İşte empati yapmaniz icin bir sebep.Bunun bilincindeyim fakat benimde bir evladım var onun babasıda 5 haftadır aramadı, ve ben yalnız bir anneyim nereye kadar sabredeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte empati yapmaniz icin bir sebep.Bunun bilincindeyim fakat benimde bir evladım var onun babasıda 5 haftadır aramadı, ve ben yalnız bir anneyim nereye kadar sabredeyim
Çocuk doğurmayı nasıl büyüttüyseniz gözünüzde, kimsenin doğurabileceğine bile ihtimal vermiyorsunuz ahahahah bu çok iyiydi. Tek başına anne olmayı annenize sorun, benim soyumda annesinden babasından kardeşinden zerre bişey beklemeden tek başına 2 erkek evlat büyütmüş kadın var, tek başına anne görmediğim şey değil, siz örnek alabileceğim kişi olamazsınız bu konuda.Ben yalan olduğunu düşünüyorum , iki çocuğunuz yok sizin !
Tek başına anne olmanın ne olduğunun bilincinde de değilsiniz ,
Yalançi seni hani nerde 2 beben ispatlaÇocuk doğurmayı nasıl büyüttüyseniz gözünüzde, kimsenin doğurabileceğine bile ihtimal vermiyorsunuz ahahahah bu çok iyiydi. Tek başına anne olmayı annenize sorun, benim soyumda annesinden babasından kardeşinden zerre bişey beklemeden tek başına 2 erkek evlat büyütmüş kadın var, tek başına anne görmediğim şey değil, siz örnek alabileceğim kişi olamazsınız bu konuda.
Aaa tabi, tek doğurabilen kadın Pericik, bize leylekler getirdiYalançi seni hani nerde 2 beben ispatla![]()
Yalnız onun iki tane çocuğu varYani sabrım taşıyor artık içinizdeki pislikleri kusan sizsiniz , sizin kalbiniz kötü ve bence çocuğunuz olmadığı için kıskançlık içindesiniz, bir çocuk doğurmak anne olmak ne demek bilmediğinizden ipe sapa gelmez konuşuyorsunuz, ben hamileyken pek çok şeyi gördüm öncesinde haberim yoktu , bir çocukla bi başıma kaldım Aslan girişe ayakta durup kızıma bakıyorum onu kimseye muhtaç etmeden
Almayın bence benim gibi dürüst insanları siz kendinize örnek, ikiyüzlü yaşayıp , zavallı yardım isteyen insanlara vurup , iyiymişler numarası yapan insanlardan olun bir daha da benim konularıma cevap yazmayın!Çocuk doğurmayı nasıl büyüttüyseniz gözünüzde, kimsenin doğurabileceğine bile ihtimal vermiyorsunuz ahahahah bu çok iyiydi. Tek başına anne olmayı annenize sorun, benim soyumda annesinden babasından kardeşinden zerre bişey beklemeden tek başına 2 erkek evlat büyütmüş kadın var, tek başına anne görmediğim şey değil, siz örnek alabileceğim kişi olamazsınız bu konuda.
Kız sus battıkça batıyorsunBen yalan olduğunu düşünüyorum , iki çocuğunuz yok sizin !
Diyene bak diyene.Almayın bence benim gibi dürüst insanları siz kendinize örnek, ikiyüzlü yaşayıp , zavallı yardım isteyen insanlara vurup , iyiymişler numarası yapan insanlardan olun bir daha da benim konularıma cevap yazmayın!
Sarımanolya gelse keşke, ne güzel anlaşırlar.Şeytanin dünya şubesi gelmiş madurculuk oynuyor bencillikte bir marka![]()
Yardım isteyen 6 yaşındaki çocuk. Siz yurt dışında istediğiniz imkanları elde edebilecekken annenize gelmiş el kadar çocuk ile aşık atmaya çalışıyorsunuz. Pılınızı pırtınızı toplayın o evi terk etme zamanınız çoktan geçmişAlmayın bence benim gibi dürüst insanları siz kendinize örnek, ikiyüzlü yaşayıp , zavallı yardım isteyen insanlara vurup , iyiymişler numarası yapan insanlardan olun bir daha da benim konularıma cevap yazmayın!
Size tedavi gerekli. Koca cocuklu kadinin annesini 6 yasinda bir cpcuktan kiskanmasi hastalikli bir durum cunku.Rica ediyorum , çocuğu olmayan kimse bu konuya cevap yazmasın , önceliğim evlenip boşanmış , hatta babadan abiden ve kocadan gün yüzü görmemiş çekmiş kadınlar , bunlar dışında , yardımcı olmak değilde kendi egosunu tatmin için cevap yazanlar sakın yazmayın!!!
Ben bunu yazdım çünkü doğru yönlendirilmeye ihtiyacım var , çok şey yaşadım ve sağlıklı düşünemiyorum ,
Objektif bakabilen insanlardan sağlıklı yorum bekliyorum ,
Ben yurtdışına okumaya gittim bitirdim evlendim, boşandım , bir kzım var , 4 yaşında yurtdışında yalnız hissediyorum, ailemin yanına geldim bir süreliğine , abimin kızı annemlerde yaşıyor sürekli , 6 yaşında, kızın annesi hiç aramıyor çocuğu , abim çocuğuyla ilgilenmiyor keyfine bakıyor, bende kısa süreliğine annemlerdeyim kızdan çok sıkılıyorum, birde şımarık, kızım o kıza çok düşkün ama kız bazen kötü örnekte oluyor , , ben tepki verince en ufak anneme batıyor , bende anneme sinirleniyorum anne ben o çocuğun annesi babası değilim diyorum rahatsız oluyor annem , beni yalnız bırakıyor, bende bunun çözümü beni yalnız bırakmak değil, abime sorumluluk vermek diyorum , annem ne yapayım almıyor diyor … ben şaşırdım ne doğru ne yanlış
Buyurun 3 cocuklu evden katılıyorum,ne oluyor çocuklu olunca,Pamuk prensesin üvey annesine mi donusuyoruz,nedir?Yani sabrım taşıyor artık içinizdeki pislikleri kusan sizsiniz , sizin kalbiniz kötü ve bence çocuğunuz olmadığı için kıskançlık içindesiniz, bir çocuk doğurmak anne olmak ne demek bilmediğinizden ipe sapa gelmez konuşuyorsunuz, ben hamileyken pek çok şeyi gördüm öncesinde haberim yoktu , bir çocukla bi başıma kaldım Aslan girişe ayakta durup kızıma bakıyorum onu kimseye muhtaç etmeden
İnanmanız için başını mı tutmanız gerekiyor ya hayret bir şey. Mıy mıy mıy mıy mağdur rolü, durumunuzu ajite etmekten başka ne biliyorsunuz? Kendi evinize çıkın, milleti rahat bırakın.Ben yalan olduğunu düşünüyorum , iki çocuğunuz yok sizin !
Bilip bilmeden konuşmayın ! Kendinizi ne sanıyorsunuzda annemin evinden beni kovuyorsunuz, anneme yardım ediyorum hem maddi ve manevi o yüzden buradayım, ne kadar çirkin insanlarsınız siz , burada sağlıklı yönlendirme yapan az insan olmuş ben size ne saygısızlık yaptım da bilmeden böyle bir cüreti kendinizde görüyorsunuz?Yardım isteyen 6 yaşındaki çocuk. Siz yurt dışında istediğiniz imkanları elde edebilecekken annenize gelmiş el kadar çocuk ile aşık atmaya çalışıyorsunuz. Pılınızı pırtınızı toplayın o evi terk etme zamanınız çoktan geçmiş