- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.461
- 548
- Konu Sahibi KIR PAPATYASII
Pimpirikli olduğumun farkındayım zor çocuk sahibi oldum ve bütün hamileligimde sorunluydu saçımda beyaz yokken yarısı beyazladi . İnanın çok rahat bir insan olmayı tercih ederdim . Ama ben kimsenin çocuğumu sevmesine karşı çıkmadım ailesi tabiki kucağına alacak öpmelerinden hoşlanmasam da bir şey demedim . Bu sadece eşimin ailesine karşı değil kendi aileme de aynı lohusaligimda yanımda olan kayınvalidem bunu gördü.bakın benim annem-babam dünyada görebileceğiniz en sülalesever ve uysal insanlardır. onlarn bu karakterleri sebebiyle ben büyük kısmını onaylamasam da zamanında tüm bu muhafazakar anadolu adetlerine maruz kaldım. yoksa bizimkiler sosyal demokrat-atatürkçüdür, onlardan yana bir sorun yok, sizin gibi ben de tatile gidecem çok yorgunum desem babam biletimi alır annem bavulu hazırlar yani...ama uysallıkları yüzünden üzüldüm yıprandım zamanında, gereksizdi büyük kısmı. ki ben insan severim, sıcakkanlıyımdır ama bir şekilde anormallik çekiyorsanız üzülüyorsunuz işte.
sizi ben her 2 tarafa bakarak anlıyorum, inanın. (sadece çocuk yetişirmek konusunda beyaz yakalı Türk kadını aşırı fazla pimpirikli buluyorum, bir o hususta şerhim var, hiç bir yabancı arkadaşım mesela bu şehirli beyaz yaka Türk kadını gibi değil)
fakat eşinizin size demesi lazımdı hac karşılaması konvoy kalabalık olma meselelerini siz bilmiyorsunuz. ama o biliyor olmalı- biz artık yapmasak da zamanında maruz kalmaktan biliyoruz. ve dediğim gibi ne isaya ne musaya yaranamayıp hem yorulup hem üzülüp hem ortamın anormali olmaktansa ben olsam gitmem. gidiyorsam de dediğim şekilde giderim.
Yani bizim temel sorunumuz şu ki ben ortama elimden geldigimce ayak uydurmaya çalışıyorum ama tek taraflı oluyor bu sürekli . Anormal isteklerim de yok biraz dikkat edilse sorunlarımız cozulecek .