Ben ne yapayım artık

nasıl yani bu duruma kv olan tartışmamı yol açtı...tepkileri bu yüzdenmi?
Sadece bu değil ama bana onları düşündüğü için yaklasamiyormus
Benden yüz yıl öncesinin gelinliğini yapmamı bekliyor
Okumuş meslegi var ama geri kafalı
Ben öyle değildim yasama dair içimde ne varsa öldürdü zevk aldığım hiçbir sey kalmadı
Çok değiştirdi beni

S

Al çocuğunu çık parka ya ne mayısı ne koca izni
Kendisi tırıs tırıs işe gidip geliyo ne anlar evde bunalan çocuk bakan kadının halinden

Al çocuğunu çık parka ya ne mayısı ne koca izni
Kendisi tırıs tırıs işe gidip geliyo ne anlar evde bunalan çocuk bakan kadının halinden
Artik olay dışarı çıkma boyutunu çoktan astı

Artik olay dışarı çıkma boyutunu çoktan astı
Biriktirdiğiniz için aştı
Çıkmak istiyorsan çık
Hava almak herkesin hakkı
İcazet almaya lüzum yok
Kocalık görevlerini yapmayıp annesini kırılmasını bahane ediyorsa yürüsün gitsin
Siz alttan almayın, kadın yapmasa aldatmayı mübah görürler erkek yapmayınca annesiymiş bık bık bık

Esinizde evlendigi icin pisman olabilir mi? Bana soyledigi seyler bahane gibi geldi.

İnanın hala canim yanar benim ilişki esnasında çünkü hala alışamadım o kadar ara vererek olunca
Bana sen ilişki istediğin icin kırıp döküyorsun ben kırıp döktüğün icin ilişki istemiyorum dedi
Ama artık ben onunla o istese de birlikte olabileceğimi hic sanmıyorum
Birazdan tüm geceliklerimi vs yırtıp atacağım

Geceliklerini değil adamı at bence
Kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor

Esinizde evlendigi icin pisman olabilir mi? Bana soyledigi seyler bahane gibi geldi.
Bunu da sordum ama söyleyemiyor böyle birsey sadece biz seninle birbirimizi cok tanımadan evlendik dedi
Keşke söylese pişmanım diye o Zaman bir dk durmam yanında oda bunu bildiği icin öyle bir cümle kuramıyor ama ben pişmanım hemde çok

bak canım bende sen gibiydim davadan döndüm eşim çok büyük eşekliller etti ama hep arkamda durdu annesi iile görüşmeyi kestim git demez hatalar yaptım bak en basiti aramızdaki kvgayı komşuma anlattım o da sağa sola yaymış bana kızmadı ve gece bebeğe o bakıyor çalıştığı halde üzrime titriyor şimdi aslında eskiden de öyleydi ama şimdi daha çok
eşinin düzelme ihtimaı yokmu senı kaybetme korkusu varmı
aile danışmanına gittik gerçekten faydası oldu cinsel olarak sıkıntılarımızı aşmaya çalışıyoruz
yanı eşin sana daha iyi davranırmı acaba mesela canım fln dediğinde sana nasıl tepki veriyor

bu bdv da gördüğüm kv sorunlarından evliliklerin çoğu etkilenmiş...burayı açıp okuduğum günden beri kv ile gizli savaşmak gerektiğini anladım..
Ulu orta değil ama gizli........
Sizin yatağınıza giren sorun bu muymuş? bir oraya sokmamışlardı analarını onuda gördük.....
şartlarınızı bilmiyorum ama
Sizde pes etmeyin o zaman... inan ki çok savaş verdim kendimle bu konuda çoook....sonra karar verdim asla; kavga, kötü söz ,tartışmayacağım, ama eşime hissettirmeden alttan savaşacağım diye.....hayat zaten mücadele etmek değilmi başlı başına....

Geceliklerini değil adamı at bence
Kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor
Böyle konuları okurken bırak ayrıl diye cok tavsiye vermişimdir
İs kendine gelince cok başka oluyor hele birde bebeğin varsa
Oda dert değil aslında ben çocuğuma her türlü bakarım mesleğim var cok şükür ama ailem beni kahrediyor

En güzeli hayata devam etmek umursama mesela harika yemekler pastalar yap bunu yaparken neşeli şarkılar aç eve gelince seni onsuz da mutlu hayata devam ederken görsün kendine bak bebeğinle ilgilen kendi dünyanı kur o da görüp özensin etkilenmiyor gibi mutlu ol bunu gerçekten yap özgüveni yüksek mutlu insan başkasına ihtiyaç duymaz başkaları ona ihtiyaç duyar kendinin farkına var harika bir bebeğin var mesleğin var sen elindekilerin farkına var

Ya aslında cok farklı bir evliliğimiz var
Ben bu sorunları görmezden gelsem sıkıntı çıkarmasam cok iyiyiz öper sever istediğim seyleri genelde yapmaya çalışır
Ama ben duygusal olarak yetersiz bir evliliği istemiyorum
Beni kaybetme korkusu bilmiyorum var mı
Aslında tüm gemileri yakıp ondan sonra seyretmek lazım
Ya pişman olup dört elle sarılacak ya da canin cehenneme diyecek
Fakat iste benim durumum bu kasar cesur olmaya pek müsait degil

Bence hiç rest çekilmediği için burnu kaf dağında
İstersen rest çekme tabi ama nereye kadar böyle yaşanır ki gencecik kadınsın
Tek anne hakkı yok eş hakkı da var onu da öğrensinler bi önce

Ben bi kere yollasan aklı başına gelir belki diye düşündüm
Ama gelmeyedebilir tabi
Her ihtimali düşünüp öyle yapmak lazım

Bunu yapmayı öyle cok istiyorum kı
Bazen deniyorum da
Ama o daha umursamaz
Ben dayanamıyorum malesef

Bebegim olmasa kesinlikle yapardım ama olmuyor iste
Beyefendiye cinnet getiriyormuşum
Bana resmen bazen üçümüzüde öldürmeyi düşünüyorum dedi

Bebegim olmasa kesinlikle yapardım ama olmuyor iste
Beyefendiye cinnet getiriyormuşum
Bana resmen bazen üçümüzüde öldürmeyi düşünüyorum dedi
Onun kafasında varlar o zaman, senle ilgisi yok
Herkesin problemleri olur ama herkes kendini eşini çocuğunu öldürmeyi düşünmez
Yardım alması lazım bir uzmandan ama gelmez

o zaman konuş bak sen hatanın farkındasın ben kendimi düzeteceğim de sen de düzel de yada hiç uğraşmayalım de ben gideyim de bakalım ne diyecek ya birde bazı erkekler eşlerinin arkasında kimse olmadığını bilince azıyorlar

Bunu yapmayı öyle cok istiyorum kı
Bazen deniyorum da
Ama o daha umursamaz
Ben dayanamıyorum malesef
Ben evli değilim bana demesi kolay ama şöyle düşün 9 ay bebek taşıdın üstüne doğurdun bunu yapan kadının yapamayacağı şey yok kendine gel gücünün farkına var sen başarılısın bu mu zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…