Ben ne alırsam eltim de alıyor😔

Birde kalkmış kadına gerizekalı diyor ya. Siz evinize bir eşya aldınız diye eltiye yasakmi geliyor aynı eşyadan alınca yüz kizartici bir sucmu işlemiş oluyorda bu kadar bileniyorsunuz kadına. Kurutma ve robot her eve lazım ister siz almadan önce alır ister siz aldıktan sonra alır gelip sizden izinmi alması gerekiyordu. Kalkmış birde kocasına çatmış boyle kıytırık birşey için hey yarabbim.

Cidden size ne? Bence keyfini sürün yaa taklit ediliyosunuz ne güzel demekki sizi istemsizce beğeniyor. Kafaya takılacak bir sorun değil.

Kizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
Çok önemsiz bir konu inan bana bunun için laf dalışına bile girmeyin derim ben, eşiniz ile. İyi düşünelim , bırakın o kötü olsun, bırakın o sizin peşinizden bir şeyler alsın. Şöyle düşünelim olaylara iyi tarafından bakalım, sen ona fikir oluyorsun, ve seni örnek alıyor. Böylelikle için rahatlar. Dert etmezsin. Belkide bir şey bilmeyen bir eltin vardır. Ve sen ona ilham oluyorsun

Eltinize aldıklarınızı göstermeyin kocanizla da kavga etmezsiniz. Hava atıp hemde beni taklit ediyor diyorsanız çok ayıp tam tersiyse eşinle neden kavga ediyorsun eltine laf sok.

Eltinize aldıklarınızı göstermeyin kocanizla da kavga etmezsiniz. Hava atıp hemde beni taklit ediyor diyorsanız çok ayıp tam tersiyse eşinle neden kavga ediyorsun eltine laf sok.
gerçekten mi ya, ama neden? neden herkeste olan birşeyi eltisi de aldı diye laf sokmalı?

Sanki sizde dünyada 2 tane üretilmiş bir cihazı gördü de aldı. Robot süpürge almayan zaten 3 kişi falan kaldık ülkede. Kurutma makinesi de yeri olan çoğu evde var. Kendinizi çok mu bir şey sanıyorsunuz acaba?

Kizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce

Kadın gördüğünü alıyorsa eşinizin ne suçu var adamı niye darlıyorsunuz ve söyleminde haklı size ne ?

Benimde görümcem saatimin aynısını aldı bide künyemin ondan gören eltimde koştu aldı aynılarından Kızılay dağıtmış gibi geziyoruz ortadda amaaan taklitler aslını yaşatır boşver 😀😍

Alsın? Bunu neden gidip kocanız anlatıyorsunuz? Kocanız gidip eltiyle kavga mı etsin. Eltinizin kulağını mi çeksin? Ne garip insanlar var. Eltinize diyemeyeceğiniz şeyler yüzünden ne bizim ne de eşinizin kafasını şişirmeyin.

gerçekten mi ya, ama neden? neden herkeste olan birşeyi eltisi de aldı diye laf sokmalı?

Koşa koşa aynısı alıyorsa laf sokabilir ne var bunda ? Oda aynı şeyi ben almadan alsın . Bir kerede ben senin aldığın robot süpürgeyi alıyım derim hep benden hep benden olmuyor derim 😅

Koşa koşa aynısı alıyorsa laf sokabilir ne var bunda ? Oda aynı şeyi ben almadan alsın .
Belki eşini ikna edemiyor ve onlar aldığında bunu normalleştirip alabiliyor.
Belki zaten kadın düşünüyor ama denk geliyor.
Ayrıca alsın ne var? Neden böyle bir konu için hem kendisini hem eşini hem eltisini huzursuz etsin ki. Bu kadar laf sokulcak kocayla kavga edilecek kadar büyük bir konu mu bu yani

Savcılığa dilekçe verin. Alışveriş yasağı getirirler eltinize. Bunu yapmaya hakkı yok.

E siz de görüp beğenmiştir ne var ki bunda? Ben mutlu olurdum.

Belki eşini ikna edemiyor ve onlar aldığında bunu normalleştirip alabiliyor.
Belki zaten kadın düşünüyor ama denk geliyor.
Ayrıca alsın ne var? Neden böyle bir konu için hem kendisini hem eşini hem eltisini huzursuz etsin ki. Bu kadar laf sokulcak kocayla kavga edilecek kadar büyük bir konu mu bu yani

Kocayla kavga edilcek konu değil zaten bende içinde tutacağına eltisine laf söylesin diye dedim. Hem eltinin kocasıni ikna edememesi konu sahibinin sorununu yani ? Bende sevmem aldığım herşeyin markası markasına kopyalanmasini ama bunun içinde kocamla kavga etmem

Back
X