Sadece bu değil ama bana onları düşündüğü için yaklasamiyormusnasıl yani bu duruma kv olan tartışmamı yol açtı...tepkileri bu yüzdenmi?
İyi geceler hanımlar
Öyle dertliyim öyle eve sığamıyorum kı bugün
Eşim dediğim Adam yüzünden hepsi
Üç yıllık evliyiz bir bebegim var ve pişmanım onunla evlendiğime
Kari koca gibi değil de ayni evi paylasan ev arkadaşları gibiyiz
Ne zamandır içimde biriktirdiklerimi döktüm bugün önüne ve daha fazlasıyla döndüm
Cinselligimiz sıkıntılıydı hep
Hamileliğimin son aylarıyla birlikte 5 aydir neredeyse hic olmadı bunu sordum neyim eksik neyimi beğenmiyorsun dedim
Lohusaligim döneminde annesini kırmışım içinden çıkmıyormuş
Benim istediğimin farkındaymış
Ben ya olmadık Zaman'da istiyormuşum ya da böyle seyler geliyormuş aklına
Al o anneni de defol git hayatımdan diyesim geldi diyemedim
Mahvoldu hayatım
Bunaliyorum alalım çocuğumuzu çıkalım diyorum olmazmış havalar kötüymüş mayıstan önce çocuk çıkmazmış dışarı
Kendim arkadaşlarımla çıksam bin rica minnet Onuda burnumdan getiriyor
Ya ben öyle bunaldım kı
Herşeyin farkında ama umruna bile almıyor
Ne yapacagım ben böyle
Boşanmak istiyorum bebegim çok küçük ona kıyamıyorum
Artik olay dışarı çıkma boyutunu çoktan astıAl çocuğunu çık parka ya ne mayısı ne koca izni
Kendisi tırıs tırıs işe gidip geliyo ne anlar evde bunalan çocuk bakan kadının halinden
Biriktirdiğiniz için aştıArtik olay dışarı çıkma boyutunu çoktan astı
İnanın hala canim yanar benim ilişki esnasında çünkü hala alışamadım o kadar ara vererek oluncaBiriktirdiğiniz için aştı
Çıkmak istiyorsan çık
Hava almak herkesin hakkı
İcazet almaya lüzum yok
Kocalık görevlerini yapmayıp annesini kırılmasını bahane ediyorsa yürüsün gitsin
Siz alttan almayın, kadın yapmasa aldatmayı mübah görürler erkek yapmayınca annesiymiş bık bık bık
Geceliklerini değil adamı at benceİnanın hala canim yanar benim ilişki esnasında çünkü hala alışamadım o kadar ara vererek olunca
Bana sen ilişki istediğin icin kırıp döküyorsun ben kırıp döktüğün icin ilişki istemiyorum dedi
Ama artık ben onunla o istese de birlikte olabileceğimi hic sanmıyorum
Birazdan tüm geceliklerimi vs yırtıp atacağım
Bunu da sordum ama söyleyemiyor böyle birsey sadece biz seninle birbirimizi cok tanımadan evlendik dediEsinizde evlendigi icin pisman olabilir mi? Bana soyledigi seyler bahane gibi geldi.
