- 20 Ocak 2023
- 5.383
- 20.885
- 268
- Konu Sahibi Birdemetdilek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alla alla iki sey almış denk gelmistir, ihtiyaci vardır siz memnun kalinca iyi ürün bu markadan alayim diye almistir. Evlilik cocuk oyuncagi degil ki bu yüzden tartisma huzursuzluk yasatiyorsunuz.Kizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
fiyatına bakınca elti olmadığımıza sevindimBenimki Miele![]()
ay ahajaja aklımı celiyorsunuz böyle böyle adama mesaj aticamSevgili latte size sponsor bile olurlardı.Arkanızda elti,görümce kitlesi.Siz sadece aldığınızı söyleyin.Gerisi satılırdı.You tuber gibi bir şey olurdunuz o kadar elti ve görümceyle.
Kız sen Ban’a doymadın mı niye çağırıyorsun son sayfa konuyu mahvettik zatenAcaba Mune’nin eltisi var mı?Ne hikayeler vardır onda belki.
etli bulunay ahajaja aklımı celiyorsunuz böyle böyle adama mesaj aticam
hayır ondan daha eltilisini bulmam bayağı zor![]()
Rekor olarak arkadaşımın 8 görümcesi vardı.Başka bilmiyorum o kadar.6 elti,2 görümce varsa 9 kardeşler miydi?ay ahajaja aklımı celiyorsunuz böyle böyle adama mesaj aticam
hayır ondan daha eltilisini bulmam bayağı zor![]()
aynen , kenarda köşede başka kardeşi yoksa 9duRekor olarak arkadaşımın 8 görümcesi vardı.Başka bilmiyorum o kadar.6 elti,2 görümce varsa 9 kardeşler miydi?
Şimdi ben başka konuda Sevgili Munenin gönderdiği koç resmini yürüttüm,profilime koydum.Kız sen bana doymadın mı niye çağırıyorsun son sayfa konuyu mahvettik zaten![]()
8 görümce de yaniRekor olarak arkadaşımın 8 görümcesi vardı.Başka bilmiyorum o kadar.6 elti,2 görümce varsa 9 kardeşler miydi?
sebepŞimdi ben başka konuda Sevgili Munenin gönderdiği koç resmini yürüttüm,profilime koydum.
Tam benlik8 görümce de yani![]()
Eltim gibi hissettim.
Saat epey geç oldu benim beyin terk. Gidiyorum. Gittim . Hepinizi öpüyorum rüyanızda eltilerinizi kaynanalarınızı görün emiEltim gibi hissettim.Eltiler kopyalıyor ya birbirini.
Bir konuda uyarmıştı koç resmiyle.Çok hoşuma gitti.
Yakican olm hepimizi, bu sefer kes8n 5 ay ban yerim, o zaman hoscagalliiinnEltim gibi hissettim.Eltiler kopyalıyor ya birbirini.
Bir konuda uyarmıştı koç resmiyle.Çok hoşuma gitti.
Eşyaları satın aldığınız firmalarla başka kimseye satış yapmayacaklarina dair sözleşme imzalayın!Kizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
Bence atsin tukanin kapisina bi tabure, cikani şişlesinEşyaları satın aldığınız firmalarla başka kimseye satış yapmayacaklarina dair sözleşme imzalayın!