Ben ne yapayım artık

Tamam siz kalmazsınız öyle bişey olursa

Hıncınızı neden size yardım etmeye çalışan insanlardan çıkarmaya çalışıyorsunuz?????
Adam sizi öldürürüm demiş farkındasınız sanırım.

Burda birçok sıkıntımı derdimi paylaştım
Kimi Zaman çözüm buldum rahatladım kimi Zaman sadece dertleşmek bile yetti
Ama bazı üyeler var kı onların yaptığı yorumlar insani iki katı dert sahibi yapıyor
Tamam buraya konu acıyorsam eğer tabi ki herkesin yorum yapma Hakkı var
Ancak bazı kişilerin samimiyetine ve yardımcı olma isteğinde olduğuna inanmıyorum
Onlar burda geyik yapma ve kendini rahatlatma peşinde

Kabuk edilmesi güç seyler yasadım
Kendimi ifade etmeye çalışıyorum
Ne yaşadığımı anlatmaya beni anlamanızı sağlamaya çalışıyorum
Ama bazıları hemen boşan kaç git diyor bende bunu yapmayınca tü kaka oluyorum
Yahu size soru sormuş olmam her dediğinizi yapacagım anlamına gelmiyor ki
Görüsünüz boşanmam yönünde olabilir ama bunu ifade ederken kelimelerinizi dikkatli seçin
Benim kocam o sözleriyle yıktı beni zaten
Gitmiyorsam kendimce sebeplerim var
Tabi ki o söyledikleri uygulayacak biri olsa bir saniye tutmam bebeğimi yanında

Lütfen samimiyetle yardımcı olmak isteyenler kusura bakmasın onlara sonsuz teşekkürler

Hıncınızı neden size yardım etmeye çalışan insanlardan çıkarmaya çalışıyorsunuz?????
Adam sizi öldürürüm demiş farkındasınız sanırım.
Hınç falan çıkardığım yok
Böyle yardım edecekseniz eksik olsun

Birbirlerine cok agir laflar etmis sonrada iyi olmus esler biliyorum ne oluyor?cocuk biraz daha buyuyor adam daha akillaniyor ozurler diliyor ama kadin unutamiyor sonra bunlar fitil fitil burnundan getiriyor sonra kadinda sineye cekiyor iyi taraflarini gorerek esinin ve mutlu oluyorlar...bunlari basarabilen insanlar var ben hemen ayrilmamakla dogru kadar verdiginizi dusunuyorum biraz sabredin bol dua edin...akrabamin bir lafi vardi esiyle anlatiyormus anlatiyormus adam anlamiyormus kadin soyle yapmis bence durum bu diye fikrini soyleyip geri cekilmeye baslamis sonra eside fark etmeye baslamis hatalari simdi cok mutlular kadin ne derse onu yapiyor seviyor kadini...erkekler tuhaflar laf anlamiyorlar bazilari kontrolsuz farkli dusunemiyorlar ince dusunemiyorlar dedigim dedik...o abla bol dua et Allah teala anlatiyor demisti bencede oyle yapin

Son düzenleme:
Birbirlerine cok agir laflar etmis sonrada iyi olmus esler biliyorum ne oluyor?cocuk biraz daha buyuyor adam daha akillaniyor ozurler diliyor ama kadin unutamiyor sonra bunlar fitil fitil burnundan getiriyor sonra kadinda sineye cekiyor iyi taraflarini gorerek esinin ve mutlu oluyorlar...bunlari basarabilen insanlar var ben hemen ayrilmamakla dogru kadar verdiginizi dusunuyorum biraz sabredin bol dua edin...akrabamin bir lafi vardi esiyle anlatiyormus anlatiyormus adam anlamiyormus kadin soyle yapmis bence durum bu diye fikrini soyleyip geri cekilmeye baslamis sonra eside fark etmeye baslamis hatalari simdi cok mutlular kadin ne derse onu yapiyor seviyor kadini...erkekler tuhaflar laf anlamiyorlar bazilari kontrolsuz farkli dusunemiyorlar ince dusunemiyorlar dedigim dedik...o abla bol dua et Allah trala anlatiyor demisti bencede oyle yapin

Teşekkür ederim yorumunuz icin
Ben tamamen herseyi unutup sineye çekmedim tabi ki
Ne yapabilirim onu düşünüyorum
Biraz zamana ihtiyacım var doğru kararı vermek icin
Ama burda sağolsunlar yok ben yapamam sen Nasıl yapiyoncular daha cok üzülmeme sebep oluorlar
Kanayan yaraya tuz basılır mı

