BEN NASIL DAVRANMALİYİM

Atalha4238

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2019
484
768
18
27
Kızlar benim esim mutahit ve 2 ay önce sine kadar kardeşleriyle ortak ti sonra tabiki hep kavga şer oluyor du kocamla bnm aramda para isine bizimki bakınca diğerleri birşey der diye ewe ne bir eşya alır nede bı yere gidilirdi her isede bu bakardı bütün stresi bana kalırdı kavga eder dik doverdi beni diğer kardeşleri de bu çok konuşuyor kes sesini bunun filan derlerdi bende küs gittim bana sözler verdi yeminler etti 10 aylık oğlum var oturduğumuz yerden tasinacagimizi eşya alacağımızı söyledi 1 ay sonra tasincaz zaten esyalarimi filan yeniledim neyse biz geri barıştık ve beni aldı getirdi kardeş leri istememiş onu getirirsen biz gideriz demişler bu üzerine birşey yapmazdı hep onlara yapmış malları tabi adamlar çekildi gitti bize sadece şirket kaldı Allah a şükür ama çok zoruna gidiyor ben birşey söylemek istemiyorum ki seviniyor gibi olmasın diye sonuçta kardesleri şimdi atıp tutsada gün gelir barisirlar önce şey derdi bana el kızı çok da kardeş lerim ne dese o filan şimdi yanında ben varım inşallah artık kıymet bilir dükkan açıp beni başına koyacak ona bile tamam dedim hevesi kirilmasin diye bir yandan da korkuyorum kardeş leri ile barışınca ne olur

Türkiyede bir Gulabi Gang kurmak istiyorum
Hindistandaki şu kadınlar, karısını döven adamları bulup sopayla indiriyorlarmış :sinirli:

GuqrDgQ.jpg

Adamdan dayak yiyorsunuz derdiniz hala kardesleriyle barisir mi barismaz mi
Siz barismissiniz,kardesler de barissin bence daha guzel olur (!)
Artık bir sorunuz yok Allah a şükür kavga hep onlar yüzünden çıkar bide bunu dolduruşa getirirlerdi buda bana patlardi bn daha gencim derdim yemege gezmeye filan gidelim buda diğerleri birşey der diye yok drdi gerisi kavga tabiki resmen baska bı adam oldu artık gezmeye götürür yemeğe alışverişe ilgili bana karşı diyo keşke onların sözleriyle sana öyle davranmasaydim onlar için seni kirmasaydim diye

Sizi dövdü, sizi insan yerine koymayıp malları kardeşlerinin üzerine yapıp dımdızlak kaldı.. Şimdi dükkan açıp sizi başına koyacak :işsiz: iyiymiş ödül falan mı bu?
Dimdizlak degil şirket bizde ama riskli iş sonucda su anda çok iyiyiz tabi başına kalkıyorum bazen yaptıklarını çok zor günler geçirdim onlar yüzünden

Artık bir sorunuz yok Allah a şükür kavga hep onlar yüzünden çıkar bide bunu dolduruşa getirirlerdi buda bana patlardi bn daha gencim derdim yemege gezmeye filan gidelim buda diğerleri birşey der diye yok drdi gerisi kavga tabiki resmen baska bı adam oldu artık gezmeye götürür yemeğe alışverişe ilgili bana karşı diyo keşke onların sözleriyle sana öyle davranmasaydim onlar için seni kirmasaydim diye
Bunlar sizin icin degerliyse yorum yapmayayim ben.

Dimdizlak degil şirket bizde ama riskli iş sonucda su anda çok iyiyiz tabi başına kalkıyorum bazen yaptıklarını çok zor günler geçirdim onlar yüzünden

Yani siz halinizden memnunsanız mesele yok.. Kardeşleri ile barışırsa endişenizden dolayı mı konu açtınız?
Siz bu kadar şeye rağmen barışmışsınız! onlar da barışır size mutluluklar.

Ne bir noktalama işareti, ne bir anlatma becerisi.
Hiçbir şey anlamadım.

Bişey yok gibi devam edin madem iyiyseniz. Esiniz kardeslerının konusunu acsada acmasada tepki vermeyin sadece dinleyin

Back
X