- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.461
- 548
çocuğa bak deme lütfen katip bu kadın mental olarak sağlıksızRüya, abin ve ex yengene hayatının kazığını atmak istiyor musun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çocuğa bak deme lütfen katip bu kadın mental olarak sağlıksızRüya, abin ve ex yengene hayatının kazığını atmak istiyor musun?
Size vereyim siz bakın çocuğa çok vicdanlıysanız ,bu nasıl birşey ya bu nasıl karın darlığı bu ne vicdansız bir bakış açışı çocuğun anadan babadan yüzü gülmemiş bakan babanneyi de hala fişnikliyor sokağa atsa çocuğu sevincinden yerinde duramayacak
Ben kızım için iyi olmalıyım canım yeğenim için değil, yeğenime destek olmalıyım canım tabiki fakat kendimi unuturcasına yapmanın anlamıda yok mantığıda,Ben size dedim ki bakın yeğeninizi kreşe verin. Hatta kızınızla birlikte verin dedim ama hadi diyelim maddi gücünüz ona yetmiyor yeğeninizi verin sadece. Ki yeğeniniz için annenizin veli toplantılarına falan katıldığını belirtmişsiniz demek ki bir okula gidiyor. Öğretmeniyle konuşun gözlemlesin, gerekirse okulun rehberlik servisine yönlendirsin, gücünüz varsa siz götürün pedagoğa. Ki 6 yaşında annesini iki aydır görmeyen bir çocuk babası içip içip dağıtan bir çocuktan bahsediyorsunuz yani siz bu olanlara dayanamıyorum derken çocuktan nasıl normal olmasını beklersiniz aklım almıyor. Çocuklar her zaman her şeyin farkındadır. Bence sizin tavrınızın da farkında. Onun hırçın olmasından daha doğal bir şey yok. Hala burda bize laf yetiştirene dek bu kadar bunaldıysanız madem gidin yeğeninizin öğretmeniyle görüşün? Böyle böyle bir durum var ben işin içinden çıkamıyorum diyin uzman görüşü alın? Ya hiçbir şey yapamıyorsanız doktorsitesi diye bir website var orda doktorlara ücretsiz bir soru sorulabiliyor günde, bir pedagoğa mesaj atın? Ya yol almak isteyen için o kadar çok seçenek var ki. Elinize ne geçiyor burda herkese laf yetiştirince? Kusura bakmayın ama beklediğiniz destek görmekse, kimse yeğeniniz davranış şeklinizi onaylamayacak çünkü baştan aşağı problemlisiniz. Kendinizle, kızınızla, annenizle, yeğeninizle hayata bakış açınız ve beklentinizle tamamen problemlisiniz. Rica ediyorum destek alın hem yeğeniniz hem de kendiniz için.
Ben size dedim ki bakın yeğeninizi kreşe verin. Hatta kızınızla birlikte verin dedim ama hadi diyelim maddi gücünüz ona yetmiyor yeğeninizi verin sadece. Ki yeğeniniz için annenizin veli toplantılarına falan katıldığını belirtmişsiniz demek ki bir okula gidiyor. Öğretmeniyle konuşun gözlemlesin, gerekirse okulun rehberlik servisine yönlendirsin, gücünüz varsa siz götürün pedagoğa. Ki 6 yaşında annesini iki aydır görmeyen bir çocuk babası içip içip dağıtan bir çocuktan bahsediyorsunuz yani siz bu olanlara dayanamıyorum derken çocuktan nasıl normal olmasını beklersiniz aklım almıyor. Çocuklar her zaman her şeyin farkındadır. Bence sizin tavrınızın da farkında. Onun hırçın olmasından daha doğal bir şey yok. Hala burda bize laf yetiştirene dek bu kadar bunaldıysanız madem gidin yeğeninizin öğretmeniyle görüşün? Böyle böyle bir durum var ben işin içinden çıkamıyorum diyin uzman görüşü alın? Ya hiçbir şey yapamıyorsanız doktorsitesi diye bir website var orda doktorlara ücretsiz bir soru sorulabiliyor günde, bir pedagoğa mesaj atın? Ya yol almak isteyen için o kadar çok seçenek var ki. Elinize ne geçiyor burda herkese laf yetiştirince? Kusura bakmayın ama beklediğiniz destek görmekse, kimse yeğeniniz davranış şeklinizi onaylamayacak çünkü baştan aşağı problemlisiniz. Kendinizle, kızınızla, annenizle, yeğeninizle hayata bakış açınız ve beklentinizle tamamen problemlisiniz. Rica ediyorum destek alın hem yeğeniniz hem de kendiniz için.
