Ben n'apıyorum :/ İki kişiyi nasıl severim

betul0123

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2009
76
12
623
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,
Benim 4 yıllık bir ilişkim var. Onu seviyorum yada sevdiğimi sanıyorum. İş yerinde hemen yanımda oturan çocuk benden hoşlandığını çok belli ediyor ve iş çıkışı kahve içmeye davet ediyor. Hali tavrı şakaları okdr tatlı ki çıkmazın içindeyim düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. Diğer yandan ilişkimi düşünerek kendimi geri çekmeye çalışıyorum. İlk defa böyle bişey yaşıyo ve duygularıma engel olamıyorum.
Çok kararsızım. Hergün tamam artık işyerinde konuşmcam desemde olmuyo. Beynimi kurcalıyo. Şeytan diyo elini tut ama yok yapamam.
Kendime kızarak ve ciddi anlamda utanarak fikirlerinizi bekliyorum. Offf

İlişkisi olan insanlarda, özellikle bayanlarda bu durumun çok yaşandığını fark ettim.
Sanırım bu bir imtihan.
Bence yapmayın.

İlişkisi olan insanlarda, özellikle bayanlarda bu durumun çok yaşandığını fark ettim.
Sanırım bu bir imtihan.
Bence yapmayın.

Sanırım bende bu imtihandan kalıcam. Belkide şuanda erkek arkadaşım çalışmadığı için diğeri bana cazip geliyo. Belki her gün gördüğüm için ama bu çıkmaz beni çok zorluyo. Size teşekkür ederim

4 yillik sevgilinizin yakinlarindaki bir fistikla sizi ayni anda idare ettigini dusunun...

Nasil hissedeceginizi...

Belki ise yarar.

Bunu gerçekten düşündüm. Yok, hayali bile kötü aldatılmış, çirkin,emek hırsızı, saygısız hissederdim kendimi. Eminim oda bilse böyle hisseder.
Ama duygu okdr zor bişey ki engel olamıyorum mantığımı dinlemiyo duygularım.

Erkek arkadasinizdan ayrilin, onu sevmiyorsunuz, seven insan baskasini bu denli düsünmez, kafa yormaz, hayal kurmaz.... Hem sevgilinize hemde kendinize bu haksizligi yapmayin, tam tersi olsa adi hemen aldatma olur erkek yerden yere vurulur, zaten aldatma tek fiziksel degildir, sizde düsüncelerde aldatiyorsunuz... Ayrilin kafanizi toplayin...

Duygusal olarak aldatiyorsunuz hemen ayrilin derim ama o iş yerindeki cocuk da ahlaksizmis . Sevgilin olduğunu bile bile sana yaklaşıyor, hiç etik değil doğrusu.

İkisini de sevmiyorsun bence
Sevsen ikinci zaten olmazdı
Erkek arkadaşın çalışmadığı için ikinci cazip geliyormuş, o işsiz kalırsa üçüncü mü olacak ?
Eski ilişkini bitir bence, kafana uyanla devam et, diğerinin hakkına girme
Aldatmanın bahanesi olamaz, aldatma

Erkek arkadaşınız çalışıyor olsaydı ne yapacaktınız? Bu sefer farklı bir sebep mi bulacaktınız?
Sebebini burda yazdığınız gibi söyleyerek ayrılın, sonrasında ne isterseniz onu yapın.
İki kişiyi sevmek değil, ikisini de sevdiğinizi sanıyorsunuz bence. Alışkanlık, duyguların zamanla etkisini yitirmesi, hoşlanma, etkilenme vs. duruma uygun bir çok ifade var.

Belki sadece bi heves. Ama iki uçu b*klu değnek. Keşke engel olabilsem. Ama ayrılamam beni seviyo bende onu seviyorum.
Allahım yardım et :/

Belki sadece bi heves. Ama iki uçu b*klu değnek. Keşke engel olabilsem. Ama ayrılamam beni seviyo bende onu seviyorum.
Siz onu sevmiyorsunuz.Sizinki alışkanlık. Yapmayın lütfen seven insan başkasını düşünmez. Sevgilinize haksızlık etmeyin hem kendinizi de boş yere inandırmaya çalışmayın.

ilişkiniz olduğunu bildiği halde -elbet söylemişsinizdir, anlaşılır sonuçta diye düşünerek-
size bu kadar kur yapan biri için düşündüğünüze değmez aslında değil mi?
bazen ilişkideki eksik bir yönü bir başkasında görünce dikkatimizi çekebilir ama anlık..
sizinki kararsızlık halinde.. duygular oluşmuş.. istiyorsunuz ama "4 yıl" sizi tutuyor sanki..
ya pat diye silkeleneceksiniz ya akışına kapılacaksınız..
umarım pişman olmazsınız..

