Siz nevrotik kişilik bozukluğum var psikolojik hastalığım var dediniz sizin lafınız bu, şimdi de biz uydurmuşuz gibi konuşuyorsunuz
nevrotik kişilik ağır bir ruh hastalığı değildir okumuşsunuz sizde bilirsiniz, ben dürüst bir insanım ki bunu yazmışım çoğu insan neleri saklar , Ve kişilik bozuklukları depresif dönemlerde yada travmaya bağlı, ağırlaşabilir, ki ben farkındayım ve doktora gidip yardım alıyorum,
Benim safça yazdığım bir şeyi bana karşı kullanıp beni zayıflatmaya çalışmak çok mide bulandırıcı asıl kalp karanlığı Bu,
Beni yıllardır tanıyan hiç bir doktor ruh hastasısın tedavi edilemezsin yatman gerek demedi , çocuğuna bakamazsın elimnden alınmadı demedi ,
Hah evet eski Kocam dedi , ben dürüst olup ona safça söylediğim şeyler ona inanmamı bana karşı kullandı , fakat bağımlılığını saklayarak dedi , yani kendi hatalarını örtbas etmek için beni zayıflattı,
Burada yapılan da bu ,
Ben o çocuğu sevdim baktım annesinin vermediği sütü ben getirdim yurtdışından en iyisi odadır siye beş kuruş istemedim büyüttüm , sen merhametszsin anne olamazsın dediler ,
Çocuğu parka götürürüm gezdiririm, onunla kafayı bozmuşsun kıskançsın dediler,
Çocuğa pedagog buldum araştırdım, sen halalık yapmıyorsun bencilsin diyorlar,
Çocuğu da alayım bana yurtdışına götüreyim dedim, annesi babası pasaport çıkarmadığından götüremiyorum, sen çocuğun sokağa atılmasını istiyorsun dediler ,
Benim yazılarımı okumadan sadece saldırıyorlar beni zayıflatıyor bu , kendi eksiklerini kapatmak için yaptıklarına inıyorum ve tepki veriyorum