• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne diyeyim bu adama siz söyleyin

Tamam hoslanmayabilir ama bağirma hakkida yok devamli böyle madem güzelce ayar çek tavrini koy kontrol edemiyorsa gitsin piskoloğa canim ne sana ne bebeğinize ses tonunu yükseltmeye kalkmasin kesin gitmez de kabullenip doktora bi bahaneleri vardir kabul etmezler tedaviyi onlara göre normal bu yetisme tarzindanda kaynaklaniyor bence her dediği yapilan her dediği alttan alinilan evlat gibi alismis düzene.
Bide hamileyim ona rağmen duygularımı bastırıp alttan alıyorum ama benim de tepkilerim var insanım ben de

ol bak o zaman ne oluyor görürsün diyecek düzelecek mi sanıyorsun :KK14:

Ne olacakmış? Ne yapacak daha fazla? Zaten mutsuz ve huzursuzsunuz. Üstelik son derece sinmişsiniz. Kavga çıkmasın diye yüz mimiklerinizi bile oyanatamıyorsunuz. Kendinizden bu kadar ödün verirseniz bir gün kendinizi tanıyamayacak hale gelirsiniz. Bir gün aynaya baktığınızda ordaki insana saygınız kalmaz. Daha da acısı, bu kadar aciz olursanız çocuğunuzun da size saygısı kalmaz. Silkelenip kendinize gelme zamanı.

Ne olacakmış? Ne yapacak daha fazla? Zaten mutsuz ve huzursuzsunuz. Üstelik son derece sinmişsiniz. Kavga çıkmasın diye yüz mimiklerinizi bile oyanatamıyorsunuz. Kendinizden bu kadar ödün verirseniz bir gün kendinizi tanıyamayacak hale gelirsiniz. Bir gün aynaya baktığınızda ordaki insana saygınız kalmaz. Daha da acısı, bu kadar aciz olursanız çocuğunuzun da size saygısı kalmaz. Silkelenip kendinize gelme zamanı.
Tanıyamıyorum ki zaten ..İnan dün kendime sordum ben nasıl bunhale geldim böylemi bir insan değildim ben

Sanki küçük olayları bile buyutuyorsunuz gibi geldi bana ikinizde.O şaka ile karışık laf soruyorsa sizde aynı şekilde cevap verin.
Birde çocuğunuza yemeğini kendi tabagindan yedirmiyormusunuz niye eşinizin tabağına koydunuz onu anlamadım?

Tanıyamıyorum ki zaten ..İnan dün kendime sordum ben nasıl bunhale geldim böylemi bir insan değildim ben

O zaman haklı olduğunuz konularda hakkınızı saygı çerçevesinde arayın. Siz robot değilsiniz. Bazen canınız bir şeye sıkkın olur suratınız düşer. İnsanız sonuçta. Haklıysanız hakkınızı arayın. Çocuğun yanında size bağırmasının kötü sonuçlarından bahsedin. Ve ne kadar baskılamaya çalışırsa çalışsın sinmeyin. Saygınızı koruyun hem ona ama en çok da kendinize.

Sanki küçük olayları bile buyutuyorsunuz gibi geldi bana ikinizde.O şaka ile karışık laf soruyorsa sizde aynı şekilde cevap verin.
Birde çocuğunuza yemeğini kendi tabagindan yedirmiyormusunuz niye eşinizin tabağına koydunuz onu anlamadım?
Ben büyütmem ki..öyle dediği zaman güldüm zaten..kızım küçük yemek yemişti tabaktan istedi diye verdi..kendisi yemeden önce

Ben büyütmem ki..öyle dediği zaman güldüm zaten..kızım küçük yemek yemişti tabaktan istedi diye verdi..kendisi yemeden önce
Gülmeyin o zaman birdaha.Çok sessiz kalırsanız tepenize çıkar böyle işte. Tepkinizi her zaman gösterin.

Belki de sen tepki vermiyorsun diye olaylar buraya kadar gelmiştir. Tabağı kafasına geçirseydin bari küsmek için haklı bi sebebi olurdu.

Artık oturup düşünmeye başladım sorun bende mi diye benim yüzünden mi böyleyiz kendimden şüphe eder oldum

Esinizin bi öfke kontrolu seansına gitmesi gerekiyor sanırım. Onu ikna edebilecek bir aile büyüğü vs var mı?

Yalnız ben size de hayret ediyorum. Küçük bir bebek varsa evde, ikinci eğer size manevi desteği tam bir eşiniz varsa düşünülür. Yoksa hem gebelik, hem lohusalık, hem küçük bir kardeş, bir de ota b.ka küsen bağıran bir adam. İşiniz var açıkçası. Allah yardımcınız olsun.

Siz belli ki o anda söylediği sözden dolayı tepkili davranıp o şekilde koydunuz etleri tabağa her ne kadar surat asmadım deseniz de o laftan sonra mutlaka asmışsınız ve tavırla yapmışsınızdır eşinizde bunu anlamış ya da öyle algılamış. Tamam ben yanlış anladım da demiş zaten. Belki kendi tabağından yediğin birşeyi kızı yemesini istememiştir olabilir ama ağlayacak bir şey yok.

Hayır canım ondan değil.. ben eşimi biliyorum tepki vermesin diye surat aşmadım güzel bir şekilde koydum tabağa

Back
X