ben ne istiyorum :(

mizirtilicizirti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
447
104
103
Istanbul
Merhaba 4 aylık evliym beni çok seven bi eşe sahibim ama sürekli sorun çıkarıyorum yada çıkarmak istiyorum bilmiyorum aslında tam aşk evliliği mi yaptım onuda bilmiyorum ama mantığıma aileme uyan bi insam belki de herkesin hayalindeki bi adam peki ben ne istiyorum evet ailemden 10 saat uzaktaym onların yokluğu çok koyuyo ama eşim anlayışlı evet kaynanamlada sorunlar oluyo eşim yine anlayışlı akşam yorgun geliyo çok yoğun çalışıyo yine de sıkılıyorum diye bi yerlere gidelm diyo ben mutlu oluyo muyum eh işte nişanlıyken sorunlar oldu herkesin yaşadığı gibi annesinin dediği laflar aklıma geliyo hala beynimin içinde ama kocam için yüzüne bakıyorum yine de agzıma geleni saymak oh demek istiyorum ama olmuyo en son küçücük sorundan ayrılalım dedim bana bunu nası dersin dedi ya sen çok mutlusunn farkında değilsn yada depresif olmak istiyosun anlamıyorum seni dedi ailem aklımda gidiyorum görüyorum ama çok zor hala alışamadm iş bekliyorum evdeym onun bunaltısıda var hele kaynana laf sokunca hep eşime saldırıyorum sonra diyorum ne yapıyorsun adam ne yapsın gerçekten iyi miyim bilmiyorum

ailenden uzaklaşmak sana iyi gelmemiş.evliliğinde aradıgınıda bulamamış gibisin,aşk evliliği yapmmaışsın sen sanırım bunun acısı şimdi çıkıyor.kendini dinleyip durma hobi edin işe girene kadar spor yap yada ne bilim

Ailemdem uzağım bılmem ne derken kendi yuvanı ucurumun kenarına doğru surukluyorsun farkında mısın.
İşe gir yada elde yapılacak hobi edin derim.
Herkes anlayışlı eşe sahıp olamayabılıyor unutma

Bazı şeylerin sende farkındasın bak eşimin ne suçu var başkalarına kızdığım şeyi eşimden çıkarıyoruma getirmişsin lafı bunun bilincindesin ama bilinçaltında yine de huzursuzluk çıkarıyıma geliyorsun ama yanlış yapıyorsun evlenmişsin ki üstelik daha çok yeni bu kadar kısa zamanda birbirinizi bunaltmayın dışarıdaki insanlar yüzünden ne güzel evinde ayrı boşver annesini felan çok insan var KV ile anlaşamayan dediğin gibi iş bak sen emin ol sana iyi gelecektir evde oldukça insana geliyorlar düşün düşün bunalıma girer insan. He bu arada sanırım aşk evliliği yapmamışsın sanırım gerçekten aşık olsan bu bahsettiğin sebepleri saymak aklının ucundan bile geçmez hafif tebessüm eder hayatına devam ederdin umarım daha sakin olur eşini üzmessin bol şans bu günlerinizin tadını bilin derim ben

Evinde bir damla huzura ihtiyaç o kadar çok insan var ki... evliliğinin eşinin hatta kayın validenin bile kıymetini bil.
Eşini canından bezdirme sonra kafanı taşlara vurursun.

Haklısınız ben zaten kendimi bu tür düşüncelerden kurtarmak için yazdm kaynanaö dul sürekli o evdeki odanın biri benim diye laf ediyo ilerde ne yaşayacagm bilmiyorum bu düşünce beni yiyo çünkü onla aynı evde kalırsam beni yer eşim çocuk istiyo ama ben kendime güvenemiyorum mutlu ediyo ama ben ona hakkı olan mutluluğu veremiyorum o çok üzüyo ailem evet ilk defa ayrıldm 24 senedr bu da böyle olmamın içindeki sebeplerden yada evlilik sorumluluğunu kaldıramıyo muyum bilmiyorum

Bak arkadaşım, kimse seni zorla evlendirmedi, bunu hatırla; ailenden uzak olmayı, onsuz bir hayata tercih eden sensin; şimdi adamın başının etini yersen, bu az bir zaman sonra bezginlik, bıkkınlık, soğukluk olarak dönecektir.

Kendine gel bi hele. Boşanıp evine dönsen daha mı mutlu olacaksın, bir canlandır gözünde.

evinize alışamadınız ailenizi de özlüyorsunuz ondan .eşinize saldırmayın kendinizi tutun birbirinize olan saygınızı kaybederseniz allah korusun daha kötüye gider.Bence kendine başka uğraşlar edin .kv boşver duyma görmezden gel aman herzamanki kv de çok ileriye giderse daha farklı saygı çerçevesinde konuşursun olmadı güzel bir dil ile eşine söylersin o halletsin.kv ile birlikte mi oturuyosun ?

İşe başla bence sen evde oturdukça kendi kendini dolduruyosun. Eşinede yazık adamcağız seni mutlu etmeye çalışıyo anlamaya çalışıyo elinden geldiğince onuda düşün birazcık..

Siz zaten sorunlarınızın farkındasının .Bu çok güzel.
Eşinizi bezdirip,evliliğinizi zora sokmadan,tedbirli davranın.
Kendinizi oyalabileceğiniz bir hobi edinin ,komşularınızla görüşün,kurslara gidin.
Hem çevreniz genişler,hayattan zevk almaya başlarsınız.

Dayak istiyorsunuz galiba.
Iyi insanlari da herkes kaldiramiyor sanirim. Illa istiyorsunuz ki birileri sizi dovsun, sovsun, sorunlar yasayin ki mutlu olun. Evlenmeseydiniz o zaman yani. Elalemin psikolojisini bozmak icin mi evlendiniz?

Ailenden kopup yeni bir hayat kurmak zor oluyor canim..evlilik hayatida kolay degil ilk baslarda belli bir sure oturana kadar böyle düşünceler normaldir.daha alisma suresi yasiyorsun canim..bbende ayni duygulardan geçmiştim çünkü..biraz daha zamanla hersey yoluna girecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…