Ben ne alırsam eltim de alıyor😔

Airfryerı kızkardeşim Philips aldı. sanki onunki daha iyi. kurutma mak. de arçelik aldık :KK53: . balık yapmak zor gelirdi. her hafta hamsi yapıyorum artık. temiz iş. yağ koku yok.
225F2F3C-749C-4B23-B2B1-2D65A8549EDE.webp

yetiştirilme galiba, çocukken bir akraba kızı ne alırsam aynını alırdı. bot alırdım aynıs,ı kaban alırdım aynısı. ayakkabı aynısı... aynı yere gidince sıkıntı oluyordu 4 çift aynı renkte ayakkabı kapının önünde :KK53: 2 kız onlar 2 kız biziz... neyse anneme derdim ya ne beğensek aynını alıyorlar.. annemde" ne üzülüyorsun ki, bak zevkiniz çok iyi demekki "onlarda beğeniyor... anneme hak verdim. sonra artık hoşuma gidiyor :rolleyes:

Kizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce

Yahu bu forumda sayfa sayfa konu başlıkları var hangi robot süpürgeyi alalım diye? İnsanlar memnun oldukları markaları paylaşıyor?

Siz de süpürgenizi alırken yorumları okumuşsunuzdur, o insanlar da size mi kızsın? 🧐

Çok benmerkezci bir düşünce var burada.

Zannediliyor ki elti o süpürgeyi almışsa sizinle yarışmak için almıştır.

Halbuki kadın sizin gibi belki de evi hergün süpürmekten bıktı? Kaç kere reklamları gördü cesaret edemedi de sizde görünce artık alayım dedi?

Gerizekalı lafı da çok ayıp kadın sizin zevkinize güvenmiş nasıl da kötü konuşuluyor arkasından.

Kizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
Uslunuz iğrenç bu 1
Bomboş olarak sadece eltinizi kafanıza takıyorsunuz bu kesin 2
Almış ne yapabileceksiniz? Gidip saç baş kavga mı edeceksiniz? Ki yaparsiniz gibi geliyor bu üslupla.
Kocanız haklı.

Eşiniz haklı size ne?
Kurutma makinesi, robot süpürge şurada yazılsa çoğu kişinin aynıdır belkide ne var bunda?
Hayatta hiçbir şey mi görmediniz şunlara kendinizi bir şey sanıyorsunuz?
Biz elektronik eşya alırken fikir alıyoruz etrafımızdan kullanıp memnun kalan var mı diye.
Yazık cidden dert diye saydığınız meselelere.

Gerçekten bunun için eşinizle kavga mı ettiniz?

Ne yapsın adam? Eltiyi köşeye çekip “karım bunu bunu aldı, aynısından sakın alma” diyecek hali yok.

Bir olay hakkında söz söylemek dahil hiçbirşey yapılamıyorsa kendi bakış açınızı değerlendirmek gerekir yoksa çok yıpranırsınız.

“Taklitler aslını yaşatır” sözünü hatırlatırım. Eltinizi rakip değil sizin zevkinizi dinleyen biri olarak düşünün.

Birde kalkmış kadına gerizekalı diyor ya. Siz evinize bir eşya aldınız diye eltiye yasakmi geliyor aynı eşyadan alınca yüz kizartici bir sucmu işlemiş oluyorda bu kadar bileniyorsunuz kadına. Kurutma ve robot her eve lazım ister siz almadan önce alır ister siz aldıktan sonra alır gelip sizden izinmi alması gerekiyordu. Kalkmış birde kocasına çatmış boyle kıytırık birşey için hey yarabbim.
Çünkü hayattaki varligi evi,eşyası üzerine. Birileri kurutma makinesi, robot süpürgesi var diyecek,kendisi de mutlu olacak. Elti de alınca ayrıcalığı kalmıyor.
Kimseyi küçümsemek istemem ama bu tip insanlar cidden manasız geliyor bana ya. Boş boş meseleler.

Allah başka dert vermesin

alsın eşine niye diyonki sanki sen kıskanır gibi boşver. başkasıyla konuş . olan kıynına oluyor

Allah'a şükür etki durumunuz var ikinizde alabiliyorsunuz bir kurutma 15.000 TL en az robotta en 7.000 den basliyor iyi birşey...ya durumu olmayıp kiskansaydi ...😉😉😉

şok oldum ya, pardon da kurutma makinası, robot süpürge vs sadece sizin için mi üretildi,
sinir olmak ne demek , insan bir ürünün rahatlığını kullanışlığını anlatır ki başkaları da faydalansın diye,

Hayatta hiçbir şey görmeyip, evlilikle ya da sonradan statü kazanınca bir şeylere sahip olan insan sanıyor ki herkes onu kıskanıyor. O başarmış, peki öteki nasıl aynısından alır? Ya da daha kötüsü; ondan iyisini, daha evvel alabilir? Halbuki sadece o 'en en en' olmalıydı? Bu yüzden zaten çoğu ev varak çöplüğü. En parlak ben olmalıyım! Elektronik cihazları ve diğer eşyaları sanki siz tasarlayıp üretmişsiniz patentini almışsınız muamelesi yapmasanız mı acaba? Parası olan alıyor işte. Bu kadar basit.

Esiniz hakli. Insanlar birbirini etkileyebilir gorup begenebilir. Bizde de bazen ben gorup aliyorum bazen eltim gorup aliyo nolcak ki bundan. Aksine ben kullanip memnun kaldigim seyi baskalari alinca mutlu bile oluyorum sayemde onlar da rahatlar diye. Azcik vazgecin hasetlenmekten biseyciginiz kalmaz.

Benim görümcelerde ne takı alsam aynısını hangi kıyafeti alsam aynısını alırlar 😆 Kendime hep ne kadar zevkli gacıyım millete örnek oluyorum derim kendi hallerine bırakırım amannn alırlarsa alsınlar

Ya kaç yasına geldim hala elektronik eşyaları arkadaslarımdan görünce alırım, araştırma yapmam çok da anlamam. Mesela önüme hep ünlü marka bir süpürge düşüyor sosyal medyada, alacaktım, ablam bir muadilini almış iyi bu dedi gittim onu aldım. Ablamı ve arkadaslarımı mı kıskanıyorum simdi :KK53:

Back
X