Beni çıldırtmak için mi yazıyorsunuz samimi olarak soruyorum ? Kavga mı etmek için mi yazıyorsunuz aynı şekilde K KIR PAPATYASII sende amacınız nedir ? Yaptığınız yorumların bir anlamı yok çünkü, destek alıyorum demişim hala ruh hastasısın rica ediyorum destek al sorunlu falan yazmışsınız sizi önemseyip cevap vermişim günümü karartıyorsunuz amacınız ne cidden soruyorum?Ben size dedim ki bakın yeğeninizi kreşe verin. Hatta kızınızla birlikte verin dedim ama hadi diyelim maddi gücünüz ona yetmiyor yeğeninizi verin sadece. Ki yeğeniniz için annenizin veli toplantılarına falan katıldığını belirtmişsiniz demek ki bir okula gidiyor. Öğretmeniyle konuşun gözlemlesin, gerekirse okulun rehberlik servisine yönlendirsin, gücünüz varsa siz götürün pedagoğa. Ki 6 yaşında annesini iki aydır görmeyen bir çocuk babası içip içip dağıtan bir çocuktan bahsediyorsunuz yani siz bu olanlara dayanamıyorum derken çocuktan nasıl normal olmasını beklersiniz aklım almıyor. Çocuklar her zaman her şeyin farkındadır. Bence sizin tavrınızın da farkında. Onun hırçın olmasından daha doğal bir şey yok. Hala burda bize laf yetiştirene dek bu kadar bunaldıysanız madem gidin yeğeninizin öğretmeniyle görüşün? Böyle böyle bir durum var ben işin içinden çıkamıyorum diyin uzman görüşü alın? Ya hiçbir şey yapamıyorsanız doktorsitesi diye bir website var orda doktorlara ücretsiz bir soru sorulabiliyor günde, bir pedagoğa mesaj atın? Ya yol almak isteyen için o kadar çok seçenek var ki. Elinize ne geçiyor burda herkese laf yetiştirince? Kusura bakmayın ama beklediğiniz destek görmekse, kimse yeğeniniz davranış şeklinizi onaylamayacak çünkü baştan aşağı problemlisiniz. Kendinizle, kızınızla, annenizle, yeğeninizle hayata bakış açınız ve beklentinizle tamamen problemlisiniz. Rica ediyorum destek alın hem yeğeniniz hem de kendiniz için.
Yooo, çok sağlıklı. Annesinden ve babasından ölümüne nefret eden, yağmurlu havada bir tas su vermeyen bir kız çocuğu yetiştirebilir. Bu mümkün.çocuğa bak deme lütfen katip bu kadın mental olarak sağlıksız
zaten çocuğa babannesi bakıyor takılan sizsiniz çocuğa başkasının bakmasına gerek yokSize vereyim siz bakın çocuğa çok vicdanlıysanız , sok
Ben kızım için iyi olmalıyım canım yeğenim için değil, yeğenime destek olmalıyım canım tabiki fakat kendimi unuturcasına yapmanın anlamıda yok mantığıda, hele bu anne ba
Beni çıldırtmak için mi yazıyorsunuz samimi olarak soruyorum ? Kavga mı etmek için mi yazıyorsunuz aynı şekilde K KIR PAPATYASII sende amacınız nedir ? Yaptığınız yorumların bir anlamı yok çünkü, destek alıyorum demişim hala ruh hastasısın rica editörüm destek al sorunlu falan yazmışsınız sizi önemseyip cevap vermişim günümü karartıyorsunuz amacınız ne cidden soruyorum?
