Ben ne alırsam eltim de alıyor😔

Allah aşkına kurutma makinesi robot süpürge herkeste olan şeyler baktı siz memnun kaldınız almış eee ne var bunda? Size özel üretilen ürünler mi bunlar? Ne kadar küçük düşünen insanlar var şok oluyorum bazen.

Kizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
Eski konularınıza da bakınca eltiye fena takılmışsınız, boşluktan herhalde.. Allah eşinize ve eltinize sabır versin

Kizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
eşin haklı , parasını sizden mi alıyor , sizi ne ilgilenrilir

Gerçekten başka işiniz yok mu buna mı takildiniz? Bende robot süpürge aldım,görümcem çok beğendi gitti o da aldı ne oldu yani.Begenir alır , kıskanır alır . Parası sizin cebinizden çıkmıyor.Bir de bu yüzden evde huzursuzluk çıkarıp eşinizle aranızı bozuyorsunuz aferin..........

Sizin aldıklarınızın iyi olduğunu görüp kendine de alıyor bence takılmayın. Bunun için de eşinizle aranızı açmayın boşverin

Yok yok aynı şeyleri yapmaya devam et. Eltin seninle aynı şeyleri alıyor diye eşinle kavga et, huzursuzluk çıksın ilişkiniz böyle çok diri olur. O kıskanç eltiye de laf sok gördükçe.
Of ne hayatlar var ya :)

bi beğenmediği hoşlanmadığı bişeyi gösterin aaa bu çok güzel degil mi de alcam de. eltiniz alir mi :D

Eşin ne yapsın

Airfryerı kızkardeşim Philips aldı. sanki onunki daha iyi. kurutma mak. de arçelik aldık :KK53: . balık yapmak zor gelirdi. her hafta hamsi yapıyorum artık. temiz iş. yağ koku yok.
İlk defa alıntı yapıyorum,inşallah becerebilmişimdir🙈Konudan bağımsız olarak Arçelik kurutma makinesinden memnun musunuz acaba??Çekme,yıpratma vs. yapıyor mu?Ben de almak istiyorum.Ama bu kıyafetlerin çekme sorununu çok duyduğum için cesaret edemiyorum.

Ya bende tuhaflık var ya da siz çok hasetsiniz kusura bakmayın. Ben bir eşya alınca memnunsam, hemen arkadaşlarıma haber veriyorum. Şurdan şunu aldım sen de al diye. Onlar da faydalansın istiyorum. Hatta kıyafet makyaj malzemesi için bile hemen yakın arkadaşlarıma haber veriyorum. Mutlu oluyorum hatta onlar da alırsa. 😊

Hiç böyle takıntım yok şükür. Eltim birşey sorarsa memnun kaldığım şeyleri söylüyorum. Herkese söylerim şundan alın çok memnunum ya da tam tersi aman bulaşmayın diye.
eltinizi sevmediğiniz için bu tavrınız sanırım ama takılmayın yıpratmayın kendinizi boş yere 🌸

bende kahve fincan almişim.
o zamanda benimki biraz pahalıydı.
indirime girmişti görümcem de aynisindan hemen aldı..
ve kahve fincani alma hevesimi kursagima biraktı ilk defa almişim:D
dedim ki çok kişi misafir gelirse ortak kullaniriz dedim:D

Bu ürünler cok pahali ve bircok alternatif var. Sizin ürünlerin performansini begendiyse almak istemistir. Sonucta dunya kadar para verip begenmedigimiz birsuru urun oluyor. Denenmis, begenilmis birseyi aliyor. Bunu anlayamiyor musunuz?

Back
X