Ben çok iyi niyetliyim iki güne unuturum her şeyi yani bana o kadar küfrettiklerini dahi o yüzden nişanlım da öyle değil işteIyi de siz kızsanız kuzeninize ama. nişanlınız konuşsa anlarım tepki vermeyi hani benim küs olduğum kuzenim ile sen neden konuşuyorsun da denir
Sizin kuzeniniz sizin sorununuz ister küser ister barışırsınız
Haaaa nişanlınız çok içerledi ise o konuşmasın yani ama size karışamaz
bunun için kavga çıkaranın da yarın nelere kavga çıkaracağını düşünemiyorum bile
Hımm o zaman haklı nisanlin ya.İftira hırsızlık benzeri diyelim küfür edip resmen çooook ağır laflar etmişlerdi
Bu konu da çok katı bir şey yapma diyorsa eğer ben yaparsam böyle ama bugün tesadüfen oldu
Ben çok iyi niyetliyim iki güne unuturum her şeyi yani bana o kadar küfrettiklerini dahi o yüzden nişanlım da öyle değil işte
Ya tasafüfen karşılaştık konuşmak zorunda kaldım dedim zaten dedim de onun da öule demesi canımı yaktıHımm o zaman haklı nisanlin ya.
Yani senin zarar gormeni istemiyor demekki ondan görüşme diyor. Ben eften puften bir mesele sandım.
Eee sen niye konuştun canım ya bak iftira hırsızlık benzeri diyorsun.
Soyle Nisanlina bari hata oldu bir daha işim olmaz de. İşin de olmasın zaten.
İşte mesela bende ona şunu yapmayacaksın dediğimde yapmaz öyle anlaştkAma tamam da sen unutursan senin hayatın en fazla sana şunları yaptılar hala bunlarla muhatap mı oluyorsun der hatırlatır ötesi haddini aşmak olur
Bu kadar büyütmesi gereksiz ilişkiniz pamuk ipliği ile mi bağlı yani paşa ol deyince olacak olma deyince olmayacak
Siz de bir bireysiniz evlilik bir olmak değil eş olmaktır ayrı ayrı ama uyumlu
İnan bundan korkuyorumİlişkinizin iplerini nişanlına vermişsin tamamen, bak yarın anne-babanla da konuşma der? Bu kadar uysal olma.
İnan bundan korkuyorum
Ama bizde öyle şeyler yok biz hayat birleştiriceksek birbirimizin sözünü dinlememiz lazm
İnan bundan korkuyorum
İşte mesela bende ona şunu yapmayacaksın dediğimde yapmaz öyle anlaştk
EvetArkadaslar tamam da mesela kuzeni konu sahibine parami çaldın sen hirsizsin dedi bir sürü de küfür salladı. Nisanlisi konuşma demek de haklı olur bu durumda. Kim nisanlisina eşine hırsız dedirtir.
Yani böyle oldu demiyorum da böyle olsa hak veririm nisanliya ben.
Bu şekilde konuştuk ilk konuşma zaten böyleydi bir yıl önce ama işte ben iki dkklik bir kınuşma yaptım bugün gayri ihtiyari bu yüzden oldu böyle. Ama ben ne dersem o yapar eminim o ne derse ben uyarımSizin de nisanliniza yanlis yapan icin kesinlikle konusmayacaksin deme hakkiniz olacak mi? Mesela yine kuzeni abisi ya da ablasi kazik atsa bitti görüsmeyeceksin, görüsürsen bize yazik olur diyebilecek misiniz? Her gününüz akraba es dostla gececek, hepsiyle süper mükemmel iliski kurabilecek misiniz? Nisanliniz yok o olmaz bu olmaz diye adam mi seçecek? Amcanizin kizlari ne yapmislar ben de merak ettim. Olabilir dünyanin en sinir bozucu kizlaridir, nisanlinizin tasvip etmedigi davranislari vardir ama üslup böyle mi olmali? Hayatim bak ben ... nedenle hoslanmiyorum onlardan, lütfen mesafe koy, aile toplantilari, bayram seyran disinda görüsme, hatta böyle özel günlerde bile bensiz gitme gelme olmasin dese daha usturuplu olmaz mi? Bu ne böyle asarim, keserim, görürsün sen, biter yazik olur diye atar gider yapmalar?
Ama cnm boyle birseyde yok yani daha evlenmeden ipleri eline vermek gibi onunla gorusme buraya gitme ben hoslanmiyorum gibilerle baslarr soninda ben ailenin tabirlarinida sevmiyorum gitmiceksinden cikarAma bizde öyle şeyler yok biz hayat birleştiriceksek birbirimizin sözünü dinlememiz lazm
İşte nişanlım da bu yüzden konuşmamı istemiyor çünkü ben çok yufka yürekliyim bir gün canıma kasteden adam gelip özürdilerim yardıma ihtiyacım var yardım et dese yaparım napim yani yaradılışım buCekingen ve uysal bir kisiliginiz var galiba.rahatlikla kufur edip iftira atip sonra utanmadan sizinle konusabildiklerine gore.kendinize ceki duzen vermezseniz herkes sizi boyunduruk altina almaya calisir yani.once siz kendiniz nerde nasil tepki verilir , nasil tavir konulur bunlari ogrenmelisiniz ki , kimse size ne terbiyesizlik yapabilsin nede ne yapacaginizi ne yapmayacaginizi soyleyebilsin.
Bilmiyorum dermi ama sonuçta eşit şartlara sahibiz aynı maaşı alıcaz aynı statüdeyiz maddi özgürlüğüm var o gelmezse gelmesin ben ailemi görürümA
Ama cnm boyle birseyde yok yani daha evlenmeden ipleri eline vermek gibi onunla gorusme buraya gitme ben hoslanmiyorum gibilerle baslarr soninda ben ailenin tabirlarinida sevmiyorum gitmiceksinden cikar
Bu şekilde konuştuk ilk konuşma zaten böyleydi bir yıl önce ama işte ben iki dkklik bir kınuşma yaptım bugün gayri ihtiyari bu yüzden oldu böyle. Ama ben ne dersem o yapar eminim o ne derse ben uyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?