Bence çocuğunu alıp gitsin o çocuğu rahat bıraksınYooo, çok sağlıklı. Annesinden ve babasından ölümüne nefret eden, yağmurlu havada bir tas su vermeyen bir kız çocuğu yetiştirebilir. Bu mümkün.
seni asıl çıldırtan kısım bu yazdığım değil mi ?bak anne babasını artık o çocuğun ailesi gibi düşünme o çocuğun annesi de babası da senin annen olmuş artık sen evladın için nasıl her şeyden vazgeçersen o da torunu için yapıyor çocuk bu zorlukları varır Allah annene güç kuvvet versin o çocuğu büyütecek sağlıklı ömür versin annen yetim ve öksüz gibi olan bir çocuğa kol kanat germiş onlar anne baba olamamışlar .Benim kardeşimin çocuğu olsa bu durumda etrafa bırakamayacağıma göre bende alırdım bak kardeşimin diyorum evladımın çocuğunu zaten direk evladım olarak görürdüm. Abin ve yengen iğrenç mahluklar yengen istese yüz kere çocuğa sahip çıkardı ama istemiyor o torun büyüyünce babannenin yaptıklarını net anlayacak zaten şimdi muhakeme yeteneği olmayan çocuğun söylediklerinden neden etkileniyorsun.
Sen sabretmek zorunda değilsin ama annene de karışamazsın iyi-kötü doğru yanlış o kadın kutsal bir şey yapıyor ona destek olmalısın olamıyorum benim desteğe ihtiyacım var ve bu ev bana kötü geliyor diyorsan seni zorla tutamazlar kendi evine git kendi düzenini kur hangi ülkedesin eğer zaten Avrupa daysan orda elde ettiğin gelirle çalışarak burada kendine bir ev alırsın sen kendi yoluna ve işine bak kadının başında zaten köötü koca alkolik evlat okula yeni başlamış küçük bir çocuk var elden düşse kimse onun yanında olmayacak belli ki onun derdi ona yetiyordur
Benim yazdıklarım normal şeyler yalnız, gününden yarım saat ayırıp yeğeninin öğretmeniyle görüşmeyi kendini unutacak kadar büyük bir iş olarak görüyorsan da yeğenim şımarık, hırçın diye ağlamayacaksın. Çocuk bu tavrını muhakkak hissediyordur ne yapıyorsa az bile yapıyordur eminimBen kızım için iyi olmalıyım canım yeğenim için değil, yeğenime destek olmalıyım canım tabiki fakat kendimi unuturcasına yapmanın anlamıda yok mantığıda,
Menfaat odaklı düşündüğü için annesinin çocuğu büyüyünce alacağını akıl ediyor, dertleniyor. Pekala bu durumu tersine çevirebilir.Bence çocuğunu alıp gitsin o çocuğu rahat bıraksın
zaten çocuğa babannesi bakıyor takılan sizsiniz çocuğa başkasının bakmasına gerek yok
çocuğunu da al git rahatsızsan
amacım sana dış kapının dış mandalı olduğunu hatrlatmak o çocuğun üzerinden 20 yıllık planlar yapamazsın
o çocukla anneni ilgilendirir herşey seni ilgilendirmez bunu anlayacaksın !
Günümden yarım saat olmuyor o canım, ben çalışıyorum ve küçük bir kızım eşimle mahkeme işlerim var ..öyle bir sorumluluk almak yarım saat olmazBenim yazdıklarım normal şeyler yalnız, gününden yarım saat ayırıp yeğeninin öğretmeniyle görüşmeyi kendini unutacak kadar büyük bir iş olarak görüyorsan da yeğenim şımarık, hırçın diye ağlamayacaksın. Çocuk bu tavrını muhakkak hissediyordur ne yapıyorsa az bile yapıyordur eminim
Bu arada halalar yeğenlerini sevmez derler ben annesinin yapmadıklarını yaptım ona hatta yeri geldi annelik yaptım , siz ne derseniz deyin umurumda değil , artık kaale de almayacağım sanırım ben siZden daha sağlıklıyımAy ben de kendi halalarımı kötü bilirdim gidiyim de 2 rekat şükür namazı kılayım
Çünkü kendi kızını gönül rahatlığıyla annesine bırakıp bi kuaföre bile gidemiyoryenge kuaförden çıkmıyor. Abi içip sıçıyor, kendi bi tek atamıyor. Anne yeğeni yediyor, rüyaya ne yapayım sana bugün yemek demiyor. Daha nolsun
![]()