Teşekkür ederim yorumunuz icin
Ben tamamen herseyi unutup sineye çekmedim tabi ki
Ne yapabilirim onu düşünüyorum
Biraz zamana ihtiyacım var doğru kararı vermek icin
Ama burda sağolsunlar yok ben yapamam sen Nasıl yapiyoncular daha cok üzülmeme sebep oluorlar
Kanayan yaraya tuz basılır mı
Bu sitedeki en hoslanmadigim sey hemen bosan lafi ve zaten dertli olana ters gelebilecek cumleler...sinir oluyorum iyi niyetle bile olsa soylenmez ....ozellikle o haldeki insana zaten kafaniz karisik uzgunsunuz ...bizim ve toplumumuzun gercekleri var gercekten durum kurtarilamacak gibiyse ki siddet ve aldatma gibi...kadin bosaninca zorlaniyor acaba asabilirmiydik idaremi etseydim benimde hatalarim var gibi duygusal olarak cokebiliyor pisman oluyor bu sefer karsi taraf gurur yaparsa ya da durumu kabullebmis olursa bizim hanimlar perisan oluyor.. Sosyal acidan zaten dul damgasi var buda insani kotu hissettiriyor...boyle olmaz su bir gercek bazi erkekler anlamiyor hatasini an la mi yor diyorsunki senin kafan nerde be adam?tuhaflar biz empati yapiyoruz onlar yapamiyorlar ince dusunemiyorlar kabalasiyorlar cirkin tarafini goruyorsun hayal kirikligi oluyor inciniyorsun ne aciki onuda anlamayabiliyorlar ve cocuk gibiler azicik yuz versen simariyor geri dursan uzaklasiyor...ugrastiriyor yani ...siz esinizi tanirsiniz psikopatmi delimi yoksa iyidir ama bazen lafini bilmezlerdenmi?ona gore degerlendirin bakis acisiniz ben sevdim bizzat psikoloktan dinledim diyorki insanlari + ve - lerini birlikte degerlendirecegiz evet hata etti ama soylede ozellikleri var diyecegiz yoksa hata yapar insanlar ...affetme kisminda da laftan agir yoktur insan unutamaz ama biraz sabredebilir su akar yolunu bulur zaten yipranmissiniz kafanizi karistirmayin. Allah teala buyuk diyip tevekkul edin yardim eder

Bu sitedeki en hoslanmadigim sey hemen bosan lafi ve zaten dertli olana ters gelebilecek cumleler...sinir oluyorum iyi niyetle bile olsa soylenmez ....ozellikle o haldeki insana zaten kafaniz karisik uzgunsunuz ...bizim ve toplumumuzun gercekleri var gercekten durum kurtarilamacak gibiyse ki siddet ve aldatma gibi...kadin bosaninca zorlaniyor acaba asabilirmiydik idaremi etseydim benimde hatalarim var gibi duygusal olarak cokebiliyor pisman oluyor bu sefer karsi taraf gurur yaparsa ya da durumu kabullebmis olursa bizim hanimlar perisan oluyor.. Sosyal acidan zaten dul damgasi var buda insani kotu hissettiriyor...boyle olmaz su bir gercek bazi erkekler anlamiyor hatasini an la mi yor diyorsunki senin kafan nerde be adam?tuhaflar biz empati yapiyoruz onlar yapamiyorlar ince dusunemiyorlar kabalasiyorlar cirkin tarafini goruyorsun hayal kirikligi oluyor inciniyorsun ne aciki onuda anlamayabiliyorlar ve cocuk gibiler azicik yuz versen simariyor geri dursan uzaklasiyor...ugrastiriyor yani ...siz esinizi tanirsiniz psikopatmi delimi yoksa iyidir ama bazen lafini bilmezlerdenmi?ona gore degerlendirin bakis acisiniz ben sevdim bizzat psikoloktan dinledim diyorki insanlari + ve - lerini birlikte degerlendirecegiz evet hata etti ama soylede ozellikleri var diyecegiz yoksa hata yapar insanlar ...affetme kisminda da laftan agir yoktur insan unutamaz ama biraz sabredebilir su akar yolunu bulur zaten yipranmissiniz kafanizi karistirmayin. Allah teala buyuk diyip tevekkul edin yardim eder
Söylediklerinize noktası virgülüne kadar katılıyorum
Burda bazıları beni cahil bişey bilmez ne etseler katlanır gibi algıladı sanırım
Ama cok şükür yok öyle bir durumum
Üniversite mezunuyum guzel bir isim var
Allahtan başka kimseye muhtaç değilim
Durumum yerindeyken hemen boşanmayı düşünmüyor bir değerlendirme yapayım diyorsam illa kı bir bildiğim vardır
Ben burda insanların fikrini soruyorum ama bu onlara benim yerime karar verin demek degil kesinlikle
Gerçekten yardımcı olmaya çalışan cok değerli kişiler var
Olumsuz düşünüp yorum yaparkende cok MANTIKLI konuşanlar da var mesela Adam olacak kız gibi
Kesinlikle o tarz yorumları dikkate alıyorum
Ama yok boşan
Yok ay Nasıl duruyorsun o evde ben asla durmam vs vs gibi
Yorumlar sadece daha fazla yorulmama yıpranmama sebep oluyor

