- 5 Mart 2019
- 484
- 768
- 18
- 27
- Konu Sahibi Atalha4238
Kızlar benim esim mutahit ve 2 ay önce sine kadar kardeşleriyle ortak ti sonra tabiki hep kavga şer oluyor du kocamla bnm aramda para isine bizimki bakınca diğerleri birşey der diye ewe ne bir eşya alır nede bı yere gidilirdi her isede bu bakardı bütün stresi bana kalırdı kavga eder dik doverdi beni diğer kardeşleri de bu çok konuşuyor kes sesini bunun filan derlerdi bende küs gittim bana sözler verdi yeminler etti 10 aylık oğlum var oturduğumuz yerden tasinacagimizi eşya alacağımızı söyledi 1 ay sonra tasincaz zaten esyalarimi filan yeniledim neyse biz geri barıştık ve beni aldı getirdi kardeş leri istememiş onu getirirsen biz gideriz demişler bu üzerine birşey yapmazdı hep onlara yapmış malları tabi adamlar çekildi gitti bize sadece şirket kaldı Allah a şükür ama çok zoruna gidiyor ben birşey söylemek istemiyorum ki seviniyor gibi olmasın diye sonuçta kardesleri şimdi atıp tutsada gün gelir barisirlar önce şey derdi bana el kızı çok da kardeş lerim ne dese o filan şimdi yanında ben varım inşallah artık kıymet bilir dükkan açıp beni başına koyacak ona bile tamam dedim hevesi kirilmasin diye bir yandan da korkuyorum kardeş leri ile barışınca ne olur