BEN NASIL BOSANDIM

Çok gördüm sizin gibi olan çiftleri. Çocuklar aileleri tekrar birleşecek zannedebiliyor. Bunun ayrımını yapabilirseniz ve çocuğa idrak ettirebilirseniz güzel bir ortam oluyor aslında. Mesela çocuk, baba evde kal dediğinde, hayır oğlum benim artık ayrı bir evim var demeli. Biz annenle beraber yaşamıyoruz ama birbirimizin aynı zamanda dostuyuz ve düşman değiliz, seni çok seviyoruz gibi gibi küçük empozelerle geçiş dönemini atlatmasını sağlarsanız sıkıntı yok. Berabet yaşamaya başlamalar çocuğun dengesini bozuyor ama. Sonra tekrar gidiyor baba vs.

kimsenin evladına kimse baba ana olmaz nadir istisnadır ölüm olur anlarım
ama bosanıp baskasını baba veya anne yapmak cok zor
ben ikinci kişiyi asla cocuguma yakıstırmam bu bir gercek yaa evlenmeyeceksinz yada eşinize döneceksinz
hayat hep bizim mutluluklarımz üzerine kurulu degil maleseef
birazda yavrularımızı düşünmeliyiz
bizi onlar anne baba olarak secmedi

arada cok problem olur saygısızlık hadsizlik aldatma yalan dolan anlarım
ama onun dısında ayrılmak cözüm degil
bakın bayagıda vakit gecirebiliyorsunz sebep neydi sormamda sakınca yoksa bosanmanızda

Ben de olması gereken bu diye konu açmadım ki ..Saçma sapan bir şey yaşıyorum farkındayım diye detaylandirdim.
Bu konudan kk olarak neyi anlamamiz gerekiyormus tam olarak su: kadinlar icin bir erkekle sokakta gezmek, yemege spora gitmek ve benzeri aktiviteleri yapmak evliligi surdurmek icin yeterli demek ki. Neden boyle yasiyorsun madem bosanmayaydin diyorlar size. Evliligi ne kadar yanlis anlamislar

Pozitif yorum yapacaktım ama eski konulariniza bir göz atayim dedim neden bosanmissiniz diye. Şiddet görmüşsünüz sanırım doğru mu? Aynı ortama girmekten bile tiksinirdim ben olsam bilemiyorum.
Bir de çocuklar yeniden bir araya gelmeniz için umutlanmaz mı bu şekilde? Evet aile ortamı güzel ama işin bir de bu boyutu var.

Nasıl bosandin? Bir arada vakit geçirmekten mutlu gibisiniz?hem sevgilin de varmış ?Hislerin ne alemde hangisi baskın? Valla iki bilinmeyenli çoklu denklem...hayirlisi

Aynen haklisiniz çıkarımlariniz da.İlk paragrafta ki tespit zaten yüzde yüz .

sen neden gıdıyorsun kı hafta sonu etkınlıklerıne babaları alsın cocuklarını gezdırsın eglensın.dogumgunu olur mezunıyet olur gelırsın bır arayada artık bu kadar aıle ortamı olusturmak tuhaf bence

Yemeği , kahvaltıları belese getirmek için gidiyorum limoncu :))

hahahah bence kocana hem kendine baglama kafasındasın ilk yorumlarunda ne yazdın bana asker arkadası gibi davranıyodu dedin bence kendine ceki düzen var dalga gecicegine yada erkek arkadasına acıgıcana hem pastan dursun hem karnım doysun olmaz bu kafayla sen daha cokkk konu acarsın allah kocana akıl fıkır versin seninle ugrasılmaz kızımm

Kızlar hepinize merhaba.. şuan yazacagım sey cok uzun olcak...
Ben 5 yıllık evliyim 18 yaşında lise biter bitmez evlendim. Eşimle cok büyük aşkla evlenmedim eşim cok iyi bir insandır merhametli herkes parmakla gösterir abdestli namazlı tertemiz düzenli tertipli. Ama gelin görün ki asla anlasamıyoruz.benim yaptıgım hiçbişeyi onaylamaz begenmez illa bir kulp bulur surası şöyle burası böyle sürekli beni aşağılar. Herseyime karısır mutfaga yemege kıyafete yüzüme elime herşeye. Ayak ayak üstüne atma bunu yapma sunu yapma. Hiç kibar degildir cok kabadır ama sadece bana karsı. Kavga ederiz asla kavga edilmez bagırır cagırır ve döver 1 yaşında kızım var. Paraya cok düşkündür asla 1lira bosa harcansın istemez eve poaça bile alamam yemek için boşa para gidiyo der.en sonkavgamız evlilik yıldonumumzdu 3yıldan sonra ilk defa yemege gittik.menudeki yemegi 30lira görünce yüzü düştü kazık yiyoruz bilmem ne vsbi sürü sey kolayı cok severim ben kola içmek istedim kola 4 lira oldugu için benimle kavga etti içmeyeyim diye. Durumumuzda iyi ev ödüyoruz aylık 3800 maaşı var. Ben artık cok bunaldım kesin kararım ayrılmak. Cocugum var. Sonradan diledigi özür vs artık bişeyi seğiştirmiyoe onunla yaptıgım hiçbişeyden keyif almıyorum...

Ben şunu anlamıyorum.Limoncunun çoğu görüşlerine ben de katılmıyorum. Mesela,karşı ailenin yapacakları konusunda çok geleneksel bir tutum sergilemesine ragmen,kendinden beklenenlere karşı sonsuz özgürlükçü takılmasına;bizde böyle,şunlar yapılmalı, yoksa ayıplanır derken,kendine sıra gelince millete halt yemek düşer tavırlarına katılmıyorum.Benim için ya toptan kabul,yada toptan red esastır.
Buna rağmen bir insanın bir konudaki düşüncelerine,öncekileri baz almadan saygı duyulabilir.Katılınmasa bile...

kendince bana laf sokup ruhunu rahatlattı ama bence ayna bakıp ben ne yapıyorum demeli sayfada 10 kisi sordu aynı soruyo sadece bana yazdı dalga gecti kendince ama eger empati yaparsa bana degil kendi haline gülmelii

Canım,esaslı,sorunların var gerçekten,ama yeni konu açabilirsin kendine,bir derdim var sayfasının ust köşesinde yeni konu aç butonuyla yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…