Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız tarafısın çok takılmana gerek yok bi ince bilezik taksa yeter yerimseniben
çeyizlerin de var en kötü derdin bu olsun Allah başka sıkıntı vermesin :1hug:
nişanlına karsı ezik olma emi Şeniz
içime inanın su serptiniz....a.s.
nişan da takılanları takmaları olu mu ? gerçekten...
inan ben de bundan korkuyorum....
demez ama insanoğlu çiğ süt emmiştir... bi gün kalkıpta anan baban ne yaptı derse inan çok üzülür bu lafı hazmedemem
bu yüzden sıkıntı yaptım..... uykulrım kaçtı düşünmekten
bak kendin çözüm bulmuşun bile.........
neden olmasın........kim ne diyecekki sonuçta ailenin taktıkları........
iyi fikir.......alkisalkisalkisalkisalkisalkis
kız duygu anlaşılır diline düşmesin arkadaş erkek tarafının yaabenneyaptımki
inan ben de bundan korkuyorum....
demez ama insanoğlu çiğ süt emmiştir... bi gün kalkıpta anan baban ne yaptı derse inan çok üzülür bu lafı hazmedemem
bu yüzden sıkıntı yaptım..... uykulrım kaçtı düşünmekten
kız duygu anlaşılır diline düşmesin arkadaş erkek tarafının yaabenneyaptımki
:1shok: :1shok: en korktuğum bu zaten senağlama senağlama
ajanım ve deryainci...........canım.........zaten laf edipte dile alacak kişilerse sen ne yaparsan yap....laf ederler..........
eger böyle krakterde insanlarsa...............altin taksalar ailen ........az çok diye laf eder........
illaki bir şeyin lafını ederler............
o yüzden sen sıkıntı etme nişandakileri taksınlar............
laf edende etsin.............ayrıca bu kadarda korkma.....neden korkuyosun laf edicek birilerimi yoksa......benneyaptımki
sonuçta sen ailenin durumunu biliyorsun.............
bir konuşurlar iki konuşurlar susarlar............:teselli:
insanları,maddi gücüyle değerlendiriyorlarsa
zaten o tarz insanlardan uzak duracaksın...
bence de kafana takma artık,önemli olan mutluluk,huzur...
nişanlım biliyo çok bişi yapamayacaklarını
ama birer bilezik bekliyor konuşmalarından onu anlıyorum
su sukadar su şukadar en son bukadarıız olur diyor ben de hep inşallah diorum...
aile durumlarımız hemen heme birbirine denk... ne eksiğimiz var ne falamız.....
nişanda evet nerdeyse eşit takıldı kız tarafı erkek tarafı birbirine denk taktı.....
sanırım bu geriyor beni düğünde böyle olmayacak.... hayırlısı hepinizin dediğ gibi allah huzur versin:Saruboceq: en son uygun bir dille aileme teklif edeceğim borca girmelerine gönlüm razı olmuyor...... nişanlıma da durumu anlatıp istersen sizinileride vereyim sizinkilerde zora düşmesin derim :çok üzgünüm:
nişanlım biliyo çok bişi yapamayacaklarını
ama birer bilezik bekliyor konuşmalarından onu anlıyorum
su sukadar su şukadar en son bukadarıız olur diyor ben de hep inşallah diorum...
aile durumlarımız hemen heme birbirine denk... ne eksiğimiz var ne falamız.....
nişanda evet nerdeyse eşit takıldı kız tarafı erkek tarafı birbirine denk taktı.....
sanırım bu geriyor beni düğünde böyle olmayacak.... hayırlısı hepinizin dediğ gibi allah huzur versin:Saruboceq: en son uygun bir dille aileme teklif edeceğim borca girmelerine gönlüm razı olmuyor...... nişanlıma da durumu anlatıp istersen sizinileride vereyim sizinkilerde zora düşmesin derim :çok üzgünüm:
ya zaten düğünde kızla erkek aynı takmazkii..
nişanlında çok konuşmasın yaa nedemek bekliyo...
düğününe kadar annen alsın bir bilezik bir baban... sen yatak odanı almışsın çeyisin tamm ozamana kadar biriktirir alırsın.. uygun birşey..
ama sana tavsiym.. bu maddiyat konuşlarını nişanlınla konuşma..
ailen yapamayacak durumda olsa bile ona bell ietme..
şakayla karışık erkek tarafı sensinn.. nişan bizdendi düğün sizdenn sen takacaksın takıyıııııı de gül geçç ...
anlıyomusun demek istediğimi..
gün gelir sana öyle bir laf derki yada ailene ozaman o lafın altında ezilirsiniz...
boşverr... sen kendin birşeyler yapmaya etmeye çalış çalışıyorsun..
ona belli etme bu sıkıntını asla....
onlarla denk birşey takmak içinde uğraşmaaaa ... o erkek... düğünde erkek tarafı ağır takar.... bunu unutma..
Canım sen sakın canını sıkma..
eğer takı için bozulacaksa nişanlın baştan söölesin seninle 2 tane fazla bilezik alacaksın diye mi evlenecek. şirket evliliği mi yapıyosunuz ben bu kadar para harcadım sen bu kadar harcadın olayına giresiniz.
bozulacaksa da ciddi ciddi tavrını koy aileni ezdirme sakın baştan nasıl başlarsa öyle gider bu evlilik işleri...
Bugün 15:20
içime inanın su serptiniz....a.s.
nişan da takılanları takmaları olu mu ? gerçekten...