- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.094
- 598
Bu konudan kk olarak neyi anlamamiz gerekiyormus tam olarak su: kadinlar icin bir erkekle sokakta gezmek, yemege spora gitmek ve benzeri aktiviteleri yapmak evliligi surdurmek icin yeterli demek ki. Neden boyle yasiyorsun madem bosanmayaydin diyorlar size. Evliligi ne kadar yanlis anlamislarBen de olması gereken bu diye konu açmadım ki ..Saçma sapan bir şey yaşıyorum farkındayım diye detaylandirdim.
Cocukları götürsun sizi gezdirmek zorunda degil ki.
Sizin konularınızı az çok biliyorum. Siz bana hep toplum değerleri ile, aykırı- özgür ruhu arasında sıkışmış bir insan hissiyatı veriyorsunuz.. İçinizden gelen, herşeyi yapıyor ama bi yandan da toplum tabularını yük gibi sırtınızda taşıyıp kendinizi arafta bırakıyorsunuz. Bu ismini koyamadığınız huzursuzluğun sebebi bu toplumun yargılayacağı şeyler yaşıyor olmanızdan kaynaklanıyor olabilir.. Boşanma sebebinizden tutun da, şuan bi sevgiliniz olmasına kadar.. 'ne varmış sevgilim varsa' diye düşünürken bir yanda da bunu bazılarının etik bulmadığını biliyor olmanız gibi.. Ben içinizden ne geliyorsa onu yapmaya devam etmeniz taraftarıyım. Bu suçluluk hissiyatı neden? Bunları özellikle Hülya - Kaya benzetmesi yapıyor olmanıza dayanarak söyledim. Yanılıyor da olabilirim elbet, sizi yakından tanımıyorum.. Sadece his..
Bence gayet güzel bir aile ilişkisi.. Siz birer eş değilsiniz fakat çocuklar için hala bir ailesiniz. Umarım mutlu olursunuz..
tamam babalarıyla gorusme hosuna gidiyo bu soruya cevap verirmisin sen neden kahvatıylara yemeklere gidiysun yani bosanmanın mantıgı nedir sen esinle bosandın cocugunla degil zaten cocuklar sende görmesi gereken baba oda hafta sonu tek gorsun sen neden gidiyosun
hahahah bence kocana hem kendine baglama kafasındasın ilk yorumlarunda ne yazdın bana asker arkadası gibi davranıyodu dedin bence kendine ceki düzen var dalga gecicegine yada erkek arkadasına acıgıcana hem pastan dursun hem karnım doysun olmaz bu kafayla sen daha cokkk konu acarsın allah kocana akıl fıkır versin seninle ugrasılmaz kızımmYemeği , kahvaltıları belese getirmek için gidiyorum limoncu :))
ayrıcaa benden baska kimseye bu cevabı veremedin hayırdır garezin mi var bana 10 sayfada herkez sordu anca banamı yorum yazabildinYemeği , kahvaltıları belese getirmek için gidiyorum limoncu :))
Ben şunu anlamıyorum.Limoncunun çoğu görüşlerine ben de katılmıyorum. Mesela,karşı ailenin yapacakları konusunda çok geleneksel bir tutum sergilemesine ragmen,kendinden beklenenlere karşı sonsuz özgürlükçü takılmasına;bizde böyle,şunlar yapılmalı, yoksa ayıplanır derken,kendine sıra gelince millete halt yemek düşer tavırlarına katılmıyorum.Benim için ya toptan kabul,yada toptan red esastır.Yemeği , kahvaltıları belese getirmek için gidiyorum limoncu :))
kendince bana laf sokup ruhunu rahatlattı ama bence ayna bakıp ben ne yapıyorum demeli sayfada 10 kisi sordu aynı soruyo sadece bana yazdı dalga gecti kendince ama eger empati yaparsa bana degil kendi haline gülmeliiBen şunu anlamıyorum.Limoncunun çoğu görüşlerine ben de katılmıyorum. Mesela,karşı ailenin yapacakları konusunda çok geleneksel bir tutum sergilemesine ragmen,kendinden beklenenlere karşı sonsuz özgürlükçü takılmasına;bizde böyle,şunlar yapılmalı, yoksa ayıplanır derken,kendine sıra gelince millete halt yemek düşer tavırlarına katılmıyorum.Benim için ya toptan kabul,yada toptan red esastır.
Buna rağmen bir insanın bir konudaki düşüncelerine,öncekileri baz almadan saygı duyulabilir.Katılınmasa bile...
Canım,esaslı,sorunların var gerçekten,ama yeni konu açabilirsin kendine,bir derdim var sayfasının ust köşesinde yeni konu aç butonuyla yapabilirsin.Kızlar hepinize merhaba.. şuan yazacagım sey cok uzun olcak...
Ben 5 yıllık evliyim 18 yaşında lise biter bitmez evlendim. Eşimle cok büyük aşkla evlenmedim eşim cok iyi bir insandır merhametli herkes parmakla gösterir abdestli namazlı tertemiz düzenli tertipli. Ama gelin görün ki asla anlasamıyoruz.benim yaptıgım hiçbişeyi onaylamaz begenmez illa bir kulp bulur surası şöyle burası böyle sürekli beni aşağılar. Herseyime karısır mutfaga yemege kıyafete yüzüme elime herşeye. Ayak ayak üstüne atma bunu yapma sunu yapma. Hiç kibar degildir cok kabadır ama sadece bana karsı. Kavga ederiz asla kavga edilmez bagırır cagırır ve döver 1 yaşında kızım var. Paraya cok düşkündür asla 1lira bosa harcansın istemez eve poaça bile alamam yemek için boşa para gidiyo der.en sonkavgamız evlilik yıldonumumzdu 3yıldan sonra ilk defa yemege gittik.menudeki yemegi 30lira görünce yüzü düştü kazık yiyoruz bilmem ne vsbi sürü sey kolayı cok severim ben kola içmek istedim kola 4 lira oldugu için benimle kavga etti içmeyeyim diye. Durumumuzda iyi ev ödüyoruz aylık 3800 maaşı var. Ben artık cok bunaldım kesin kararım ayrılmak. Cocugum var. Sonradan diledigi özür vs artık bişeyi seğiştirmiyoe onunla yaptıgım hiçbişeyden keyif almıyorum...
Aslında niyetim konu açmaktı beceremedim siteyi pek çözemedimCanım,esaslı,sorunların var gerçekten,ama yeni konu açabilirsin kendine,bir derdim var sayfasının ust köşesinde yeni konu aç butonuyla yapabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?