Benim kocam bulunmaz hint kuması degil
Eğer doğru olanın bu olduğuna karar verirsem kimse tutamaz beni onun yanında zaten
Cok teşekkür ederim beni anlayan insanların olduğunu bilmek guzel

Bu sorunların üzerine bir de kv geliyor
Gelde çıldırma !! :cry:
Ramazan'a kadar kalır kesin :KK34:

Sen çok mu alttan aliyorsun acaba? Bak sunu unutma. Once can sonra canan demişler. Yaniii oncelik sensin bebeğin. Sen kendine ne kadar değer verirsen o kadar değer görürsün. Kv geliyor demişsin. O onun annesi yani her seyinden o sorumlu sen değil. O yüzden canın nasıl istiyorsa öyle davran. Saygısız olduğunu düşünmüyorum hatta çok ince dusuncelisin bence. Bebeğini al onunla ilgilen. Kv senin sorunun değil. Ha eğer eşin bidi bidi ederse dersin ki; o zaman benim babam geldiğinde her şeyine sen kosacaksin bak bakalim ne oluyor ;-) Daha da doldurursa öncelik bebegimde ve bende dersin. Eğer intihar et falan derse de; cok beklersin kusura bakma ben cocugumun büyüdüğünü gormek istiyorum ama sen ne istiyorsan onu yap de. Bir kere daha yazıyorum. Once can sonra canan. Bunu hep aklında tut;-)Bebisi de sev bizim için.

Sen çok mu alttan aliyorsun acaba? Bak sunu unutma. Once can sonra canan demişler. Yaniii oncelik sensin bebeğin. Sen kendine ne kadar değer verirsen o kadar değer görürsün. Kv geliyor demişsin. O onun annesi yani her seyinden o sorumlu sen değil. O yüzden canın nasıl istiyorsa öyle davran. Saygısız olduğunu düşünmüyorum hatta çok ince dusuncelisin bence. Bebeğini al onunla ilgilen. Kv senin sorunun değil. Ha eğer eşin bidi bidi ederse dersin ki; o zaman benim babam geldiğinde her şeyine sen kosacaksin bak bakalim ne oluyor ;-) Daha da doldurursa öncelik bebegimde ve bende dersin. Eğer intihar et falan derse de; cok beklersin kusura bakma ben cocugumun büyüdüğünü gormek istiyorum ama sen ne istiyorsan onu yap de. Bir kere daha yazıyorum. Once can sonra canan. Bunu hep aklında tut;-)Bebisi de sev bizim için.
Öncelikle teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığınız icin
Geldiği Zaman'larda genelde keyfimce davranırım zaten ama öyle bir tavrı var kı insani hayattan soğutur
Cok asık suratlı
Bişey söylemez ama bakışlarıyla belli eder
Bir turlu anlaşamıyoruz
Aksi gibi eşim isinde gücünde olacak simdi izindeyim tüm gün ben onunla oturmak zorundayım
En son vukuatlı gitti burdan O yüzden durum biraz sıkıntılı oğlu bu kez iki katı düşecek üzerine
Ama ben bu içimde ki kinle Nasıl tahammül ederim o ayrı mesele
Sürekli direktif verir sunu al sunu sat
Benim evimde ahkam kesmesi sinir bozucu
Mesafeli olacağım artık ne kadar olabilirsem
Yüzgöz olmak istemiyorum
Allahım bana her zamankinden fazla sabır versin

Öncelikle teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığınız icin
Geldiği Zaman'larda genelde keyfimce davranırım zaten ama öyle bir tavrı var kı insani hayattan soğutur
Cok asık suratlı
Bişey söylemez ama bakışlarıyla belli eder
Bir turlu anlaşamıyoruz
Aksi gibi eşim isinde gücünde olacak simdi izindeyim tüm gün ben onunla oturmak zorundayım
En son vukuatlı gitti burdan O yüzden durum biraz sıkıntılı oğlu bu kez iki katı düşecek üzerine
Ama ben bu içimde ki kinle Nasıl tahammül ederim o ayrı mesele
Sürekli direktif verir sunu al sunu sat
Benim evimde ahkam kesmesi sinir bozucu
Mesafeli olacağım artık ne kadar olabilirsem
Yüzgöz olmak istemiyorum
Allahım bana her zamankinden fazla sabır versin
Ya muhattap olmak zorunda degilsin. Al kitabını oku. Bilgisayara bak. Oglu ne halt ederse etsin. Asık suratli ol sende. Fazla muhattap olma olsun bitsin.

Back
X