Ben nasıl davranmalıyım annem haklı mı?

nereden anladiniz torununa bakiyor diye mi intihar ediyor anneniz?
Hayır bakmıyor , bakmak başka olur annem canını yiyor çocuk için anlayamıyordum bunu yani bilerek yapıyor , görmek istemiyor ve yaşamak istemiyor abimin yaptıklarını belkide beni

Hayır bakmıyor , bakmak başka olur annem canını yiyor çocuk için anlayamıyordum bunu yani bilerek yapıyor , görmek istemiyor ve yaşamak istemiyor abimin yaptıklarını belkide beni
ee kendi keyfi. size ne? bos bos dramatiklik yaratmayin annem intihar ediyor diye. gayet de yasiyor kadin kendisi icin torunu icin. size ne bundan? kendi hayatiniza bakin.

Veremem kızımın babası esrar bağımlısı ( ne yazikki bilmiyordum) ve şiddet eğilimli , kızım şımarık hareketleri beni sinirlendiriyor annemin aşırı toleransı , anne ve babası ise kendi hayatlarını yaşıyorlar yani annelik babalık yapabilecekken yapmıyorlar ve insanların iyi niyetlerini sömürüyorlar, yani sorumluluk alıp iyilik yaptıkça aptal gibi hissediyorum
Eee onlar annelik babalık yapmıyor diye 6 yaşındaki çocuk mu ödesin bunun bedelini şakamı bu konu

Annem intihar ediyor hanımefendi ben bugün anladım … annem yaşamak istemiyor o yüzden böyle davranıyor ne yapacağım!?
Yaa yorumlar sert gelince bu şekilde yazmayın kimse yemez toruna baktığı için intihar da etmez bence siz biranonce Kendi evinize dönün

Tüm yorumları okuyamadım ama kendi fikrimi yazmak istiyorum.
1-anneni kıskanıyorsun ve yeğenini asla sevmiyorsun.
2-tek acı çeken,fedakarlık yapan,acıların kadını,çocuğuna tak başına bakan, ölümden dönen siz gibi konuşuyorsunuz.cok bencilsiniz.

Ben sizin sağlıklı olduğunuzu düşünmüyorum.
Benimde eski eşim uyuşturucu bağımlısı.
Bende ölümden döndüm,haftalarca yoğun bakıma yattım.
Bende çocuğumla tek başıma mücadele ettim.
Bende aileme ihtiyaç duydum,aileme muhtaç da kaldım.
Ama sizin kadar kötü duygu yaşamadım.
Ben başıma gelenlerden sonra 2 yıl tedavi oldum size de öneririm.

Yegeninizi de geçtim kendi çocuğunuz için bunu yapın.sinirlendiginiz de ağzınızdan çıkanı duymuyor haliniz var çok tehlikeli.
Daha yazmak isterdim ama çok uzun oldu.
İnşallah önce kendi yaptiginiz hatayı anlarsiniz.
Bırakın abini,yengeni,onu bunu.

Bütün konularını okudum.
Sen çok korkak bir insansın, önce kızının arkasına saklanıp boşanamadın. Sonra ne okuduysa boşanmaya karar verdin çocuk konusunda annenin arkasına sığınmaya çalıştın ama yeğenin engelledi. Kendi korkaklığını yeğeninin üzerine atma.
İkide bir o kız o çocuk diyip durma. Problemlerin mi var senin? Ne kadar kinci birisin bacak kadar çocuğa kin tutacak kadar kalbin kararmış olamaz.
O çocuğun hem annesi yok hem babası en azından senin çocuğunun annesi yanında.

Yani sabrım taşıyor artık içinizdeki pislikleri kusan sizsiniz , sizin kalbiniz kötü ve bence çocuğunuz olmadığı için kıskançlık içindesiniz, bir çocuk doğurmak anne olmak ne demek bilmediğinizden ipe sapa gelmez konuşuyorsunuz, ben hamileyken pek çok şeyi gördüm öncesinde haberim yoktu , bir çocukla bi başıma kaldım Aslan girişe ayakta durup kızıma bakıyorum onu kimseye muhtaç etmeden
Abi akjdjajdjs kedilerde doğuruyor farkında mısın?
Ne kadar büyütmüşsün ya. Hem vicdan yoksunusun hem annesin ikisi bi arada nasıl oluyor bilemiyorum ama çocuklara üzüldüm.

Surekli olarak abinizin sorumsuzluğundan bahsetmissiniz. Acaba eski eşinizin sorumsuzluğunun hıncını, abinize ve daha ulaşılır olarak anne ve yegeninize yansıtıyor olabilir misiniz?

