inanmazsın ama yaşadığın olayın aynısını yaşadım. tek farkı bana eskisiyle intikam için bikaçgün görüşeceğini söylemişti, ben de öyle bişey yaparsan ayrılırım senden dedim. o da tamam yapmıycam dedi ama gizli gizli görüşmüş,ortak arkadaşımız bana söyleyince yüzüne vurdum inkar edemedi.senden ayrılırım demedimmi deyince ben seni hiç sevmedim senden kurtulamıyorum falan diye konuşmalara başladı. asıl yıkıcı kısmı şu hani çok seviyordun beni deyince "ben sana hiç yalvardım mı, (eskisi için) ona beni bırakma diye çok yalvarmıştım dedi.:) kız bide bunu aldatmış gitmiş zamanında
canım karşındaki insan evet sorunlu ve suçlu ama şunu bilmelisinki muhtemelen narsist biri.kendilik bozukluklarını bi incele bence.sepetine atamadığı kişinin peşinden gider onlar kendini ona adaman onun açısından seni bırakmasın için bir sebep zaten. yani karşındaki kendine aşık biri,sevme kabiliyeti yok. diğer kızda onu çok sevdiğini hissettirsin onu da bırakır. sakın ben sevilmeyecek biri miyim falan diye kendine yüklenme. ama sana bişey daha söylemek istiyorum kırılmazsan tabi?