Ya şu,3cü şıkkın bana aynı duyguları verdi.Nedense ah evet tam da bu dedim.Negatif iyon yüklendim sanki:) :)haksız degil ama sen bu yeni adama pek güvenme. okudukca hırlamak istedim adama.
1-cocukların alışması gerektigi -dogru ama eger cocuklar ve siz böyle rahat ediyorsanız ok. ama bunu yavaş yavaş azaltalım gibi bir formulle gelebilirdi.
2-kendi içinde zordur-dogru. ama bana zor diyorsa bu süre içinde seninle birlikte olmasaydı. sonucta bu bir süreç ise yaşanmalı. o da sabretmeli.
3-küçük cocogu öpüyor seviyor filan - yanlış - neden: bircok neden olabilr ama benim ilk hissettigim senin gözünü boyamak için mesaj gibi geldi. bak ben cocukları ve elbette senin cocıugunu cok seviyorum. iyi biriyim. imajı
4- maden buna katlamayacaktı . kendini ve senin boşandıktan sonraki durumunu iyi değerlendirip- gözlemleyip -cocukluı kadın bana olmaz diyip geri cekilecekti.
ya bu bir klasikk. annenin gözünü boıyamak için adam cocukları cok sever.Ya şu,3cü şıkkın bana aynı duyguları verdi.Nedense ah evet tam da bu dedim.Negatif iyon yüklendim sanki:) :)
İnsanlarin kendi cocuklarina bile tahammulu yokken elalemin cocuguna ne yapabilir,kesinlikle size hak verdim.ya bu bir klasikk. annenin gözünü boıyamak için adam cocukları cok sever.
kadın ise adamın gözünü boyamak için cocugunu cok seviyorum der.
sonrada ne de olsa anneyi baba elde edildi ya. %70 daha sonra o cok sevdigi cocugu istemiyor.
en okumuşuda böyle en az okumuşu da böyle. ceo bile olsa bu böyle. makam mevkide göz etmiyor..
canlı canlı 2 kere bunu yaşadım. gördüm şahit oldum.
Yani evet,bir yaşanmışlık olur,verilmiş bir emek olur,ilmek ilmek örülmüş sabırla harmanlanmış bir geçmiş olur amenna ama???ya bu bir klasikk. annenin gözünü boıyamak için adam cocukları cok sever.
kadın ise adamın gözünü boyamak için cocugunu cok seviyorum der.
sonrada ne de olsa anneyi baba elde edildi ya. %70 daha sonra o cok sevdigi cocugu istemiyor.
en okumuşuda böyle en az okumuşu da böyle. ceo bile olsa bu böyle. makam mevkide göz etmiyor..
canlı canlı 2 kere bunu yaşadım. gördüm şahit oldum.
söyle o zaman. cocuklarıma babalarıymış gibi davranıp onları cok sevip sarman hoşuma gitmiyor. eger bana iyi oldugunu ispatlamak istiyorsan cocuklarım üzerinden bunu yapma. evet onları sev. ve onlar benim parçam. eski eşimle görüşmeyi kesemem. ortak cocuklarımız. bunu da katlanacaksın.Onun gözüyle bakınca hak vermiyor değilim ona .Yani ben böyle bisey hayatta kabul etmem mesela :)Seni kaybetmemek için susuyorum felan diyor yani bayağı duygusal biri .
Ya küçük oglumu çok içten opuyor yani yapmacik olsa az çok belli olur.Buyuk oğlumla oynuyor felan ama yani ozunde bu tablo hiç hoşuma gitmiyor iste.Yani senin de belirttigin gibi biraz da o hissiyatı vermek istiyordur bana oysa bilse ki hiç haz almıyorum durumdan .
