• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne yapacağımı şaşırdım........

Saçmalık.
Ne kadar kindar bir adam.
Sen sen ol bundan sonra aile içi meselelerine nişanlına anlatma.
Kavga ettin olabilir ama kuzen sonuçta.
Ne demek konuşmayacaksın ona bişey yapmadılar ya.

kuzeninizle aranızdaki sorun sizi ilgilendirir.Dış kapının dış mandalı sonradan gelme nişanlıyı kocayı değil.Ayrıca sizden bunun iiçin ayrılıcaksa zaten yürüsün gitsin.

Nişanlın garıp adam yanlıs anlama ama daha oncekı meslekı bır seye kızmıstı sanırım .

Amcanın kızları senin canın kanın akraban nişanlında el oğlu yani
Et turnaktan ayrılmaz
Samimi olmak zorunda değilsin ama
Bi allahın selamı verilmez mi akrabaya yaaa
Nişanlında bi yerde durmayı bilsin :63:

Amcanın kızları senin canın kanın akraban nişanlında el oğlu yani
Et turnaktan ayrılmaz
Samimi olmak zorunda değilsin ama
Bi allahın selamı verilmez mi akrabaya yaaa
Nişanlında bi yerde durmayı bilsin :63:
Yani amca kızından kızı na değişir tabi ama el oğlu da bi zaman dan sonra koynuna giriyorsun yani... Yani bilmiyorum

Bırde felsefeyı söyle aklımda tutabılsem :)) Ne oldu son durum ?
O konuda uzlaştık. Şimdi amca kızlarıyla konuşma çıktı ama haklı diye düşünüyorum ben ama bi yanfan da sıkıyor baya amcamın kızlarıyla neden konuşmamayı sorarsan iki yıl önce nişanlımla sevgiliyken çok özel bi andayken bizim o anımızın içine edip bana para mevzusu yüzünden küfürler savurmuşlardı nişanlım da bu yüzden konuşma diyor bende dinliyorum konuşmuyorum :)

O konuda uzlaştık. Şimdi amca kızlarıyla konuşma çıktı ama haklı diye düşünüyorum ben ama bi yanfan da sıkıyor baya amcamın kızlarıyla neden konuşmamayı sorarsan iki yıl önce nişanlımla sevgiliyken çok özel bi andayken bizim o anımızın içine edip bana para mevzusu yüzünden küfürler savurmuşlardı nişanlım da bu yüzden konuşma diyor bende dinliyorum konuşmuyorum :)

O zaman bır dahakı sorunda gorusmek uzere :)) ( umaırm olmaz )

Back
X