Ben ne alırsam eltim de alıyor😔

Evine aynı süs eşyasından veya mobilyadan alsa eyvallah da elektronik ürün alıyor. Robot süpürge, kurutma gibi şeyler artık lüks olmaktan çıktı bir evin ihtiyaç haline geldi. Sizin memnun olduğunuzu biliyorsa aynı markayı tercih etmesi çok normal.

Kizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
Taklitler aslını yüceltir.

Kizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
Hayat kısa, kuşlar uçuyor..

Alsın ne var bunda benimki de aldığım bazı şeyleri alır beni alakadar etmez çok beğeniyordur alıyordur sizin tercihlerinizi beğeniyor o da hemen alıyor

Ne olacak ki aynı olunca. Ben de robot için arkadaşımın aldığını sordum. Kullanıyorsa iyidir diye. Kurutmayi da birer hafta ile aldık kardeşimin eşiyle. Çocuklarımızda nerdeyse aynı tarih doğumlular. Geçen kendime birşey aldım beğendi ona ve anneme de aynısını aldım. İkisi de o rengi istedi. Ucumuzde de var. Fabrikasyon ürünler için bu kadar tantana yapılmasıni anlamıyorum.
Bir arkadaşımın üstünde tam benim tarzım bir kazak görmüştüm. Nerden aldin dedim LCW ydi zaten ben de aldım. Sonra biraz laf etti okulda giyme bari falan diye. Sonra ben o dönem yeni moda olan petrol mavisi bir sweet almistim gitti aynısını aldı. Ne yapayım en guzel rengi buydu diye. Ben zaten sorun etmem. Kendi sorun ettiği halde aynısını aldı. İnsanın baskasinda görüp beğendiği birşeyi alması kadar doğal bir şey yok. Bunun için eşimle neden kavga edeyim.

Düğününüzde beyaz giymediyse sorun yok bence.

Sizi siz yapan şeyler hepi topu belli bir markanın kurutma makinesi ve robot süpürgesi mi? Siz bu kadarlık biri misiniz?

Kocaniza ne ya, adamın ne suçu var.
Gidip kardeşine 'bizim aldığımız modeli alma' mi desin, kardeşiyle mi kavga etsin:)
Ayrıca belki de araştıra araştıra aliyorsunuzdur, kadın da size güvendiğinden, boşa para harcamayacağınızı bildiginden aynısını alıyordur. .

Birde kalkmış kadına gerizekalı diyor ya. Siz evinize bir eşya aldınız diye eltiye yasakmi geliyor aynı eşyadan alınca yüz kizartici bir sucmu işlemiş oluyorda bu kadar bileniyorsunuz kadına. Kurutma ve robot her eve lazım ister siz almadan önce alır ister siz aldıktan sonra alır gelip sizden izinmi alması gerekiyordu. Kalkmış birde kocasına çatmış boyle kıytırık birşey için hey yarabbim.
Robot da xiaomi falandır. Zaten herkes o markayı beyaz rengini alıyor. Kurutmada da belli başlı markalar var. Özel tasarım bir eşyasını taklit etmiş gibi ne bu hal anlamıyorum.

Fesatlik yapacak bi durum goremedim. Bu eltin degilde komsunda olabilirdi
Alirsa alsin ne var

Daha önce açtığınız bir konu var yukarıda alıntıladığım.
Siz aldığınız eşyaları eltinin de almasından daha önce eltinizin üst kata çıkışını kıskanmışsınız gibi duruyor.
Eşinize ve eş ailesine üzüldüm açıkçası. Eşiniz bu zamana kadar sizi durdurmuşa benziyor bu saçma yorumlarınız için. Bundan sonrası için umuyorum ailede bir kaosa sebebiyet vermezsiniz.

Açtığınız tüm konuların içinde eltiniz var , eşinizin yaptığı tüm yorumlarda da sizin haksız olduğunuz var.
Onca yazılan yoruma istinaden hala daha eltinizi yerici konular açmışsınız.

Gerçekten kalbiniz ve düşünceleriniz kötü.
Konusunu okuyunca gozumde aciz bir kadin canlandi
Elin ayagin tutuyosa git calis kendi isteklerini kendin gerceklestir boylece agzini yamultmak zorunda kalmazsiniz

Mesela neden korkuyorsunuz ev eşyalarının aynı olmasından? Süpürgeler yolda karşılaşıp birbirlerine laf mı sokarlar veya makinalar sen daha iyi yıkıyorsun diye kavga mı ederler?

Atıyorum sizin düğünde giyeceğiniz abiyenin aynısını almıştır pişti olmaktan korkarsınız veya sürekli aynı ortamda takılıyorsunuzdur aynı giysileri giyiyordur onu anlarım Hadi bir nebze şunu da anlarım sizin koltuk takımını kopyalamıştır falan filan(ki onda bile bir şey yok ya)

Takılmayın bu kadar eşyalara ya. Benim yurttaki oda arkadaşım duş jeline kadar aynısını alırdı giysilerimin falan da. Ben ne böbürlendim beni kopyalıyo diye ne de sinirlendim bu ne hadsizlik diye! Kendimce gülümsedim geçtim çünkü Allah affetsin hiç giyinmekten anlamayan bir kızcağızdı.

Neyse nereden nereye geldik, kısaca "ayyy geçen gene çok kıskanılıyorum ya" tavrını bir kenara bırakın salın yani.

Back
X