Mesela ben@cutemom un eşinden bu negatifliği almıyorum,aksine yaşanmışlık ve sevgiyle kabullenme var.Ama kaçta kaç bu oran...İnsanlarin kendi cocuklarina bile tahammulu yokken elalemin cocuguna ne yapabilir,kesinlikle size hak verdim.
eski neden böyle : adam rahatlamış. demek ki evlilik bir yüktü attı bunu üzerinden. olmamışsınız yani.. bunu kabul edip ayrılmak cok güzel birşey.Yani yok sanki onun da kafasında bitmiş gibi .Ama yine de ne kaybettiğinin de farkına vardı hayatim da biri olduğunu az çok hissediyor .Eskiden asker arkadaşı gibi davranırdı şimdi öyle değil.
Keske o oran binde bir falan olsaMesela ben@cutemom un eşinden bu negatifliği almıyorum,aksine yaşanmışlık ve sevgiyle kabullenme var.Ama kaçta kaç bu oran...
dönüp dönüp okuyıorum adama içiye hırslandımOnun gözüyle bakınca hak vermiyor değilim ona .Yani ben böyle bisey hayatta kabul etmem mesela :)Seni kaybetmemek için susuyorum felan diyor yani bayağı duygusal biri .
Ya küçük oglumu çok içten opuyor yani yapmacik olsa az çok belli olur.Buyuk oğlumla oynuyor felan ama yani ozunde bu tablo hiç hoşuma gitmiyor iste.Yani senin de belirttigin gibi biraz da o hissiyatı vermek istiyordur bana oysa bilse ki hiç haz almıyorum durumdan .
Ama derim ki ne bu?Kuma gibi.:)Ben kabul etmem böyle bi erkeği mesela .eski neden böyle adam rahatlamış. demek ki evlilik bir yüktü attı bunu üzerinden. olmamışsınız yani.. bunu kabul edip ayrılmak cok güzel birşey.
birde yeni sevgili için yazdın ya'' onun cok zor bir durum- onuun yerinde ben olsam istemezdim..''
böyle düşünmek en büyük hatalardan biri neden ?
bu adam-kadın evlenip boşandıgını biliyor mu ? evet
bu adam-kadın cocuk oldugunu biliyor mu ? evet
bu ikisini bildigine göre eski eşlerin birbiri ile grşecegini bilir.
bunu önceden düşünmemişse aa ben böyle hesap etmedim, istemiyorum görüşmeni diyemez. sende diyemezsin. aklın nerdeydi diye sorarlar insana...
ve ben olsam haydi paşam sana güle güle... bunu bile öngöremiyorsan yarın kim bilir neler yaşarız senle der..arkasından el sallardım...
Çocuklara aile ortamı veremezsiniz kusura bakmayın,siz artık boşandınız ve onları da bu çerçeve de üzmeden alıştırmalısınız,yoksa çok problem yaşarsınız ilerde...madem aile ortamıydı boşanmasaydınız,zaten hep birlikteymişsiniz.yani çok saçma şu an yaptığınız
Örneğin eşim,o bile kanından canından çocuğuna babamıydı ilk kucağına aldığında bile,hayır.Zamanla babalığı öğrendi,tanıdı,yavaş yavaş sevdi baba olmayı...Nerde kaldı yedi dağın ötesinden gelen adam,sanmam...Keske o oran binde bir falan olsa
Benim annem de babamin iki kizina bakmis buyutmus evlendirmis,ceyizine takisina kadar takmis bir insan. Ama iste kac tane varlar,uzucu bir durum ama malesef gercekler
işte bunu cok önceden hesap edeceksin.Ama derim ki ne bu?Kuma gibi.:)Ben kabul etmem böyle bi erkeği mesela .
tamam babalarıyla gorusme hosuna gidiyo bu soruya cevap verirmisin sen neden kahvatıylara yemeklere gidiysun yani bosanmanın mantıgı nedir sen esinle bosandın cocugunla degil zaten cocuklar sende görmesi gereken baba oda hafta sonu tek gorsun sen neden gidiyosunBen de olması gereken bu diye konu açmadım ki ..Saçma sapan bir şey yaşıyorum farkındayım diye detaylandirdim.
bence sacma birşey yok ortada. sadece azar azar gitmelerinizi azaltın.Ben de olması gereken bu diye konu açmadım ki ..Saçma sapan bir şey yaşıyorum farkındayım diye detaylandirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?