ben ne istiyorum :(

KK'ye takılarak buradaki bayanlarla empati kurabilirsin fakat hala eşini sevdiğinden emin değilsin buna biz derman olamayız, eşiniz özünde iyi bir insana benziyor ama BEN MANTIK EVLİLİĞİNE SIRF BU YÜZDEN KARŞIYIM ! BU ZAMANDA AŞIK OLMADAN EVLENMEK EN BÜYÜK MANTIKSIZLIKTIR . . .

4 ay.daha evliliğin çok başlarındasınız.size değer veren bir eşiniz var.annesinin size yaptığı hataların acısını eşinizden çıkarmayın çünkü annesinin öyle olması eşinizin suçu değil.6 yıllık evliyim.herşey daha yeni yerine oturuyor:)

fazla naz aşık usandırır derler
adamın canına tak derse, ummadığın tepkiyi alırsın ve kırılırsın
kendine meşgaleler bul, çevre edin, yeni hobiler edin
eşini mutlu etmeye çalış
başkasını mutlu edebilmek de mutluluk kaynağıdır
hem kapris erkekleri çok yoruyor
naz bile bir yere kadar yani
kaprisli, hırçın, agresif, saldırgan bir kadın ııhhhh
olmaz güzelim

akşama kadar evde oturursan akşam adama sararsın kendine bir iş bul ve kendini faydalı hisset...öyle boş boş oturmakla ömür geçmez

Canım böyle olur insan arada ama artık bekar değilsin seni her halinle kabul edecek insanlar anne babandı eşin şimdi seviyor ama çok bunaltırsan oda bıkar senden ve evliliğini geri dönüşü olmayacak şekilde yıpratırsın dikkatli ol aklını başına al seni meşgul edecek hobiler edin hayat böyle gitmez... evinle ilgilen değişiklikler yap ben bunalınca öyle yapıyorum kendimi yoruyorum sonra sıkılmaya halim kalmıyor

Senin sahip olduğun hayata burdaki kadınların yüzde kaçı hasret senin haberin var mı resmen bulmuş ta bunuyorsun dedikleri durum var sende.. biraz hayattan tat almaya çalış adamın kıymetini bil fazla gereksiz naz aşık usandirir bunu da unutma

ben ailemden 38 saat uzakta yasiyorum,esim sabahtan aksama kadar iste,tek basima evlat buyutuyorum ve oglumu 1 dk desen birakacak komsuluk yok oturdugum yerde ama her sabah `yeni gune uyandiran Allaha sukur olsun` diye yatagimdan kalkarim.Allah vermesini de bilir almasini da..elinizdeyken kiymetini bilin sahip olduklarinizin.kimse bulunmaz hint kumasi degil,adamin sabri tasarsa kendinizi hasretini cektiginiz ailenizin kapisinda bulursunuz.

Aaaa aynı ben gibisin ya ama değişmeli düzene sokmalı hemen

Ailenizden 10 saat uzakta olduğunuzu yazmışsınız, evlendikten sonra anneniz babanız değil eşiniz ve varsa çocuklarınızdır aileniz, olgun düşünemiyorsunuz bence.

kendinizi fazla önemsiyorsunuz..
henüz gelmemiş gelecek için an'ı öldürüyorsunuz..
evlenecek kadar olgunlaşmamışsınız..
en önemlisi de evlenirken ayrılma potansiyeli ile evlenmişsiniz..

burdaki mutsuz evlilik hikayelerini, dramlari bi oku bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…