Ben nasıl davranmalıyım annem haklı mı?

Hiç -549’u görmemiştim bu sitede… valla rekora koşuyorsunuz konu sahibi :olamaz:
Yapacak birşey yok okumadan mesajlarımı beğenmedim yazıyorlar … arada bir kaç sağlıklı düşünen insandan gelen yorum için duruyorum sitede

kendi evim var, annem çağırdı ayrıca beni ben gelmek bile istememiştim yılbaşında,
Hukuki nedenler nedeniyle uzun kalmak zorunda kaldım,
Mecbur kaldım yani bu rezilliği yaşamaya ve bunaldım,
Yoksa seçme şansım olsa bu abiyi de babayı da sokağa atarım çocuğu değil , yada yüzlerime bakmam
O evden siz gitmelisiniz onlar değil 🤷

kendi evim var, annem çağırdı ayrıca beni ben gelmek bile istememiştim yılbaşında,
Yoksa seçme şansım olsa bu abiyi de babayı da sokağa atarım çocuğu değil , yada yüzlerime bakmam
babayı damı sokağa atarsınız?kimin evinden kimi kovuyorsunuz anlayamadım ben de? :işsiz:

Annesine verilmesini nerede yazdım anlamadım, gerçekten anlamıyorsunuz ben başka başka şeyler yazıyorum , ben annemin ezilmesine ve sağlığını kaybetmesine üzülüyorum , ve çaresiz kalıyorum yapılabilecek hiçbir şey olmadığı için dert zaten ,ananın ve babanın yapabilecekleri ufak şeyler var onları da yapmıyorlar

Annenin beyni yok mu, isterse bakmaz çocuğu anen babasına geri atar olur biter.

madem anneye üzülüyorsunuz neden sizin çocuğa da baktırmak istiyorsunuz? Sizin derdiniz annenin sizin çocuğa değil diğer çocuğa bakması değil miydi? Abiniz de siz de bu kadını bakıcı etmek istiyorsunuz, sadece abi daha önce davranmış durum bu.

Ç
Annenin beyni yok mu, isterse bakmaz çocuğu anen babasına geri atar olur biter.

madem anneye üzülüyorsunuz neden sizin çocuğa da baktırmak istiyorsunuz? Sizin derdiniz annenin sizin çocuğa değil diğer çocuğa bakması değil miydi? Abiniz de siz de bu kadını bakıcı etmek istiyorsunuz, sadece abi daha önce davranmış durum bu.
çevremde çocuğunu büyütürken ailesinden yani annesinden yardım almayan görmedim , bu bakıcılık yaptırmak mı oluyor anlamadım ve benim durumumda yalnız bir anneyim evet daha çok yardım alıyorum annem bakıcı mı oluyor , değil Türkiye dünyada bu böyle yaşanır bunun nesini eleştirip dibe sokuyorsunuz ?

Rezillik mi? Ya bir şey diyim mi senin kalbin kötü,kalbin.
Hiiiç bahane bulmaya kalkma.
Yok annesini düşünüyomuşta,yok annesine ihtiyacı varmışta.
Tepki gördüğün için kıvırıyorsun,başka bir şey değil.
Madem abine bu kadar kinlisin,anneni düşünüyorsun bu kadar öfkeni o masum çocuğa yönlendirene kadar ara abini,ona söylen.
Cesaretin varsa tabi.
Ama masum olandan hınc çıkarmak daha kolay.
Ama sen direkt yiğeninden çıkarıyorsun hıncını.
Konunuda o şekilde açtın ilk olarak zaten.
Şimdi kıvırıyorsun.
En başında abim annemi kullanıyor,yiğenimi anneme baktırıyor diye konu açsan kimse sana tepki göstermezdi,emin ol.

Rezillik mi? Ya bir şey diyim mi senin kalbin kötü,kalbin.
Hiiiç bahane bulmaya kalkma.
Yok annesini düşünüyomuşta,yok annesine ihtiyacı varmışta.
Tepki gördüğün için kıvırıyorsun,başka bir şey değil.
Madem abine bu kadar kinlisin,anneni düşünüyorsun bu kadar öfkeni o masum çocuğa yönlendirene kadar ara abini,ona söylen.
Ama sen direkt yiğeninden çıkarıyorsun hıncını.
Konunuda o şekilde açtın ilk olarak zaten.
Şimdi kıvırıyorsun.
En başında abim annemi kullanıyor,yiğenimi anneme baktırıyor diye konu açsan kimse sana tepki göstermezdi,emin ol.
Kıvırmaya neden ihtiyacım olsun , siz beni kötü görmek istiyorsunuz diye kötü mü olmam gerek !! Yanlış anlamışsınız baştan aşağı eski konularımdan da yazmışlar benim o çocukla bir derdim yok , çıldırttı beni burada yorum yapan anlayışsız insanlar

