Diğer konularınızda eski sevgilinizle konuştuğunuzu söylemiştiniz şuan hayatınızda olan kişi o mu çok merak ettim
Yani normalde boşanan veya sevgilisinden ayrılan hemen yapsın sevgili yadırgamam
Ama senin derin hüzünlerin vardı anımsadığım konulardan öyle hemen sevgili yapacak ruh halinde değildin....yoksa yargıladığım falan yok yani :)
Çivi çiviyi soker diyorsun :)Yani evet hala gönlüm kırgın .Elbet acılarım tam dinmedi ama sonu yok iste .Çok zor seven biriyim sevince bağımlılık gibi sadakatim var ama olmadi iste .Ne yapayım artık @kovahatunu.
Sevgilime ayılıp bayılmıyorum .Çok kibar çok saygılı biri. Ex den görmediğim kadar ilgi saygı iltifat sevgi görüyorum ama gönlümün içine alamıyorum iste .Yani unutamam başka yoksa.Belki yanlış ama ben buyum böyle hayatım var .
bence güzel aferim size...Kızlar ..Biz eski esimle boşandık ama hiç boşanmamışız gibi aynı hayatım devam ediyor sanki ..
Çocuklar aile ortamı tatsin diye her haftasonu kahvaltıya götürüyor aksamina yemeğe şimdi son haftalar barbekü açık hava yürüyüş felan felan çıkarttı bildiğiniz mutlu mesut aile ortamı ..Sadece haftaiçi akşamları bi iki defa ayrı alıyor büyük oglumu.
Çok saygınız birbirimize ..Ama böyle olması da çok üzüyor beni tamamen ayrı hayatlarımız var belki de birisi var hayatinda bilmiyorum.. Benim de var....Çok birşey hissetmiyorum ama bana kendimi iyi hissettiriyor .
Genel olarak mutluyum özüme döndüm ama ben Hülya Avşar değilim netice de yurdum insanı için saçma sapan bi hayat yaşıyorum gibi .
alma zaten aldıgın an iltifatlar azalırYani evet hala gönlüm kırgın .Elbet acılarım tam dinmedi ama sonu yok iste .Çok zor seven biriyim sevince bağımlılık gibi sadakatim var ama olmadi iste .Ne yapayım artık @kovahatunu.
Sevgilime ayılıp bayılmıyorum .Çok kibar çok saygılı biri. Ex den görmediğim kadar ilgi saygı iltifat sevgi görüyorum ama gönlümün içine alamıyorum iste .Yani unutamam başka yoksa.Belki yanlış ama ben buyum böyle hayatım var .
çünkü onun babası o degil.Sevgilim küçük oglumu öpüyor seviyor felan ..Onu böyle gördükçe eski esimle aile ortamımızı daha çok yaşatmak istiyorum cocuklarima.Niye bilmiyorum .
haksız degil ama sen bu yeni adama pek güvenme. okudukca hırlamak istedim adama.Teşekkür ederim @KaraTurna .
Yani tabi ki rahatsız .Cocukların duruma alışması gerektiğini ve ayrıca kendisi açısından da bi kabul edilebilirlik yanıninda olmadigini dile getiriyor.
Diğer gorusleriniz de haklı olabilirsiniz ama mahkeme düzenine uymak yapacağım en son şey .
Kendim için mi:) Kendim için olsa neden boşanayım ki.Sadece cocuklarimin bu ortamı yaşaması beni çok mutlu ediyor .
Çünkü sizin tuhaf bir iliski anlayışınız vsr, burada yaptığınız yorumlara baktığımda öyle gözüküyor.
Çocuklarınız için pedagog buna devam edin diyorsa edin, ama sanmıyorum
Pismanligini bu sekilde ifade ediyor olabilir mi? Telafi etmeye, kendini gostermeye calisiyor falan?
Yani tuhaflık şöyle olabilir .Evet ex ten güle oynaya ayrılmadım .Kendisi hala yüreğimin bi yerinde . E üstüne iki bebegimin babası .Yani aile tablosu yaşamak beni mutlu ediyor ve elbette büyük oglumu .Ama yani karı kocalık durumu yasamayamadik bundan sonra da yaşamayacağız da bunun da bilincindeyim .Ve kendime geldim çünkü bu adam beni tüketmiş ben biraz bağımlı insanım durum bununla alakalı.
Eski eşiniz çocuklarıyla istediği zaman görüşsün,siz dahil olmak zorunda değilsiniz her zaman.
Bazı babalar var ki, ayrıldıkları zaman çocuklarından da ayrılıyorlar.
Hayatınızda erkek olmadan da devam edebilirsiniz bir süre.
Sadece çocuklarınızı düşünerek..
Hemen bir sevgili,dost girişiminde bulunmak, ve o kişiyi çocuklarınızla görüştürmek benim şahsi fikrimce çocuklar açısından iyi değil.
haksız degil ama sen bu yeni adama pek güvenme. okudukca hırlamak istedim adama.
1-cocukların alışması gerektigi -dogru ama eger cocuklar ve siz böyle rahat ediyorsanız ok. ama bunu yavaş yavaş azaltalım gibi bir formulle gelebilirdi.
2-kendi içinde zordur-dogru. ama bana zor diyorsa bu süre içinde seninle birlikte olmasaydı. sonucta bu bir süreç ise yaşanmalı. o da sabretmeli.
3-küçük cocogu öpüyor seviyor filan - yanlış - neden: bircok neden olabilr ama benim ilk hissettigim senin gözünü boyamak için mesaj gibi geldi. bak ben cocukları ve elbette senin cocıugunu cok seviyorum. iyi biriyim. imajı
4- maden buna katlamayacaktı . kendini ve senin boşandıktan sonraki durumunu iyi değerlendirip- gözlemleyip -cocukluı kadın bana olmaz diyip geri cekilecekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?