Amcamın iki kızı birden bana bi meselede kazık attılar diyelimDaha önce nasıl bir sorun yasamistiniz ki nisanliniz bu kadar tepkili amcanizin kizina?
Ama bizde öyle şeyler yok biz hayat birleştiriceksek birbirimizin sözünü dinlememiz lazmAfedersinde kazık kadar kızsın nişanlınamı hesap vericen kimle konuştuğunu..
Bu konu da çok katı bir şey yapma diyorsa eğer ben yaparsam böyle ama bugün tesadüfen olduCok basit ve anlamsiz bir seyden dolayi yazik mi olacakmis size? Ne olursa olsun. Iliskiyi bitirmeye sebep degil.
İyi o zaman uslu ol sözünden çıkma nişanlının sende bi kaç yıl sonra buralarda koca sorunsaı diye konu açarsın demedi demeAma bizde öyle şeyler yok biz hayat birleştiriceksek birbirimizin sözünü dinlememiz lazm
Bi para mevzusu girdi araya ve onlar bana ağzına gelen küfürleri etmişlerdi ve nişanlım birdaha konuşmayacaksın dedi bende konuşmadım tabi ama bugün tesadüfen olduKuzeninizle aranizin bu noktaya gelmesindeki olay nedir, neden bu kadar tepki verdi nisanliniz? Bize yazik olur kadara getirmis
i para mevzusu girdi araya ve onlar bana ağzına gelen küfürleri etmişlerdi ve nişanlım birdaha konuşmayacaksın dedi bende konuşmadım tabi ama bugün tesadüfen oldu
İftira hırsızlık benzeri diyelim küfür edip resmen çooook ağır laflar etmişlerdiOhoooo sen şimdiden kaybetmissin gülüm. Yakın akrabanla gorusmiyeceksin deme cesaretini gösteriyor sen kabul ediyorsun ve gorusunce de olay çıkarıyor. Amca kızı sonuçta nasıl girusmeyeceksin büyük olay olur hak verebilirim bir derece. Ne bileyim iftira hırsızlık vb.
Nişanlı amca kızı yanında el sayılır el.
Çok taviz vermişsin çok.
Eger aranizda bu tip seyler yasanmissa gorusup gorusmeme karari size kalmis nisanliniz neden giriyo olayin içineBi para mevzusu girdi araya ve onlar bana ağzına gelen küfürleri etmişlerdi ve nişanlım birdaha konuşmayacaksın dedi bende konuşmadım tabi ama bugün tesadüfen oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?