Ben n'apıyorum :/ İki kişiyi nasıl severim

erkek arkadaşın olduğunu bir şekilde belli et.

düzgün bir insansa saygı gösterir. dikkatli davranır.

Emin olun bende böyle bi durum karşısında kalmasaydım bu söylediklerinizi bi başkasına derdim.
Sevsen ikinci olmazdı diye ama başa gelmeden kimse anlamıyor.

Ben hala sevseydin 2.ci olmazdi diyorum sekerim. Iliskiler baslar ve biter, bunda abartacak, drama yapacak bir sey yok bence. Gorunen o ki, sizinki de bitmis, yoksa baska birine bakamazdin. Kafanda baska biri varsa, sevgilinin yaninda olmanin bir alemi yok bence.

sizin sevgilinize aşkınız bitmiş sevgi devam ediyor ama heyecan yok sevgide aslında belki yoktur ama karşı tarafa saygınızdan ve o 4 yıla verilmiş emekten ötürü sevdiğinizi hissediyorsunuz.bence sevgilinizle ara verin şu an hissettiğinizi yaşayın zaman neyin doğru olduğunu size gösterecektir.yok yapamam dersen o şeytan seni her zaman dürtükleyecek ve bugün yapamazsan içinde kalacak yarın yapacaksın.bence sevgilinle ilişkini gözden geçirmen için bir fırsat olarak görmelisin bu durumu.belkide onunla evlenmemelisin başkasında hoşlanabiliyorsan o çocuğada yazık sanada.kendini aldatmamalısın.

bence erkek arkadaşını sevmiyorsun, benim karşıma daha cazip olanı da çıktı çünkü, üstüme düşen tatlı tatlı yaklaşan da oldu ama onlara sinir olmaktan başka bi şey hissetmedim, eğer sevgilini sevseydin emin ol o diğer çocuk sana batardı gıcık olurdun...

Suan bile sevgilini aldatiyorsun sen , duygusal olarak.

Madem sevmiyorsunuz ayrilin...

Ben kendi adima bunu bir imtihandan cok insani bir durum olarak goruyorum. Insanlarin insanlara sevgisi bitebilir, biriyle beraberken aklin yeni birisine kayabilir, baska birini sevebilirsin. AMA nasil bir insan olacagin da sana kalmis. Bu insani durumda etik olmayan bir sekilde de davranabilirsin, ya da tamamen medeni bir sekilde sevginin ve sadakatin kalmadigi iliskini bitirip vicdanen temiz ve rahat bir sekilde onune bakabilirsin.

Yerinde olsam, anlattigin durumu yasasam ilk is iliskimi bitirirdim. Sonra isyerindeki arkadasla kahve mi icecegim, baskasiyla mi flortlesecegim ne yapacaksam yapardim. Baska biri aklini karistirabildigi an, bak baska birini sevdigin an demiyorum, aklin bir an bile karissa birlikte oldugun insanin defteri kapanmis demektir, bunu sakin unutma.

Kiz geliiinn ne diyon sen?
O zaman evli olanlar da en kucuk bir kalp carpintisinda bosanip gitsin mi?
Soguk hava dalgası geliiiiyyy don işşallahh

Bana kalırsa ikisini de sevmiyorsun, sevgi kafada bile aldatmamaktır. Biri senin için maymun, öyle oynatabilecegin...Digeri de gönlünü egledigin kişi.

Kiz geliiinn ne diyon sen?
O zaman evli olanlar da en kucuk bir kalp carpintisinda bosanip gitsin mi?
Soguk hava dalgası geliiiiyyy don işşallahh

Amanin, gorumcenin burda oldugunu unuttuk iyi mi

Hatun evli degil ki eb abla, sevmedigi biriyle bile bile evlense, baskasindan eninde sonunda hoslanacak.

4 yıllık bir ilişki.... Az değil ki. Nasıl böyle bir şey yapabiliyorsunuz. Aynı durumda kendinizi bir düşünsenize.. Nefsinize biraz hakim olmayı denesenize ? Bunları düşüne bildiğinize göre erkek arkadaşınızı sevmiyorsunuz gerçekten demek ki.. Bence buda bir nevi aldatma .... Bunu kendinize yakıştırıyorsanız diyecek lafım yok size. Ama yakıştırmıyorsanız o çocukla muhattabı kesin tabi erkek arkadaşınızı yani 4 yılınızı gerçekten seviyorsanız ...

ben bi tane bulamazken bu iki tane bulmuş

Erkeklere diyoruz da bu arada kalma olayları, özellikle duygusal açıdan, kadınlar arasında da oldukça var.
Kadının sevgilisi olsun eşi olsun, aldatmış olsun ya da olmasın hoşlanabiliyor, aşık olabiliyor neticede aldatıyor ya da acı çekiyor. Şahsen bu durum bana; Allahu teala bazı şeyleri boşuna yasaklamamış, haram kılmamış diye düşündürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…