsan yasayacaksin.... Ya da otokontrolunu devreye sokup, bir erkegin flortune iliskisi varken tav olacak, sevgilisi varken elalemle flort edecek kadar ucuz bir kadin miyim diye tavrinizi koyacak, size yakisan sekilde davranacaksiniz... Her ikisi de makul ve sizin karariniz, tek kotu olan sey su anda ki tavriniz...Bazen insanin akli karisabilir ama asil hamurunuz, karakteriniz boyle durumlarda ortaya cikar, sonunda kendinize iyi puan vereceginiz sekilde davranin, bahaneler uretmek yerine...Belki sadece bi heves. Ama iki uçu b*klu değnek. Keşke engel olabilsem. Ama ayrılamam beni seviyo bende onu seviyorum.
Allahım yardım et :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?