bak canım bende sen gibiydim davadan döndüm eşim çok büyük eşekliller etti ama hep arkamda durdu annesi iile görüşmeyi kestim git demez hatalar yaptım bak en basiti aramızdaki kvgayı komşuma anlattım o da sağa sola yaymış bana kızmadı ve gece bebeğe o bakıyor çalıştığı halde üzrime titriyor şimdi aslında eskiden de öyleydi ama şimdi daha çokKonuştuk aksam ama daha beter oldu durum
Bırakıp gitmek istiyorum bebegim var onunla ne yapacagım bilmiyorum
Ailemin buyuk sıkıntıları var
Simdi bide beni düşünüp üzülecekler sırf onlar icin de dayanmak istiyorum
Sizce ayni evde iki yabancı gibi yaşanabilir mi
Dışarıya bişey yokmuş gibi göstererek
Bebeğimin aklı Erene kadar böyle devam etsem sonra ayrılsam cok mu yıpranırım
bu bdv da gördüğüm kv sorunlarından evliliklerin çoğu etkilenmiş...burayı açıp okuduğum günden beri kv ile gizli savaşmak gerektiğini anladım..Sadece bu değil ama bana onları düşündüğü için yaklasamiyormus
Benden yüz yıl öncesinin gelinliğini yapmamı bekliyor
Okumuş meslegi var ama geri kafalı
Ben öyle değildim yasama dair içimde ne varsa öldürdü zevk aldığım hiçbir sey kalmadı
Çok değiştirdi beni
Böyle konuları okurken bırak ayrıl diye cok tavsiye vermişimdirGeceliklerini değil adamı at bence
Kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor
Ya aslında cok farklı bir evliliğimiz varbak canım bende sen gibiydim davadan döndüm eşim çok büyük eşekliller etti ama hep arkamda durdu annesi iile görüşmeyi kestim git demez hatalar yaptım bak en basiti aramızdaki kvgayı komşuma anlattım o da sağa sola yaymış bana kızmadı ve gece bebeğe o bakıyor çalıştığı halde üzrime titriyor şimdi aslında eskiden de öyleydi ama şimdi daha çok
eşinin düzelme ihtimaı yokmu senı kaybetme korkusu varmı
aile danışmanına gittik gerçekten faydası oldu cinsel olarak sıkıntılarımızı aşmaya çalışıyoruz
yanı eşin sana daha iyi davranırmı acaba mesela canım fln dediğinde sana nasıl tepki veriyor
Bence hiç rest çekilmediği için burnu kaf dağındaBöyle konuları okurken bırak ayrıl diye cok tavsiye vermişimdir
İs kendine gelince cok başka oluyor hele birde bebeğin varsa
Oda dert değil aslında ben çocuğuma her türlü bakarım mesleğim var cok şükür ama ailem beni kahrediyor
Bunu yapmayı öyle cok istiyorum kıEn güzeli hayata devam etmek umursama mesela harika yemekler pastalar yap bunu yaparken neşeli şarkılar aç eve gelince seni onsuz da mutlu hayata devam ederken görsün kendine bak bebeğinle ilgilen kendi dünyanı kur o da görüp özensin etkilenmiyor gibi mutlu ol bunu gerçekten yap özgüveni yüksek mutlu insan başkasına ihtiyaç duymaz başkaları ona ihtiyaç duyar kendinin farkına var harika bir bebeğin var mesleğin var sen elindekilerin farkına var
Bebegim olmasa kesinlikle yapardım ama olmuyor isteBence hiç rest çekilmediği için burnu kaf dağında
İstersen rest çekme tabi ama nereye kadar böyle yaşanır ki gencecik kadınsın
Tek anne hakkı yok eş hakkı da var onu da öğrensinler bi önce
Ben bi kere yollasan aklı başına gelir belki diye düşündüm
Ama gelmeyedebilir tabi
Her ihtimali düşünüp öyle yapmak lazım
Onun kafasında varlar o zaman, senle ilgisi yokBebegim olmasa kesinlikle yapardım ama olmuyor iste
Beyefendiye cinnet getiriyormuşum
Bana resmen bazen üçümüzüde öldürmeyi düşünüyorum dedi
o zaman konuş bak sen hatanın farkındasın ben kendimi düzeteceğim de sen de düzel de yada hiç uğraşmayalım de ben gideyim de bakalım ne diyecek ya birde bazı erkekler eşlerinin arkasında kimse olmadığını bilince azıyorlarYa aslında cok farklı bir evliliğimiz var
Ben bu sorunları görmezden gelsem sıkıntı çıkarmasam cok iyiyiz öper sever istediğim seyleri genelde yapmaya çalışır
Ama ben duygusal olarak yetersiz bir evliliği istemiyorum
Beni kaybetme korkusu bilmiyorum var mı
Aslında tüm gemileri yakıp ondan sonra seyretmek lazım
Ya pişman olup dört elle sarılacak ya da canin cehenneme diyecek
Fakat iste benim durumum bu kasar cesur olmaya pek müsait degil
Ben evli değilim bana demesi kolay ama şöyle düşün 9 ay bebek taşıdın üstüne doğurdun bunu yapan kadının yapamayacağı şey yok kendine gel gücünün farkına var sen başarılısın bu mu zorBunu yapmayı öyle cok istiyorum kı
Bazen deniyorum da
Ama o daha umursamaz
Ben dayanamıyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?