Kıvırmaya neden ihtiyacım olsun , siz beni kötü görmek istiyorsunuz diye kötü mü olmam gerek !! Yanlış anlamışsınız baştan aşağı eski konularımdan da yazmışlar benim o çocukla bir derdim yok , çıldırttı beni burada yorum yapan anlayışsız insanlar
Aynen bunca insanın anlayışı kıt,bir senin kafan çalışıyor.
Ben senin ilk mesajınıda okudum,arada yazdığın mesajlarıda okudum bariz bir geri vites var.
Çünkü bu kadar tepki almayı beklemiyordun.
Anlayışsız olan sen olduğun için bu kadar tepki aldın zaten.
İğneyi kendine,çuvaldızı başkasına batır diye bir laf vardır,sana tavsiyem otur bir düşün.

Ç

çevremde çocuğunu büyütürken ailesinden yani annesinden yardım almayan görmedim , bu bakıcılık yaptırmak mı oluyor anlamadım ve benim durumumda yalnız bir anneyim evet daha çok yardım alıyorum annem bakıcı mı oluyor , değil Türkiye dünyada bu böyle yaşanır bunun nesini eleştirip dibe sokuyorsunuz ?

Eeee madem öyle neye üzülüyorsunuz kadın torununa bakıyor işte?
Siz yalnız anneyseniz ex yenge de yalnız anne, 2si de torunu. Madem paranız var tutun bakıcı, düşün bu kadının yakasından. neden inatla annenin sırtına binmek istiyorsunuz? Abim insin bir tur da ben bineyim yazmışsınız burdaki mesejlarınızda.

Son düzenleme:
Aynen bunca insanın anlayışı kıt,bir senin kafan çalışıyor.
Ben senin ilk mesajınıda okudum,arada yazdığın mesajlarıda okudum bariz bir geri vites var.
Çünkü bu kadar tepki almayı beklemiyordun.
Anlayışsız olan sen olduğun için bu kadar tepki aldın zaten.
İğneyi kendine,çuvaldızı başkasına batır diye bir laf vardır,sana tavsiyem otur bir düşün.
Ben zaten sağlıklı düşünebilmek için buraya yazdım, yani bir şeyin savunuculuğunu yapmak için yada çocuklara şöyle davranalım diye bir sloganım yok, ve insanların tepkilerinden hatalarım olduğunu da anladım , kendimde de düzeltmem gereken yerler var dedim hatta suçluluk hissettim yeğenime daha anlayışlı davranıyorum , kendimi düzeltiyorum Buda bir erdem dir bana göre ,

kötü mü olmalıyım , kimin için kıvırmak zorundayım, buradaki tepki umurumda olsaydı farklı konular açardım

Tepki verenler de öyle saçma saçma tepkiler vermeye başlamışki ciddiye almıyorum artık

Ç

Ha sizin çocuğunuza bakarken sıkıntı yok, bipolar anne, *t kopuk baba yüzünden yetim öksüz yaşayan çocukla ilgilenince sıkıntı.

Ben zaten sağlıklı düşünebilmek için buraya yazdım, yani bir şeyin savunuculuğunu yapmak için yada çocuklara şöyle davranalım diye bir sloganım yok, ve insanların tepkilerinden hatalarım olduğunu da anladım , kendimde de düzeltmem gereken yerler var dedim hatta suçluluk hissettim yeğenime daha anlayışlı davranıyorum , kendimi düzeltiyorum Buda bir erdem dir bana göre ,

kötü mü olmalıyım , kimin için kıvırmak zorundayım, buradaki tepki umurumda olsaydı farklı konular açardım
İyi en azından yaptıklarının yanlış olduğunu anlamışsın bu da bir şeydir.
Yeterince tepki alıyosun zaten başka konu açmaya ihtiyacın yok bence :D

biz kötüyüz biz
siz aslında pammmuk gibi nasıl ponçik nasıl sevgi dolu nasıl kucaklayıcı adeta sevgi pıtırcığı gibi bir insansınız. yazıklar olsun bize

:olamaz:

