Ben ne diyeyim bu adama siz söyleyin

erkeklerin genel hali
bazen erkekler böyle çok anlamısz ve ani tepkiler malesef verebılıyor

Bide niye ağlamayayım bağıran kendisi surat yapmadığım halde beni suçlayan o suratını asan da o

Canım küsmedim o bana küs şuan inanabiliyor musun
Küslüğü siz devam ettirip.Hatasını yüzüne açıkça söylemelisiniz.Yoksa eşiniz bu sessizliğinizi fırsat bilip size şiddet bile uygulayabilir . O potansiyelde görünüyor.
Lütfen tepkili olup kendinizi ezdirmeyin.Eşiniz bir silkelensin bakim!

İnanın artık ne yapacağımı şaşırdım .neye nasıl tepki vereceğimi ne konuşacağımı nasıl davranacağımı ölçüp yaratmaktan yoruldum ..böyle yapmama rağmen bu haldeyiz..küssem yine ben suçlu olacağım küstüğüm içim..şuan Emin'im dün ağladığım için benimle küs

Gereksiz yerde fazla tepkiler veriyorsa duyma gitsin, he he de geç. Sende biraz alınganlık etmişsin, bağırsın dursun niye gidip ağladın ki, yazık canına

Esin normal gorunmuyo boyle yapan erkek herseye sinirlenir ileride insan konusmaya korkar ya

Önceki konularınıza göz attım. Hep sorunlarınız var eşinizle.
Buluttan nem kapıyorsunuz.
Alıngansınız sanırım. Hemen her şeye bozuluyor büyütüyorsunuz.
Tabağa etleri koyarken sana göre normaldir yüz ifaden. Eşinize göre normal değildir.
Her şeye böyle alınırsanız erken yaşlanırsınız.
Eminim espriye alınıp kızgınlıkla koymuşsunuzdur tabağa etleri.

Sırf kavga çıkmasın diye fazla alttan alıyorsunuz gibime geldi ve siz bu şekilde sindikçe de eşinize herşeyiniz batıyor bence. En ufak şeyden bile kavga çıkarıyorsa bu onun problemidir siz neden kendinizde bir problem arıyorsunuz. Evdeki huzuru korumak istemenizi anlıyorum ancak tek taraflı bir çabayla olmuyor maalesef. Yetişkin bir kadınsınız ve onun eşisiniz, her an azarlayabileceği küçük bir çocuk değilsiniz. Evde kavga çıkacaksa huzursuzluk olacaksa bu onun da problemi, en az sizin kadar onun da düşünmesi gerekir bunu. Daha kendinizden emin bir duruş sergileyin ki eşiniz bu ani öfke patlamalarını normalleştirmesin.

Bazı insanlar yemek yerken tabağına müdahale edilmesinden hoslanmaz. Mesela senin yaptığını ben nisanlima asla yapamam. Benim çatalımın kasigimin değdiği bir şeyi asla yemez. Tabağimdan yemek falan hayatta almaz. Bir çok insanın umursamadigi bir şey bu ama kendisi bu konuda takıntılı ben de ona göre çok dikkatli davranirim, pat diye kendi kasiginla falan mı koydun eti? Mesela ben yapsam bunu o yemeği orda bırakır yemezdi.

T
tabağa etleri koyduğumu görmedi ki o sıra kalktı kızımla ilgileniyordu ben normal bi şekilde bıraktım sinirlenmedim ki

Eşimin çok şükür öyle takıntıları yoktur tatlım ..gayet güzel bıraktım yemeğe başlamamıştık daha

T

tabağa etleri koyduğumu görmedi ki o sıra kalktı kızımla ilgileniyordu ben normal bi şekilde bıraktım sinirlenmedim ki
Senin koca çok ilginç o zaman.
Kendi içinde sorunları var anlatmıyordur kesin!
Babamda öyledir, bir sorunu olunca önce anlatmaz tartışır kavga çıkar evde. Sonra öğreniriz ki sorunu varmış.
Erkekleri anlamak zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…