dün akşam eşim kızıma yemek yediriyordu şakayla karışık kızım annen bütün etleri kendisine bırakmış dedi..ben de tabağımdaki etten eşimin tabağına bıraktım kızıma yedirsin diye.o an öyle bir bağırdı ki neye uğradığımı şaşırdım ..al şunu çabuk şurdan al dedim sana ..bi daha böyle bişey yapma ..ben de sakğn bir şekilde onu kızımıza yedirmesi için bıraktığımı söyledim.. kendi tabağından yedir dedi...sustum yemeğimi yedim ama kesinlikle surat yapmadım biliyorum yapsam kavga çıkacak.. sonuç ne yine kavga. Baktım suratı beş karış ..dedim ki ne oluyor şimdi..sen yemekteki suratını görmedin mi ..ben surat yapmadım ki dedim tamam ben yanlış anlamışım demek ki dedi ama hani kendini haklı görüyor yine belli..tamam uzatma dedi..ben de sinirimden gittim yatak odasında ağladım..geldi dedi neyi uzatıyorsun ..ben artık nasıl davranacağımı bilmiyorum dedim sustuğum birşey yapmadığım halde yine kavga çıktı ..dün akşamdan beri benimle konuşmuyor..siz söyleyin ben ne yapayım artık tepkilerimi de kaybettim