Ne biçim insansınız siz ıyyk .. bunu mu yazdım ben sayfalarca .. bende saf saf sorunlarımı yazıyorum .. size ikiyüzlü içi dışı bir olmayan insaları dilerim hayatınızda da gerçekleri anlayabilinÇünkü kendi kızını gönül rahatlığıyla annesine bırakıp bi kuaföre bile gidemiyoryenge kuaförden çıkmıyor. Abi içip sıçıyor, kendi bi tek atamıyor. Anne yeğeni yediyor, rüyaya ne yapayım sana bugün yemek demiyor. Daha nolsun
![]()
Eşinle birlikte esrar mı içiyosun? Bu kafa maddesiz olmaz çünkü. Ay neyse bu da son yorumumdur rabbim sana hidayet versinBu arada halalar yeğenlerini sevmez derler ben annesinin yapmadıklarını yaptım ona hatta yeri geldi annelik yaptım , siz ne derseniz deyin umurumda değil , artık kaale de almayacağım sanırım ben siZden daha sağlıklıyım
İkiyüzlü olduğuma nereden kanaat getirdiniz? Yazdıkça gerçek yüzü ortaya çıkan sizsiniz. Devam edin yazmaya, kalite akıyor yazdıklarınızdan.Ne biçim insansınız siz ıyyk .. bunu mu yazdım ben sayfalarca .. bende saf saf sorunlarımı yazıyorum .. size ikiyüzlü içi dışı bir olmayan insaları dilerim hayatınızda da gerçekleri anlayabilin
Benim esrar içtiğimi iddia ettiyseniz benim sizin sağlık durumunuzla ilgili söylediğim doğru evet birdahaki yorum yazmayınEşinle birlikte esrar mı içiyosun? Bu kafa maddesiz olmaz çünkü. Ay neyse bu da son yorumumdur rabbim sana hidayet versin
o kıza kalmıyor canım annesine kalıyor bu nasıl bir. Mantık akıldır allah size akıl fikir versin ya gerçektenAnnene cok cok yazik iki evladida birbirinden beter. Nasil vicdansizlik bu cocuk sadece 6 yasinda ana yok baba yok Allah uzun omur versin arkasinda dag gibi bir babaannesi var. Ama yok halanin gozunde buda fazla atilmali o kiz evden yada babannede ilgi gostermesin bu cocuk bir kosede hergun aglasin isin ne yani. Zaten ilgiye ihtiyaci olan sensin biraksin 6 yasindaki kocaman yavruyu sana baksin seninle ilgilensin dimi bu nedir yani
Umarim ileride abin gibi sende sikilip kizini birakmazsin. Annem hep o kiza mi bakacak diyip kendi yavrunuda kadina birakabilirsin yani. Bu arada bir yorumda nereden onun evi oluyor demissin ama ev o kizin evi haberin olsun. Hatta annenin yerinde olsam o ev bizim evimizse ben oldukten sonra sadece o kiza kalmasini isterdim.
Anlayışınız kıt olduğu ortadaki beni de anlamamışsınız, yorumunuzdan belli , benim söylemeye çalıştığımda yazdığınız yorumun alakası yok, ben içimden geçenleri yazmışım ve asla böyle birşey düşünmedim ki yapmamda yok kuaföre gideyim de annem baksın vs.., , ters gelir gelmez benim gibi düşünmezsiniz onu anlarım ama bu yorum nedir, ben en azından iki yüzlü değilim içimden geleni yazmışım .. iki yüzlü insanlarla karşılaşın yani yaptığı ile içi yada oynadığı tiyatro ile gerçek dünyası farklı olan .. onlar anlatır size belki gerçekleri benim günümü karattınız çünküİkiyüzlü olduğuma nereden kanaat getirdiniz? Yazdıkça gerçek yüzü ortaya çıkan sizsiniz. Devam edin yazmaya, kalite akıyor yazdıklarınızdan.
:)Anlayışınız kıt olduğu ortadaki beni de anlamamışsınız, yorumunuzdan belli , benim söylemeye çalıştığımda yazdığınız yorumun alakası yok, ben içimden geçenleri yazmışım ve asla böyle birşey düşünmedim ki yapmamda yok kuaföre gideyim de annem baksın vs.., , ters gelir gelmez benim gibi düşünmezsiniz onu anlarım ama bu yorum nedir, ben en azından iki yüzlü değilim içimden geleni yazmışım .. iki yüzlü insanlarla karşılaşın yani yaptığı ile içi yada oynadığı tiyatro ile gerçek dünyası farklı olan .. onlar anlatır size belki gerçekleri benim günümü karattınız çünkü
Artik ruyacikmisAbovvvv hala anlatmaya devam mı? Arkadaşlar boşuna yoruluyorsunuz Pericik sonuna kadar haklı gücünüz yetmez ona![]()