- 15 Ekim 2013
- 1.255
- 2.414
- 333
- 35
- Konu Sahibi Birdemetdilek
Kurutma makinesi, süpürge dekoratif şeyler olmadığı için alması sizi tam olarak neden rahatsız etti anlamadım alt tarafı elektronik eşya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi bunu dert ederek kendi sorunu haline getiriyor. Yoksa ortada ne sorun ne başka birşey var. İstemiyorsa konu sahibi kendisinde olan şeyin başkasında olmaması limited edition takılıcak yetiyorsa gücü parası dünyada 3-5 tane üretilen şeylerden alıcak kafası rahat edecek. Ama bence burda durum farklı kesin başka birşey var ona kurulduğu için herşey batıyor eltiyle alakalı.Kocayla kavga edilcek konu değil zaten bende içinde tutacağına eltisine laf söylesin diye dedim. Hem eltinin kocasıni ikna edememesi konu sahibinin sorununu yani ? Bende sevmem aldığım herşeyin markası markasına kopyalanmasini ama bunun içinde kocamla kavga etmem
İnsan lincleneceginin farkında değildir çünkü tamamen haklı olduğunu düşünür. Öyle olmasa kocanın da canını sıkmaz saçma sapan bir şey için. Bazı insanlar böyle. Etrafımda var, biliyorum.İnsan linçleneceğini bilerek neden konu açar ki ya![]()
Bu hikayede yanan koca oldu.İnsan lincleneceginin farkında değildir çünkü tamamen haklı olduğunu düşünür. Öyle olmasa kocanın da canını sıkmaz saçma sapan bir şey için. Bazı insanlar böyle. Etrafımda var, biliyorum.
Size ne cidden. Ayrıca esiniz ne yapabilir bu durumaKizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
Kuzey Kore başkanı şey yapıyor ya, kendi ailesindekilerin bile ismini dışarda birinin kullanmasını yasaklıyor. O hesap bu bayanDoğru size ne? Sanki parasını siz veriyorsunuz ya da size özel üretilmiş bir ürünü sizden önce almış gibi davranıyorsunuz. Pardon siz İngiliz Kraliyet Ailesinden misiniz acaba?
Kizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
Daha önce açtığınız bir konu var yukarıda alıntıladığım.Merhaba arkadaşlar. Size bir sorum olucak. Aile apartmanında oturuyorum. Kayınvalidemin dairesine taşındım. Eltimde benden önce evlendiği için en üst kata yerleşti. Her şeyi 0 yapıldı. Benim laminant ve mutfak dolabım her şeyim eski. Başta söylemedim sıkıntıya girmesinler diye. Ama kendimi artık salam gibi hissediyorum. Eşimle konuştum ama eşim beni anlayamadı ve adaletli olduğunu söyledi. Sizce kayınpederimle konuşmalı mıyım?
Eşinizi dinleyinKizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
Eşin haklı, evet sana ne?Kizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
benide darlar mısınızbir şey alsam memnunsam, çevreme alması için darlıyorum. en son airf.lerden aldırdım kardeşime. şimdi de arkadaşımı darlıyorum air alsın diye. arkadaşım da beni kurutma makinesi için darlamıştı.. aynı marka al diye...
benim hoşuma gidiyor... sizde sevinin ne güzel...
Eltine söyleme bence,gizle herşeyi sorun kalmazKizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
Alsın size ne zararı var,beğenmiş demek ki sizin tercihinizi,o da almış ne var bunda?Bence siz eltinize sinir olmuşsunuz da ondan.Araniz nasıl?Gerçi aranız iyi olsa böyle düşünmezdiniz.Kizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
Ay çok saçma çok saçma yemin ederim cok saçmaKizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce