Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saçmalık.
Ne kadar kindar bir adam.
Sen sen ol bundan sonra aile içi meselelerine nişanlına anlatma.
Kavga ettin olabilir ama kuzen sonuçta.
Ne demek konuşmayacaksın ona bişey yapmadılar ya.
kuzeninizle aranızdaki sorun sizi ilgilendirir.Dış kapının dış mandalı sonradan gelme nişanlıyı kocayı değil.Ayrıca sizden bunun iiçin ayrılıcaksa zaten yürüsün gitsin.
Amcanın kızları senin canın kanın akraban nişanlında el oğlu yani
Et turnaktan ayrılmaz
Samimi olmak zorunda değilsin ama
Bi allahın selamı verilmez mi akrabaya yaaa
Nişanlında bi yerde durmayı bilsin
Amcanın kızları senin canın kanın akraban nişanlında el oğlu yani
Et turnaktan ayrılmaz
Samimi olmak zorunda değilsin ama
Bi allahın selamı verilmez mi akrabaya yaaa
Nişanlında bi yerde durmayı bilsin
O konuda uzlaştık. Şimdi amca kızlarıyla konuşma çıktı ama haklı diye düşünüyorum ben ama bi yanfan da sıkıyor baya amcamın kızlarıyla neden konuşmamayı sorarsan iki yıl önce nişanlımla sevgiliyken çok özel bi andayken bizim o anımızın içine edip bana para mevzusu yüzünden küfürler savurmuşlardı nişanlım da bu yüzden konuşma diyor bende dinliyorum konuşmuyorum :)
O konuda uzlaştık. Şimdi amca kızlarıyla konuşma çıktı ama haklı diye düşünüyorum ben ama bi yanfan da sıkıyor baya amcamın kızlarıyla neden konuşmamayı sorarsan iki yıl önce nişanlımla sevgiliyken çok özel bi andayken bizim o anımızın içine edip bana para mevzusu yüzünden küfürler savurmuşlardı nişanlım da bu yüzden konuşma diyor bende dinliyorum konuşmuyorum :)