Peki eşin neden bebeğinizi aldırdı? O sizinle zaten bi gelecek düşünmüyormuş bellikikendi evimdeyim.eşim evlendikten sonra bir kızla yakınlaşmıştı sonra hata ettim dedi işyerinden ayrıldı kızla irtibatını kesti.ailesi zaten beni istemiyordu ama ben eşimi seviyorum başmbaşka bir şehirde sadece ikimiz çok mutlu olabiliriz herkes hata yapar
Bak buradada yalan söylüyorsun beni aldattığını düşünüyordum ama gerekli açıklama yapıldı.... yahu aldatıldım diye post açan sen değilmiydin videolarını fotolarını yakalamıştın hemde altalta üstüste nasıl ya anlamdım bişeyaldatma olayı evet ben beni aldattığını düşünüyordum ama sonra bana gerekli açıklama yapıldı ve zaten ayrıldı o iş yerinden bir daha irtibatta kurmadı ben çok kıskancım.çok seviyorum elimde değil haklısınız ama benim onlara neler yaptığımı bilmiyorsunuz birikti birikti ve patladı.dedikodu olayını neden çıkardılar anlamadım bende herşey yolundaydı çocuk yapacaktık aileside istiyrdu birden bu çıktı anlam veremiyorum bunalıyorum biryerlerde birşeyler var.kesinlikle benimle irtibat kurmuyor nerede olduğunuda bilmiyorum anlayın beni diyemeyeceğim ama ben onunla büyüdüm hayallerim herşeyim onundu
Banlanmayacak olsam var ya.. neler yazarım neler. Anlayana tabii.Bak buradada yalan söylüyorsun beni aldattığını düşünüyordum ama gerekli açıklama yapıldı.... yahu aldatıldım diye post açan sen değilmiydin videolarını fotolarını yakalamıştın hemde altalta üstüste nasıl ya anlamdım bişey
Şaka gibi gerçekten ya adam ailemle aram iyi değil diye bebeğini öldürüyorBanlanmayacak olsam var ya.. neler yazarım neler. Anlayana tabii.
Kesinlikle. Beyin fonksiyonları ağır hasar görmüş, düşünme organını kullanamıyor bariz.Şaka gibi gerçekten ya adam ailemle aram iyi değil diye bebeğini öldürüyor
Ama hatun her insan hata yapar seviyorum diyor
Bence kadının tedavi görmesi şart
Çok güzel cevapBabana layık bir evlat olman dileğiyle, Allah akıl versin
senin tedavi olman lazım.kendi evimdeyim.eşim evlendikten sonra bir kızla yakınlaşmıştı sonra hata ettim dedi işyerinden ayrıldı kızla irtibatını kesti.ailesi zaten beni istemiyordu ama ben eşimi seviyorum başmbaşka bir şehirde sadece ikimiz çok mutlu olabiliriz herkes hata yapar
Böyle bir insan müsvettesiyle 10 yıl flört
Senin ilacın burada değil. Psikologa görün, tedaviye başla acilen.evet bağımlılık farkındayım kurtulamıyorum
haklısınız kötü bir evladım ama vazgeçemiyorum ondan
böyle değildi çok ince nazik zarif vicdanlı biriydi ama nişanlandık biraz mesafeli oldu evlendik ailesiyle çatışmalarım arttığı için daha da sinirlendi harap olduBöyle bir insan müsvettesiyle 10 yıl flört
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?