- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
- 248
Dusuncelerimi okudun arkadasim. TesekkurKk kadınları ne yumuşak yorum yapıyorsunuz .. Konu şöyle açılsaydı erkek arkadaşım iş yerinde 4 yıllık ilişkisi olduğunu kimseye söylememiş acaba neden kıyamet kopardı . Nefret ediyorum aldatma hikayelerinden aslında aldatanlardan değilde hem aldatıp hemde ilişkisine yada evliliğine devam edenlerden...
Yuhh iş yerindekinin haberi yokmuş bile bunu duyana kadar yorum yapmayacaktım.Kurlaşıp duruyorsun demekki belki onun yanında telini bile açmıyorsun , eger erkek arkadaşında buraya yazması mümkün olsaydı şöyle derdi heralde" 4 yıllık kız arkadaşım bana soğuk davranıyor acaba neden? garibim bilmiyor ki iş yerinde yeni aşklar var. Bırakın 4 yıllık erkek arkadaşınızı bakın sevgilisi olmayanlar var meşgul etmeyin çocuğu..[/]
Ahh ahh. . Aynısı başıma geldi, anlam veremediğim ne varsa sonradan anlamlandırmıştım. Puzzle gibiydi her şey. Her şeyi öğrendiğimde parçaları da bir bir yerine oturtmuştum. Her bir hareketi anlam bulmuştu zihnimde. O da aynı bu arkadaşın erkek arkadaşına yaptığını bana yapıyormuş meğer. Konu sahibi, lütfen o kişini hayatından çık bir şekilde. Aksi halde hissedilenler katlanılır gibi değil. .
canim ya bi tane olsa ona adasam ömrümü ama sanirim şans ya konu sahbine kızdim açikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?