Emin olun bende böyle bi durum karşısında kalmasaydım bu söylediklerinizi bi başkasına derdim.
Sevsen ikinci olmazdı diye ama başa gelmeden kimse anlamıyor.

4 yılın ardından ilk günlerin heyecanı, aşkı kalmaz. Hele bir de adam çalışmayınca iyice insanın söylenesi, onu suçlayası gelir. Yaşın az değil sanırım.

Hep derler ya "İnsan doğası gereği çok eşlidir ama tek eşli davranmayı tercih edebilir."
Gerçekten de öyle. Eğer sevgilinden tek eşli olmasını bekliyorsan sen de öyle olmasın. Daha kaç yıl ömür yaşayacağımız belli değil. İlginç bulduğumuz insanlar illa ki karşımıza çıkacak, belki 5 belki 10 tane... Eğer sevgilin değerli biri ise ve sen de ona değer veriyor, onu seviyorsan, biraz heyecanlanmak için bir kahve içip aldatmanın önünü açmana değmez. İçgüdülerimizi biraz kontrolde tutmak lazım.

Sevgi başka, aşk başka şey. Aşkın uzun süreli olmasını ben zaten psikolojik sağlık açısından zararlı buluyorum. Çok mu sıkıldın sevgilinden? Hiç içinden "Ölse de kurtulsam, yeni bir başlangıç yapsam rahat kafayla..." gibi cümleler geçiyor mu? Yoksa bu yazdığımı okumaktan çok rahatsız mı oldun? Öyle bir ihtimali düşünmek seni dehşete mi düşürüyor, "Hayır, kesinlikle olmaz, ben onsuz ne yaparım, tam aradığım kişi" mi diyorsun?

Açık konuşayım, aynı şey benim da başıma geldi, o sırada benim ilişkim de 3 yıllıktı. Karşımda da görünürde karşı koyamayacağım biri vardı. Ama ben sevgilimin tam da aradığım gibi bir karaktere sahip olduğunu bildiğim için elimin tersi ile ittim bu heyecan yaratan yeni kişiyi... Sevgilim olduğunu gözüne gözüne soktum durdum. Biraz daha üsteledi, yine yüz vermedim. Şeytan dürtüyordu bu sırada. Ama insanın mantığını da kullanması lazım. Heyecan yaratacak çok erkek bulursun ama kalitelisini az bulursun. Bence bunu düşün. :)

Üstelik bunu yaşayan sadece sen de olmayabilirsin. Sevgilin de etkilendiği başka kadınlarla karşılaşıyor olabilir. Ama görünüşe göre o senle olmayı seçiyor. :)

Cok basit, iki secenegin var... Ya sevgilinle konusup, bitirip ne istiyorsan yasayacaksin.... Ya da otokontrolunu devreye sokup, bir erkegin flortune iliskisi varken tav olacak, sevgilisi varken elalemle flort edecek kadar ucuz bir kadin miyim diye tavrinizi koyacak, size yakisan sekilde davranacaksiniz... Her ikisi de makul ve sizin karariniz, tek kotu olan sey su anda ki tavriniz...Bazen insanin akli karisabilir ama asil hamurunuz, karakteriniz boyle durumlarda ortaya cikar, sonunda kendinize iyi puan vereceginiz sekilde davranin, bahaneler uretmek yerine...

Kusura bakma kardeş ama ne sevgilini seviyorsun ne de yenisini. Bir heves uğruna izzetinize zeval vermeyin. Ayni seyi sevgilin yapsa yani senin durumunda olsa ayril o serefsizden derdik degil mi ? Kendinize yapilmasini istemediginiz bir seyi baskasina yapmayin.

Böyle düşünceler içindeki insanlar, utanmadan seviyorum diyor ya.
Siz seviyorsanız, ben sevmiyorum.
Fazlasını söylemeye gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…