Ben ne alırsam eltim de alıyor😔

Kizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
Ee alsin nolcak ki

Kizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
Neden bu kadar dünya sizin için dönüyor zannediyorsunuz ki

Alır sizden izin mi alacak aaaa yahu ne dertsizsiniz

emin olamıyordur sizde görünce emin olmuştur. neyine abartıyorsun

Şu hayatta üzülecek tek şeyiniz bu olsun.Depremde yok olan hayatları düşünün teselli olur belki..

Şuan kurutma makinesi, robot süpürge ve airfryer olmayan yok gibi bişi biraz maddi durumu olan hemen alıyo, sizden kıskandığını düşünmeniz çok saçma. Eğer sizin kıyafetlerinizin aynısını almıyorsa kıskançlıktan çok bahsedemeyiz

Ne yap biliyomusun bunlari esine soyleme sorun cikmasin sanki esinne yapacak eltine gidip neden aldinmi diyecek

Bazı insanlar böyle şeylerden hoşlanmaz kendilerini taklit edilmesinden misal ben ben ne yaparsam yapayım gorumcede aynısını yapıyordu düşünün terlik alıyordum onu bile aynı aliyordu bekardi kendisi ozman evlendi de kurtuldum 😄

Valla konunuza bakınca anlamda bana aynı söylese yeri çünkü o alıp memnun olduğunu görünce alıyorum. Herşeyi buna robotta dahil. Takılmayın genelde yakın birinin övmesi herkesin memnun olduğunu söylemesinden daha çok etkiliyor insanı

Back
X