Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet merhametsizlik bu. Bacak kadar çocukla boy ölçüşüyorsunuz. Kocaman kadınsınız, hayatınızın sorumluluğunu alın. Yeğeninizle ilgilenmiyorsanız ilgilenene köstek olmayın.Merhametsizlik mi bu? Boğuluyorum , annemin aşırı sahiplenmesini, dengeyi bulamamasını, beni yalnız bırakmasını, çocuğun şımarıklıklarını tahammül edemediğimi?
Siz farkında değilsiniz ama bizler "O kız" dediğiniz çocukcağızın yeğeniniz olduğunu dile getirirken siz hala "O kız, o kız" diye yazıyorsunuz . Görmedim bilmiyorum ama yazdıklarınıza göre sizin bence aile olarak farklı sorunlarınız var. Hatta aile misiniz bunu sorgulamanız gerek.Çünkü benimde anneme ihtiyacım var ve annem tamamen kendini o kıza adamış durumda … sıkıldım ve bunaldım
Kızınızın bir annesi var, o çocuğun kimi var? Bir yaşlı ninesi. Dokunmayın faydanız yoksa, dokunmayın.Bunun bilincindeyim fakat benimde bir evladım var onun babasıda 5 haftadır aramadı, ve ben yalnız bir anneyim nereye kadar sabredeyim
Cok klasiktir ama işe yarar. Boş bir kağıt alıp artilarini ve eksilerini yazin. Karar vermenizi kolaylaştırır.İşte bunu bilemiyorum , yurtdışında çok sıkıldığım ve yalnız olduğum için memlekete dönüş istiyorum burada gel git yaşıyorum,
Siz yurt dışına geri dönün kimsenin de huzurunu kaçırmayın. Çok çirkin bir üslubun var ve çok yanlışsinBen yurtdışına okumaya gittim bitirdim evlendim, boşandım , bir kzım var , 4 yaşında yurtdışında yalnız hissediyorum, ailemin yanına geldim bir süreliğine , abimin kızı annemlerde yaşıyor sürekli , 6 yaşında, kızın annesi hiç aramıyor çocuğu , abim çocuğuyla ilgilenmiyor keyfine bakıyor, bende kısa süreliğine annemlerdeyim kızdan çok sıkılıyorum, birde şımarık, kızım o kıza çok düşkün ama kız bazen kötü örnekte oluyor , , ben tepki verince en ufak anneme batıyor , bende anneme sinirleniyorum anne ben o çocuğun annesi babası değilim diyorum rahatsız oluyor annem , beni yalnız bırakıyor, bende bunun çözümü beni yalnız bırakmak değil, abime sorumluluk vermek diyorum , annem ne yapayım almıyor diyor … ben şaşırdım ne doğru ne yanlış
Sizin "sıkılıp bunalmadığınız " anı mı kollayacak anneniz kendi hayatını yaşamak için...annenizin torunu (sizin de yeğeniniz ama hissiniz yok çocuğa) yuvasız bir kuş ..anneniz de 6 yaşındaki bu kuşa sahip çıkmak istiyor..onla ilgilenmek istiyor. Bunu bile kıskanacak durumdasınız belli ki!Çünkü benimde anneme ihtiyacım var ve annem tamamen kendini o kıza adamış durumda … sıkıldım ve bunaldım
Eee ne istiyorsunuz çocuktan sen geldin yerleştin diye onu yuvaya mi versin babannesi bakmıyormuş işte anne babası biraz kalbinizi düzeltinBende mecbur kaldım aileme maalesef çocuğumdan dolayı çıkıp gidemiyorum öyle kolay babası yardım etmediği gibi sorunlu bir adam
E cunku siz kocaman kadin oldunuz Anne oldunuz, bence psikologa gorunmelisiniz.Çünkü benimde anneme ihtiyacım var ve annem tamamen kendini o kıza adamış durumda … sıkıldım ve bunaldım
O zaman kalkıp başka ev tutacaksınız ve kimsenin huzurunu kacirmayacaksiniz. Düpedüz bır çocuğu kıskanıyorsunuz... Psikolojik sorunlarınız için yardım alinizMerhametsizlik mi bu? Boğuluyorum , annemin aşırı sahiplenmesini, dengeyi bulamamasını, beni yalnız bırakmasını, çocuğun şımarıklıklarını tahammül edemediğimi?
En güzel tavsiye .Siz yurt dışına geri dönün kimsenin de huzurunu kaçırmayın. Çok çirkin bir üslubun var ve çok yanlışsin
Annenizin ellerinden öpüyorumÇünkü benimde anneme ihtiyacım var ve annem tamamen kendini o kıza adamış durumda … sıkıldım ve bunaldım
Yo annene ihtiyacın falan yok koca kadınsın, çocuk yapmışsın. Kendi başına ev tutup çocuğuna kendin bakabilirsin.Çünkü benimde anneme ihtiyacım var ve annem tamamen kendini o kıza adamış durumda … sıkıldım ve bunaldım
Sen koca kadın göğüs geremediğin sikintilara annesiz babasız yapayalnız göğüs geriyor o çocukBunun bilincindeyim fakat benimde bir evladım var onun babasıda 5 haftadır aramadı, ve ben yalnız bir anneyim nereye kadar sabredeyim