ben ne yapacağım

yalvardım kayınvalideye artık unut o uçup gitti hayallere kapılma dedi bana.allah yardım eder hepimiz dua edelim dedim boşuna umutlanma unut dedi

KV den ayrı bir anormal zaten dedgin gbi biz KV ile düğün zamanında çok yüz göz olduk düşün ki kınama saat 10 da geldiler eşim ağladı gelin odasında geçen ki kavgada ise akşam sizi arayacağım birlikte konuşacaksın iz benimle diye kaç saat konuştu sakinleştirdi beni gelebilme ihtimali olsa atlayıp gelecekti

Ki çok net söylüyorum KV direk su çocuğunu al başımdan burnundan getirdi diye bağırdım eşimi arayıp o kızı üzdün annesi yeni öldü o kız hasta sen ne yapıyorsun diye yanımda bağırdı çağırdı
KV istememiş resmen seni

ben eşimi çok seviyorum eski bir hatayı bu kadar abartmamalıydılar herşey çok güzeldi biranda bozukdu bu bana çok koyuyor
yahu adam seni aldatmış, bebeğinizi öldürtmüş.
neyin sevgisi?

babanı bahane edip yeni sevgilisinin koynuna sığınmıştır.

Adam seni aldatmış ki zaten.. aslında çok eskiden yapılan bir dedikodu bu kadar büyümesindeki sebep bahane... sende bi kusur göremediği için hazırda gündemde dedikodu varken değerlendireyim demiş...
Birde çocuk aldırtmış. Burda seninde suçun var tabi kabul etmemeliydin...

Baban az bile yapmış ama baban bir ayrıntıyı kaçırmış sende varsın o bebeği aldırmak isteyen.. aynısını sanada yapmalıydı....

Daha öncede başka bir konuda senin esinde benimki gibi karaktersiz boşanın ben boşanamadım falan yazmışsınız. Çok tezat. Nasıl bi insan böyle birini seviyor. Tam sevdi diyelim o zaman neden karaktersiz deniliyor o halde.

Adam canını almış, bebeğini hem de kendi çocuğunu. Allah böyle zalimlerden korusun bizi. Eş, sevgili her zaman bulunur. Bugün var yarın yok. Ben de evliyim hiçte istemem eşimden ayrılmak ama bir insan bi cana kendi evladina kiyabiliyorsa ondan iyi anlamda bir şey beklememek gerekiyor.

Seni istemeyeni isteyip peşinden koşacak kadar ezik olma yeter. Adam istemiyorsa yapacak bişey yok.

Bu kadınlar beni zorla trol yapıyor. Git ayağına yapış , kocam herşeyim, ben senden vazgeçmem , canımı al ama boşanma, ben sensiz yaşayamam. Babam da kim? İşin olmasa da olur, ben çalışır sana bakarım. Akşam ayaklarını yıkar, sofranı kurarım istersen sevgilin de gelir, ben size karışmam , erkeğin elinin kiri ne de olsa falan deyin. Affeder

Ya seni istemeyeni sen niye istiyosunki yani bırak defolsun gitsin sebebe bak ailesinin dedikodusunu yapmissinda ayrılmak istemis nenkdr onur kırıcı ailesi için seni silmiş sende onun için aileni aferim yani sana baban doğru olanı yapmış onlari boşa karşına almissin ayy evlat nelerle buyutuluyo biliyomusun sen elin iti hirpalasin diye değil ailen sana ne yapmış sen ne yapmissin yazık Allah evladinda hayırlısını versin yani

Onun ayrılasi varmış bence herkes herkesin dedikodusu yapıyor saçma bi bahane bu .hayatınıza bakın belki de hersey cok daha iyi olacaktır sizin için.

Ayyy çok seviyorum aldatildim çok seviyorum dayak yedim çok seviyorumcular çıktı bide ayy bunlar insani delirtmek için konu açıyorlar buraya kadına bak ya ayan beyan aldatılmış affetmis bı dedikodu yapmış diye adam bı kalemde siliyo hala çok seviyorum da kapilarina gittimde kovuldumda bilmemnede ne yapalim hı adamin adresini Verde hepbirlikte toplasip baristiralimmi hı ay sinirlerim oynuyo artık gurursuz onursuz kadinlari gorunce ben kadinligimdan utanıyorum artik

Eskiden şakasını yapıyordum ama artık ciddi ciddi söylüyorum: Türkiye'deki bütün kadınlar gençliklerinde terapiden geçip özgüven bağımsızlık birey olma kendisinin değerli olduğu konularında eğitime alınmalı. Çok üzülüyorum elin itlerine böyle bağlanıp hayatlarını zehir etmelerini görünce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…