- 5 Mart 2019
- 484
- 768
- 18
- 27
- Konu Sahibi Atalha4238
-
Artık bir sorunuz yok Allah a şükür kavga hep onlar yüzünden çıkar bide bunu dolduruşa getirirlerdi buda bana patlardi bn daha gencim derdim yemege gezmeye filan gidelim buda diğerleri birşey der diye yok drdi gerisi kavga tabiki resmen baska bı adam oldu artık gezmeye götürür yemeğe alışverişe ilgili bana karşı diyo keşke onların sözleriyle sana öyle davranmasaydim onlar için seni kirmasaydim diyeAdamdan dayak yiyorsunuz derdiniz hala kardesleriyle barisir mi barismaz mi
Siz barismissiniz,kardesler de barissin bence daha guzel olur (!)
Dimdizlak degil şirket bizde ama riskli iş sonucda su anda çok iyiyiz tabi başına kalkıyorum bazen yaptıklarını çok zor günler geçirdim onlar yüzündenSizi dövdü, sizi insan yerine koymayıp malları kardeşlerinin üzerine yapıp dımdızlak kaldı.. Şimdi dükkan açıp sizi başına koyacakiyiymiş ödül falan mı bu?
Bunlar sizin icin degerliyse yorum yapmayayim ben.Artık bir sorunuz yok Allah a şükür kavga hep onlar yüzünden çıkar bide bunu dolduruşa getirirlerdi buda bana patlardi bn daha gencim derdim yemege gezmeye filan gidelim buda diğerleri birşey der diye yok drdi gerisi kavga tabiki resmen baska bı adam oldu artık gezmeye götürür yemeğe alışverişe ilgili bana karşı diyo keşke onların sözleriyle sana öyle davranmasaydim onlar için seni kirmasaydim diye
Dimdizlak degil şirket bizde ama riskli iş sonucda su anda çok iyiyiz tabi başına kalkıyorum bazen yaptıklarını çok zor günler geçirdim onlar yüzünden
Burada olmaz bu iş. Kocamı dövmeyin diye ağlar bizim kadinimizTürkiyede bir Gulabi Gang kurmak istiyorum
Hindistandaki şu kadınlar, karısını döven adamları bulup sopayla indiriyorlarmış
Burada olmaz bu iş. Kocamı dövmeyin diye ağlar bizim kadinimiz
Ben küs gidince biraz saydirdim sizin yuzunuzden bnm yuvam dağılıyor diye bide onların. Esleri hep akrabaları onları iyice ezmisler bnm sesim biraz çıkınca işlerine gelmediKardeşleri sizi niye istemiyor?
Konusasim geliyor bnm eşimde suçlu ama çok doldurdular bunu çok kızıyorum o yüzdenBişey yok gibi devam edin madem iyiyseniz. Esiniz kardeslerının konusunu acsada acmasada tepki vermeyin sadece dinleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?