- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
yalvardım kayınvalideye artık unut o uçup gitti hayallere kapılma dedi bana.allah yardım eder hepimiz dua edelim dedim boşuna umutlanma unut dedi
yahu adam seni aldatmış, bebeğinizi öldürtmüş.ben eşimi çok seviyorum eski bir hatayı bu kadar abartmamalıydılar herşey çok güzeldi biranda bozukdu bu bana çok koyuyor
Is yerinde rezil etmek ne demek? Neden bu kadar ileri gidildi? Simdi ne diyor ailen?çocuğumuzu aldırmışştı eşim babamda duyunca deliye döndü.ev eşimle benim ama eşim saygısızlık edemedi babama karşı çıksın sen kimsin desin diye bekledim ben yenemedim babamı çünkü
Acıdım size.yalvardım kayınvalideye artık unut o uçup gitti hayallere kapılma dedi bana.allah yardım eder hepimiz dua edelim dedim boşuna umutlanma unut dedi
Ya seni istemeyeni sen niye istiyosunki yani bırak defolsun gitsin sebebe bak ailesinin dedikodusunu yapmissinda ayrılmak istemis nenkdr onur kırıcı ailesi için seni silmiş sende onun için aileni aferim yani sana baban doğru olanı yapmış onlari boşa karşına almissin ayy evlat nelerle buyutuluyo biliyomusun sen elin iti hirpalasin diye değil ailen sana ne yapmış sen ne yapmissin yazık Allah evladinda hayırlısını versin yanihanımlar merhaba 3 yıllık evliyim ilk 1 yıl çok problemliydi evliliğim benim takıntılarım yüzünden eşim hep alttan aldı sağolsun.sonra düzeldik ve herşey mükemmelken birden bire eşimin aile tarafından ilk evlendiğimde yaptığım bir hata gündeme getirildi eşimi gaza getirdiler ve sorunlar oldu eşim ayrılmak istediğini söyledi kabul etmedim.ailem duydu bunu ve eşimin bana yaptığı bazı terslikleri çok sinirlendiler.babam eşimi çalıştığı yerde rezil etti gidip.eşim işinden ayrılmış bu yüzden.2 haftadır ayrıyız nerede ne yapıyor bilmiyorum.çok özledim onu.ailemle görüşmemeye başladım o hareketi yapmamalıydı ben eşimi tekrar nasıl kazanabilirim?
avukatlarla görüşmüş yüzümü görmek istemiyor ben ve akrabalarımı telefonda engellemiş kimse arayamıyor.ailesine gittim sığındım onlarda istemedi beni ben ne yapabilirim allah rızası için yol gösterin bana
Onun ayrılasi varmış bence herkes herkesin dedikodusu yapıyor saçma bi bahane bu .hayatınıza bakın belki de hersey cok daha iyi olacaktır sizin için.hanımlar merhaba 3 yıllık evliyim ilk 1 yıl çok problemliydi evliliğim benim takıntılarım yüzünden eşim hep alttan aldı sağolsun.sonra düzeldik ve herşey mükemmelken birden bire eşimin aile tarafından ilk evlendiğimde yaptığım bir hata gündeme getirildi eşimi gaza getirdiler ve sorunlar oldu eşim ayrılmak istediğini söyledi kabul etmedim.ailem duydu bunu ve eşimin bana yaptığı bazı terslikleri çok sinirlendiler.babam eşimi çalıştığı yerde rezil etti gidip.eşim işinden ayrılmış bu yüzden.2 haftadır ayrıyız nerede ne yapıyor bilmiyorum.çok özledim onu.ailemle görüşmemeye başladım o hareketi yapmamalıydı ben eşimi tekrar nasıl kazanabilirim?
avukatlarla görüşmüş yüzümü görmek istemiyor ben ve akrabalarımı telefonda engellemiş kimse arayamıyor.ailesine gittim sığındım onlarda istemedi beni ben ne yapabilirim allah rızası için yol gösterin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?