İyi en azından yaptıklarının yanlış olduğunu anlamışsın bu da bir şeydir.
Yeterince tepki alıyosun zaten başka konu açmaya ihtiyacın yok bence :KK70:
Evet ama sizin sayenizde değil , sağlıklı yorum yapan ve eleştiren insanlar sayesinde , sadece dibe batırmak için yazanların bir çoğunu engelledim , istediklerini yazabilirler … ve beni engellemedikleri sürece ve kendimi iyi hissedemeyip bu yalnızlıkla boğuştuğumu sürece başka konularda açacağım sizin bu konuda fikriniz beni ilgilendirmiyor , atılmam içim şikayet edin varsa bu imkan çok rahatsız olduysanız

biz kötüyüz biz
siz aslında pammmuk gibi nasıl ponçik nasıl sevgi dolu nasıl kucaklayıcı adeta sevgi pıtırcığı gibi bir insansınız. yazıklar olsun bize

:olamaz:
… iyi yorum yapmanızı da beklemiyorum ama okumadan anlamadan cevap yazmayı hatta hakarete vardıracak kadar neyin aklı anlayamıyorum

Kimse kimseye mecbur değil hanımefendi. Yapacağınız şey çok basit köyünüze dönebilirsiniz. Yorumlarınızı okudukça kinleniyorum artık

Evet ama sizin sayenizde değil , sağlıklı yorum yapan ve eleştiren insanlar sayesinde , sadece dibe batırmak için yazanların bir çoğunu engelledim , istediklerini yazabilirler … ve beni engellemedikleri sürece ve kendimi iyi hissedemeyip bu yalnızlıkla boğuştuğumu sürece başka konularda açacağım sizin bu konuda fikriniz beni ilgilendirmiyor , atılmam içim şikayet edin varsa bu imkan çok rahatsız olduysanız
Offf sen kimsinde seni dibe batırmakla uğraşayım ya?
İstediğin cümleleri duymayınca küstüm,oynamıyorum dercesine "sizin fikriniz beni ilgilendirmiyor" demeler falan.
Madem insanların fikirleri umrunda değil o zaman neden konu açıp fikir istiyosun?
Mükemmel bir tezatlık.
Rahatsız falanda olmadım ayrıca,üzüldüm sadece.
Öfkenin asıl kaynağına tepki göstermeye cesaret edemeyip, öfkeni masum bir çocuğa yöneltmene üzüldüm sadece.

Eeee madem öyle neye üzülüyorsunuz kadın torununa bakıyor işte?
Siz yalnız anneyseniz ex yenge de yalnız anne, 2si de torunu. Madem paranız var tutun bakıcı, düşün bu kadının yakasından. neden inatla annenin sırtına binmek istiyorsunuz? Abim insin bir tur da ben bineyim yazmışsınız burdaki mesejlarınızda.
Ben bakıcı tuttuğumu yazdım , inatla neden okumadan hala yazıyorsunuz beni boş boş dibe sokup beğen emojisi alıp popülerleşiyormusunuz. ? Devam edin öyleyse ben artık siZi okumuyorum …Bakın ne kadar pıtırcığım sayemde popülerleşiyorsunuz

Haklılığınız var , ama çocuk kızıma bağırıyor hırpalıyor, eziyor ve bende anne olarak tepki veriyorum , bağırıp çağırma değil , sadece anne olarak tepki kızım zarar görmesin , çocuk çok acımasız , annem de bütün ilgisini o çocuğa veriyor , kızım ve ben yalnız kalıyoruz , bu adaletsiz ilk değil mi, Çocuğun yaptığı hareketler beni soğutuyor ondan , bilinçli değil belki ama elimde değil , belkide çocuk sağlıklı değil , fakat kimse çocuğu alıp pedagoğa götürmüyor … bende yapamıyorum
Ya bunlar çocuk. Bizim yeğenler aynı odada iki dakikada birbirlerine girerdi. Bir girerdim ki o onun saçını çekiyor, suratını cırıyor, bağırıyor; birbirlerine girmişler, diğeri bir şeyleri yırtıyor, beriki ağlıyor, öteki pastel boyayla duvarı çiziyor. Siz altı yaşındaki çocuğu, çocuğunuza kötü örnek görüp şeytanlaştıracak kadar ne yaşadınız? Bakın 16 değil 6 yaş. Bebe ya, okuma yazmayı hebele hübele sökmeye çalışan bacak kadar bir yumurcak.

Biri çıksa kızınız için esrarkeş bir babanın çocuğu kızıma kötü örnek olur dese ne hissedersiniz? Yeğeninize demediğinizi bırakmadınız da, bu hayatta her şey iki başlı hanımefendi.

Back
X