- 6 Mart 2013
- 612
- 271
- 63
Emin olun bende böyle bi durum karşısında kalmasaydım bu söylediklerinizi bi başkasına derdim.
Sevsen ikinci olmazdı diye ama başa gelmeden kimse anlamıyor.
Kiz geliiinn ne diyon sen?Sekerim, sevgilinie artik asik degilsen, baska birinden heyecanlaniyorsan o iliskiyi surumenin bir alemi yok bence. Kalp carpintisi her zaman bulunmuyor cunku.
Hem kendine, hem sevgiline haksizlik yapma, ayril derim, kalbini carptiran kisiye git her zaman derim.
Kiz geliiinn ne diyon sen?
O zaman evli olanlar da en kucuk bir kalp carpintisinda bosanip gitsin mi?
Soguk hava dalgası geliiiiyyy don işşallahh
He bak o konuda haklısın.. Iliskisi pamuk ipliğine bagliymis zaten.Amanin, gorumcenin burda oldugunu unuttuk iyi mi
Hatun evli degil ki eb abla, sevmedigi biriyle bile bile evlense, baskasindan eninde sonunda hoslanacak.
ben bi tane bulamazken bu iki tane bulmuş4 yıllık bir ilişki.... Az değil ki. Nasıl böyle bir şey yapabiliyorsunuz. Aynı durumda kendinizi bir düşünsenize.. Nefsinize biraz hakim olmayı denesenize ? Bunları düşüne bildiğinize göre erkek arkadaşınızı sevmiyorsunuz gerçekten demek ki.. Bence buda bir nevi aldatma .... Bunu kendinize yakıştırıyorsanız diyecek lafım yok size. Ama yakıştırmıyorsanız o çocukla muhattabı kesin tabi erkek arkadaşınızı yani 4 yılınızı gerçekten seviyorsanız ...
ben bi tane bulamazken bu iki tane bulmuş
canim ya bi tane olsa ona adasam ömrümü ama sanirim şans ya konu sahbine kızdim açikcasiGüldürdün benii :) İnşallah sana da hayırlı bir kısmet çıkar arkadaşım :) Gerçekten sevebileceğin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?