BEN NASIL BOSANDIM

daha çok yeniyse boşanmanız, bu durum gayet normal, ama devamlılığı olursa hepiniz için rahatsız edici olabilir.

Ya şu,3cü şıkkın bana aynı duyguları verdi.Nedense ah evet tam da bu dedim.Negatif iyon yüklendim sanki:) :)

Çocuklara aile ortamı veremezsiniz kusura bakmayın,siz artık boşandınız ve onları da bu çerçeve de üzmeden alıştırmalısınız,yoksa çok problem yaşarsınız ilerde...madem aile ortamıydı boşanmasaydınız,zaten hep birlikteymişsiniz.yani çok saçma şu an yaptığınız

Ya şu,3cü şıkkın bana aynı duyguları verdi.Nedense ah evet tam da bu dedim.Negatif iyon yüklendim sanki:) :)
ya bu bir klasikk. annenin gözünü boıyamak için adam cocukları cok sever.
kadın ise adamın gözünü boyamak için cocugunu cok seviyorum der.
sonrada ne de olsa anneyi baba elde edildi ya. %70 daha sonra o cok sevdigi cocugu istemiyor.
en okumuşuda böyle en az okumuşu da böyle. ceo bile olsa bu böyle. makam mevkide göz etmiyor..
canlı canlı 2 kere bunu yaşadım. gördüm şahit oldum.

İnsanlarin kendi cocuklarina bile tahammulu yokken elalemin cocuguna ne yapabilir,kesinlikle size hak verdim.

Boşandığınıza pişman gibisiniz. Öyle olmasa hayatında birinin olup olmadığını düşünmezdiniz. Bilmiyorum ne kadar evli kaldınız neler yaşadınız yaşadığınız şeyler ne kadar kötü olursa olsun bir anda silip atmak zor. Yalnız eski eşinizle boşandıktan sonra bu kadar sık görüşmeniz her iki taraf içinde hoş değil sizin erkek arkadaşınız var eski eşinizinde de var veya olacak.

Gayet medenice bir tutum tabi ama bir yere kadar.. Baba çocuğu alsın birlikte zaman geçirsinler elbette ama sizin her seferinde gitmeniz o çocukları gerçeklikten uzaklaştırır. Annem babaö ayrı mı değil mi? Eğer ayrılmadılarsa neden farklı evlerdeler eğer ayrıldılarsa neden hep birlikteyiz? İlerde hayatınızdaki kişiler bu duruma sıcak bakmayıp sıkıntı çıkaracaklardır ya da evlendiniz diyelim bunu nasıl açıklayacaksınız çocuklarınıza? Bence sizin ayrı hayatlar kurduğunuzu idrak ettirin biraz babalarıyla yalnız vakit geçirisnler.. Sizin yerinizde olsam gitmem ama güler yüzle uğurlarım onları.

Yani evet,bir yaşanmışlık olur,verilmiş bir emek olur,ilmek ilmek örülmüş sabırla harmanlanmış bir geçmiş olur amenna ama???

söyle o zaman. cocuklarıma babalarıymış gibi davranıp onları cok sevip sarman hoşuma gitmiyor. eger bana iyi oldugunu ispatlamak istiyorsan cocuklarım üzerinden bunu yapma. evet onları sev. ve onlar benim parçam. eski eşimle görüşmeyi kesemem. ortak cocuklarımız. bunu da katlanacaksın.
katlanamayacaksan düşün taşın hayatımdan cık.
bak 1. evliliginde hata etmişsin. 2. sevgili ve belki eş olacak da bu sefer önceden sınırlarını çiz. söyle. çekinme.ç hata yapma

İnsanlarin kendi cocuklarina bile tahammulu yokken elalemin cocuguna ne yapabilir,kesinlikle size hak verdim.
Mesela ben@cutemom un eşinden bu negatifliği almıyorum,aksine yaşanmışlık ve sevgiyle kabullenme var.Ama kaçta kaç bu oran...

Yani yok sanki onun da kafasında bitmiş gibi .Ama yine de ne kaybettiğinin de farkına vardı hayatim da biri olduğunu az çok hissediyor .Eskiden asker arkadaşı gibi davranırdı şimdi öyle değil.
eski neden böyle : adam rahatlamış. demek ki evlilik bir yüktü attı bunu üzerinden. olmamışsınız yani.. bunu kabul edip ayrılmak cok güzel birşey.
birde yeni sevgili için yazdın ya'' onun cok zor bir durum- onuun yerinde ben olsam istemezdim..''
böyle düşünmek en büyük hatalardan biri neden ?
bu adam-kadın evlenip boşandıgını biliyor mu ? evet
bu adam-kadın cocuk oldugunu biliyor mu ? evet
bu ikisini bildigine göre eski eşlerin birbiri ile grşecegini bilir.
bunu önceden düşünmemişse aa ben böyle hesap etmedim, istemiyorum görüşmeni diyemez. sende diyemezsin. aklın nerdeydi diye sorarlar insana...
ve ben olsam haydi paşam sana güle güle... bunu bile öngöremiyorsan yarın kim bilir neler yaşarız senle der..arkasından el sallardım...

