ol bak o zaman ne oluyor görürsün diyecek düzelecek mi sanıyorsunbundan sonra bende senin gibi olacağım.hemen parlayıp bagiracagim cagiracagim.sakın kızma senin gibi olacağım iste deyin.buda işe yaramazsa Allah kolaylik versin ne deyim..
Bide hamileyim ona rağmen duygularımı bastırıp alttan alıyorum ama benim de tepkilerim var insanım ben deTamam hoslanmayabilir ama bağirma hakkida yok devamli böyle madem güzelce ayar çek tavrini koy kontrol edemiyorsa gitsin piskoloğa canim ne sana ne bebeğinize ses tonunu yükseltmeye kalkmasin kesin gitmez de kabullenip doktora bi bahaneleri vardir kabul etmezler tedaviyi onlara göre normal bu yetisme tarzindanda kaynaklaniyor bence her dediği yapilan her dediği alttan alinilan evlat gibi alismis düzene.
ol bak o zaman ne oluyor görürsün diyecek düzelecek mi sanıyorsun
Tanıyamıyorum ki zaten ..İnan dün kendime sordum ben nasıl bunhale geldim böylemi bir insan değildim benNe olacakmış? Ne yapacak daha fazla? Zaten mutsuz ve huzursuzsunuz. Üstelik son derece sinmişsiniz. Kavga çıkmasın diye yüz mimiklerinizi bile oyanatamıyorsunuz. Kendinizden bu kadar ödün verirseniz bir gün kendinizi tanıyamayacak hale gelirsiniz. Bir gün aynaya baktığınızda ordaki insana saygınız kalmaz. Daha da acısı, bu kadar aciz olursanız çocuğunuzun da size saygısı kalmaz. Silkelenip kendinize gelme zamanı.
Sağlikli doğumlar dilerim hormonlarin etkisiyle sende yap yaptiklarini ona empati yapmayi ögrensin en azindan .Bide hamileyim ona rağmen duygularımı bastırıp alttan alıyorum ama benim de tepkilerim var insanım ben de
Tanıyamıyorum ki zaten ..İnan dün kendime sordum ben nasıl bunhale geldim böylemi bir insan değildim ben
Ben büyütmem ki..öyle dediği zaman güldüm zaten..kızım küçük yemek yemişti tabaktan istedi diye verdi..kendisi yemeden önceSanki küçük olayları bile buyutuyorsunuz gibi geldi bana ikinizde.O şaka ile karışık laf soruyorsa sizde aynı şekilde cevap verin.
Birde çocuğunuza yemeğini kendi tabagindan yedirmiyormusunuz niye eşinizin tabağına koydunuz onu anlamadım?
Gülmeyin o zaman birdaha.Çok sessiz kalırsanız tepenize çıkar böyle işte. Tepkinizi her zaman gösterin.Ben büyütmem ki..öyle dediği zaman güldüm zaten..kızım küçük yemek yemişti tabaktan istedi diye verdi..kendisi yemeden önce
Canım küsmedim o bana küs şuan inanabiliyor musunBelki de sen tepki vermiyorsun diye olaylar buraya kadar gelmiştir. Tabağı kafasına geçirseydin bari küsmek için haklı bi sebebi olurdu.
+1Tabaga koymak yerine eti kafasina firlatsaydn memnun kalırdı malum s...n yaraniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?