Merhametsizlik mi bu? Boğuluyorum , annemin aşırı sahiplenmesini, dengeyi bulamamasını, beni yalnız bırakmasını, çocuğun şımarıklıklarını tahammül edemediğimi?
Siz nasıl annesiniz ya ben anneyim halayımda o kız dediğiniz yegeniniz yazık öz anneside arayıp sormuyormuş o çıcuk yerine koysanıza kendinizi elinden tutup bir parka götürün

YA SEN NE DİYOSUN HÂLÂ NE LAKIRDIYOSUN YAA YETER BEE! İKİ GÜNDÜR VİK VİK VİK. O kız annenin kıymetlisi tamam mı? O kızı sevdiği ilgilendiği gibi birak senin çocuğunu seni bile öyle sevmez. Çocuğunu o evde güvende hissetmiyosan ve BİN ÇİK GİÇLİYİM diyorsan, madem kocandan boşanıyorsun, tr ye döneceksin!? Ananın evinde kıçını yaymayı bırakta kolları sıva, iş bul ev tut çocuğunu kreşe ver. Insanların 2 kuruşluk huzurunun da içine etme. Ne yapışkan ne kıskanç bi yaratıksın bee. Belaa.

Tüm yorumları okuyamadım ama sizin konunuza istinaden cevap yazıyorum. 6 yaşındaki henüz küçücük bir çocuk üstelik anne ve babası tarafından ilgi görmemiş dışlanmış bir çocuk. Onun psikolojisinin bu şekilde olması gayet normal degil mi ? Siz bir hala olarak onu bağrınıza basmalı ebeveynlerinden alamadığı şevketi siz ona vermelisiniz. Bence o degil siz ona kötü örnek oluyorsunuz.

Kim sevsin, kim tahammül etsin ki sana. Sen daha el kadar çocuğa tahammül edemiyosun! Tek derdin o cocuk annesinin yada babasının yanına gitsin, annende evde sana kalsın dimi BENCİL.

Eklentiler

• Screenshot_20220118-022630_Chrome.webp
    Screenshot_20220118-022630_Chrome.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 57
Herkes konu sahibine suç buluyor ama ben buna katılmıyorum. Benim gözüm önünde örnekleri var. Anneanne babaanne tarafından yetiştirilen çocukların geneli pohpohlanıyor ve ortamda başka çocuk varken ilgiyi üstüne almak için her türlü yolu deniyorlar. Normal oyun oynayan ve yaramazlık yapan cinsten değil daha uyanık davranıp sizden ilgiyi koparmaya çalışıyorlar. Konu sahibinin haksız olduğu nokta ise aile işlerine müdahil olmak. Onlar böyle yaşamayı seçmiş. Kalıcı geldiyseniz bulun evinizi bir an önce, kendi evinize çıkın. Kurulu bir düzeni siz değiştiremezsiniz.
Herkes kendi yetiştirdiği çocuğu şımartır sever ve diğer çocuklardan daha üstün görür. Siz kendi çocuklarınızı ve başkalarının çocuklarını aynı şekilde mi seviyorsunuz ? Bir çocuğu sevmek için onun biyolojik anne babası olması gerekmiyor.

Sizin çocuğunuz aynı durumda olsaydı Allah göstermesin vefat etmiş olsaydınız ve çocuğunuza anneniz sahip çıksaydı bu harika bir şey olurdu değil mi? Abinizin sorumsuzluğu ayrı bir konu ama abiniz sorumsuz diye anneniz kapıya mı atsın çocuğu. Yanlış yapıyorsunuz

yıllar öncesinden konu..
Acaba konu sahibi yaşadıklarından sonra mı bu hale geldi ki ? Geçmişte çocukcağızı düşünüyor gibi görünüyor.
aynen öyle nevrotik kişilik bozukluğu hastalığım var dedi ya ondan böyle şuan ... Öncesinde ne tatlı ponçik ve mantıklıymış bende eski yazılarını yorumlarını ve hastalığını görünce fikir değiştirdim . Şuan tamamen yaşadığı rahatsızlık sebebiyle böyle

aynen öyle nevrotik kişilik bozukluğu hastalığım var dedi ya ondan böyle şuan ... Öncesinde ne tatlı ponçik ve mantıklıymış bende eski yazılarını yorumlarını ve hastalığını görünce fikir değiştirdim . Şuan tamamen yaşadığı rahatsızlık sebebiyle böyle
Bir de şunu fark ettim ki kadının konuşma tarzı böyle, mesela “koca kadından boşanmak istedi yeniden” yazmış, orda koca derken abisini söylüyor, yani yeğeni için “o kız” demesi normal gelmeye başladı. Bir sürü konusunu okudum hep böyle bahsediyor herkesten, ifade biçimi bu

İnşallah bir an önce toparlar kendini

Şimdi de psikolog mu oldunuz. Teşhissiniz nedir peki doktor hanım?

Back
X