Son düzenleme:
Mesela ben@cutemom un eşinden bu negatifliği almıyorum,aksine yaşanmışlık ve sevgiyle kabullenme var.Ama kaçta kaç bu oran...
Keske o oran binde bir falan olsa
Benim annem de babamin iki kizina bakmis buyutmus evlendirmis,ceyizine takisina kadar takmis bir insan. Ama iste kac tane varlar,uzucu bir durum ama malesef gercekler

Sizin konularınızı az çok biliyorum. Siz bana hep toplum değerleri ile, aykırı- özgür ruhu arasında sıkışmış bir insan hissiyatı veriyorsunuz.. İçinizden gelen, herşeyi yapıyor ama bi yandan da toplum tabularını yük gibi sırtınızda taşıyıp kendinizi arafta bırakıyorsunuz. Bu ismini koyamadığınız huzursuzluğun sebebi bu toplumun yargılayacağı şeyler yaşıyor olmanızdan kaynaklanıyor olabilir.. Boşanma sebebinizden tutun da, şuan bi sevgiliniz olmasına kadar.. 'ne varmış sevgilim varsa' diye düşünürken bir yanda da bunu bazılarının etik bulmadığını biliyor olmanız gibi.. Ben içinizden ne geliyorsa onu yapmaya devam etmeniz taraftarıyım. Bu suçluluk hissiyatı neden? Bunları özellikle Hülya - Kaya benzetmesi yapıyor olmanıza dayanarak söyledim. Yanılıyor da olabilirim elbet, sizi yakından tanımıyorum.. Sadece his..

Bence gayet güzel bir aile ilişkisi.. Siz birer eş değilsiniz fakat çocuklar için hala bir ailesiniz. Umarım mutlu olursunuz..

dönüp dönüp okuyıorum adama içiye hırslandım
seni kaybettmemek için mi ? yalan yaaallllnnn.....evet seni kaybetmemek için susuyor olabilirde bunu cok romantik ve duygusal oldugu için söylemiyordur. eger benim adım champagneshimmer ise ki cok uzun yazması bile zor bu adam senin gözünü boyamak için bunları yapıyor...

Ama derim ki ne bu?Kuma gibi.:)Ben kabul etmem böyle bi erkeği mesela .

Ben de olması gereken bu diye konu açmadım ki ..Saçma sapan bir şey yaşıyorum farkındayım diye detaylandirdim.

Keske o oran binde bir falan olsa
Benim annem de babamin iki kizina bakmis buyutmus evlendirmis,ceyizine takisina kadar takmis bir insan. Ama iste kac tane varlar,uzucu bir durum ama malesef gercekler
Örneğin eşim,o bile kanından canından çocuğuna babamıydı ilk kucağına aldığında bile,hayır.Zamanla babalığı öğrendi,tanıdı,yavaş yavaş sevdi baba olmayı...Nerde kaldı yedi dağın ötesinden gelen adam,sanmam...

Ama derim ki ne bu?Kuma gibi.:)Ben kabul etmem böyle bi erkeği mesela .
işte bunu cok önceden hesap edeceksin.
ben bunu istemem diyip .. adamdan kacacaksın ...
he kacmadın sonra farkına vardıysan hayır kıskanıyorum sabrediyorum kıl tüy diyemesin. kumam o o diyip arıza cıkartmazsın..
işte o zaman aklın neredeydi bilmiyor muydun bunun böyle olacagını derler. ki ben dedim.
eşimin cok iyi ark. ve bende cook sevmem ama severim o kişiyi. ilişkilerinde ise eşimde bende sevmeyiz arkadaşımızı. aptallaşır.
mukemmele yakın bir anne ve kadın ile ilişkiye girdi. sonra kadınla evlendi. o süper zeki akıllı efendi cocuk birden istenmyen arayı bozan oldu. alakası yok tabi..
kadında eski eşi ile illaki görüşüyor. musamere olur, cocuk agır grip gecirdi filan babasını yanında istemiş. hastane ortamında adam geldi yanında durdu cocugunun.
bunları bizim ark. istemedi. ben bu kadar geniş biri degilim dedi.
bende suratına aklın nerdeydi x arkadaşım. bu kadın bu cocugu senden saklamadı, eşini ve ilişkilerini biliyordun ??? hiç mi düşünmedin bunun böyle olacagını ??? sen ki kocamann okullar okumuş dunyayı dolaşmış bir ton insan mezhep görmüş sosyal ve aşırı humanist birisin bunu öngöremedin mi ??? hayır dedi.
koca bir oha yedi bizden...
değişir diye beklemiş... değişmez niye değişsin...

Son düzenleme:
Ben de olması gereken bu diye konu açmadım ki ..Saçma sapan bir şey yaşıyorum farkındayım diye detaylandirdim.
tamam babalarıyla gorusme hosuna gidiyo bu soruya cevap verirmisin sen neden kahvatıylara yemeklere gidiysun yani bosanmanın mantıgı nedir sen esinle bosandın cocugunla degil zaten cocuklar sende görmesi gereken baba oda hafta sonu tek gorsun sen neden gidiyosun

bence sacma birşey yok ortada. sadece azar azar gitmelerinizi azaltın.
spora gidiyorsan yemege gitme.
yemege gideceksen spora gitme. sonra 1 gun git 3 guın gitme vb..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…