Doğru mu yaptı yanlış mı bilmiyorum ama babanızın bu derece size sahip çıkması da takdir edilir bence. Eşiniz ve ailesi size hatalı davranmış ve öyle davranmaya devam ediyor. Arada kalacağın bir durum yok. Hayır gelmez bu evlilikten sana. Uyan bence.evet çok kötü oldu babam evden kovdu eşyalarını gönderdi anahtarını aldı elinden ben napcam yapayalnız kaldım
alt alta üst üste diyorsun?aldatma olayı evet ben beni aldattığını düşünüyordum ama sonra bana gerekli açıklama yapıldı ve zaten ayrıldı o iş yerinden bir daha irtibatta kurmadı ben çok kıskancım.çok seviyorum elimde değil haklısınız ama benim onlara neler yaptığımı bilmiyorsunuz birikti birikti ve patladı.dedikodu olayını neden çıkardılar anlamadım bende herşey yolundaydı çocuk yapacaktık aileside istiyrdu birden bu çıktı anlam veremiyorum bunalıyorum biryerlerde birşeyler var.kesinlikle benimle irtibat kurmuyor nerede olduğunuda bilmiyorum anlayın beni diyemeyeceğim ama ben onunla büyüdüm hayallerim herşeyim onundu
Lütfen basit bir hata yaptığını söylehanımlar merhaba 3 yıllık evliyim ilk 1 yıl çok problemliydi evliliğim benim takıntılarım yüzünden eşim hep alttan aldı sağolsun.sonra düzeldik ve herşey mükemmelken birden bire eşimin aile tarafından ilk evlendiğimde yaptığım bir hata gündeme getirildi eşimi gaza getirdiler ve sorunlar oldu eşim ayrılmak istediğini söyledi kabul etmedim.ailem duydu bunu ve eşimin bana yaptığı bazı terslikleri çok sinirlendiler.babam eşimi çalıştığı yerde rezil etti gidip.eşim işinden ayrılmış bu yüzden.2 haftadır ayrıyız nerede ne yapıyor bilmiyorum.çok özledim onu.ailemle görüşmemeye başladım o hareketi yapmamalıydı ben eşimi tekrar nasıl kazanabilirim?
avukatlarla görüşmüş yüzümü görmek istemiyor ben ve akrabalarımı telefonda engellemiş kimse arayamıyor.ailesine gittim sığındım onlarda istemedi beni ben ne yapabilirim allah rızası için yol gösterin bana
Koca koca diye delirmişsiniz siz.kendi evimdeyim.eşim evlendikten sonra bir kızla yakınlaşmıştı sonra hata ettim dedi işyerinden ayrıldı kızla irtibatını kesti.ailesi zaten beni istemiyordu ama ben eşimi seviyorum başmbaşka bir şehirde sadece ikimiz çok mutlu olabiliriz herkes hata yapar
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/acil-bilgi.902783/3 yıl ne ara oldu geçen sene kasım ayında evlenmemişmiydiniz?
Teşekkrler düzelteyim:)https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/acil-bilgi.902783/
Haklısınız. Ama geçen sene Şubat'ta evlenmişler1 buçuk sene
3 sene nereden çıktı konu sahibi?
Biraz gururlu ol gururlu. Koca delisi.
O babayı haketmiyorsun ama git elini öp de sana hakkını helal etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?