Ben ne yapayım artık

İyi geceler hanımlar
Öyle dertliyim öyle eve sığamıyorum kı bugün
Eşim dediğim Adam yüzünden hepsi
Üç yıllık evliyiz bir bebegim var ve pişmanım onunla evlendiğime
Kari koca gibi değil de ayni evi paylasan ev arkadaşları gibiyiz
Ne zamandır içimde biriktirdiklerimi döktüm bugün önüne ve daha fazlasıyla döndüm
Cinselligimiz sıkıntılıydı hep
Hamileliğimin son aylarıyla birlikte 5 aydir neredeyse hic olmadı bunu sordum neyim eksik neyimi beğenmiyorsun dedim
Lohusaligim döneminde annesini kırmışım içinden çıkmıyormuş
Benim istediğimin farkındaymış
Ben ya olmadık Zaman'da istiyormuşum ya da böyle seyler geliyormuş aklına
Al o anneni de defol git hayatımdan diyesim geldi diyemedim
Mahvoldu hayatım
Bunaliyorum alalım çocuğumuzu çıkalım diyorum olmazmış havalar kötüymüş mayıstan önce çocuk çıkmazmış dışarı
Kendim arkadaşlarımla çıksam bin rica minnet Onuda burnumdan getiriyor
Ya ben öyle bunaldım kı
Herşeyin farkında ama umruna bile almıyor
Ne yapacagım ben böyle

Boşanmak istiyorum bebegim çok küçük ona kıyamıyorum

Son durum: konuşmaya çalıştım isten geldi yorgundur uyusun dedim sekize kadar uyudu uyandıktan sonra cay demledi sohbet eder gibi konuşalım sıkıntılarımızı asmaya çalışalım dedim ama o yok saymak istedi her zaman kı gibi ben konuşmak istedikçe o kapatmaya çalıştı
En son kavga etmeye başladık
Bana haftaya cumartesi konuşalım diyor
Ya benim psikolojim bozuldu dayanamıyorum konuşup halledelim dedim
Keşke intihar etsen de kurtulsam dedi inanabiliyor musunuz
Daha bir suru sey
Ne yapacagım ben simdi artık ona kocam diyebilecek miyim
Cinsellik yoksa ciddi problem var demektir. Ya aldatıyor seni ki bu durumda boşan bence; ya da seksten soğumuş bundan sonra hep böyle gider seks hayatınız ki bu durumda da boşan bence.

Esınızın çocuk sonrası oluştu sorunları sanırım,Lohusalık sendromu gıbı bısey var mı acaba erkeklerın yasadıgı.. Eşiniz böyle biseye tutulmuş olabilir mi?

al birini vur ötekine;hayırdır bacım esir kampındamısın..ne demek dısarı cıkamazsın..aaa tavrını yap taviz verme..evinin huzurunu bozan kadınada asla tahammül etme..sımsıkıca bebişine sarıl su akar yolunu bulur..

Konuyu tenzih ederim ama kocası sevgilisi eski eşi tarafından öldürülen kadınların çoğu sanırım öncesinde gelen sinyalleri kaçırıyor, bu adamlar bi yerde kendini belli ediyor, kadın buna ya beni çok seviyo kıskanıyo diye kılıf buluyor ya da görmezden geliyor

Eşimle ne yaşamış olursam olayım anneme surat sallamayı bırak annemi diyelim ki dövdü o sinirle bile tutup üçümüzü öldüresim geliyo demem diyemem öyle bi cümleyi yan yana getiremem, adam bebeğini öldürmeyi cümleye döküyo yahu

Ben mi hayatı çok derin yaşıyorum başkaları mı fazla esnek ben bilemedim

Valla siz derin yaşıyorsanız ben neyim artık?
Sürekli öküz altında buzağı arayan bir tipim demek ki :KK51:

Cinsellik yoksa ciddi problem var demektir. Ya aldatıyor seni ki bu durumda boşan bence; ya da seksten soğumuş bundan sonra hep böyle gider seks hayatınız ki bu durumda da boşan bence.
Cinsellik tamamen yok degil
Benim canim yanıyordu onceleri
Ki simdi Bile bazen acıyor
İlk baslarda istekliydi tabi ki ama ben hissedemedim bir türlü
Oda tek basına yasamak istemedi benimde hissetmem icin hep çabaladı
Çok yorucu olmaya başladı bir süre sonra
Yanı ikimizde tecrübesiz olduğumuz icin bir türlü doğru sekli keşfedemedik
Böyle böyle o uzaklaşmaya başladı
Ama eşim öyle zaten çok aşırıda düşkün olmadı hiçbir zaman
Simdi ben düzene sokmak istiyorum o uzaklaşıyor benim gibi çabalamıyor
Haftada üç gün maça gidecek enerjiyi buluyor ama karısına ayıracak enerjisi olmuyor
Off çok sinir bir durum
Hiçbir zaman esinin fırsat kolladığı bir kadın olmadım

Ama son yaşananlar çok daha farklı bir boyuta ulaştı ne yapacagım bilemiyorum

Başka kadın olmadıgından eminim Rabbim şaşırtmasın gözü hic dışarda olmadı cok şükür

Son düzenleme:
Esınızın çocuk sonrası oluştu sorunları sanırım,Lohusalık sendromu gıbı bısey var mı acaba erkeklerın yasadıgı.. Eşiniz böyle biseye tutulmuş olabilir mi?
Evet biraz da annelik tarafımın etkili olduğunu söyledi
Enzirmem falan onda farklı etki yaratıyormuş

al birini vur ötekine;hayırdır bacım esir kampındamısın..ne demek dısarı cıkamazsın..aaa tavrını yap taviz verme..evinin huzurunu bozan kadınada asla tahammül etme..sımsıkıca bebişine sarıl su akar yolunu bulur..
Dışarı çıkamamak degil bebeğin cikmasi mesele oluyor
Hafta sonları falan o bebeğe bakıyor ben çıkıyorum tabi
Ama ben ailecek gezmek istiyorum o bebeği hasta etmekten korkuyor zaten annesine karşı aşırı kinlenmiş durumdayım böyle yaparak beni ondan daha fazla soğuttu haberi ykk

Valla siz derin yaşıyorsanız ben neyim artık?
Sürekli öküz altında buzağı arayan bir tipim demek ki :KK51:

O sözler çok derin yaralar açtı bende zaten
Çocuğuna bu derece düşkün biri Nasıl kullandı o cümleyi aklım almıyor

Son durumdan sonra o evde 1 dakika bile kalman hata. Çocuğun küçük olabilir ne olmuş mutsuz bi evlilikte mutlu mu olacak sanıyorsun o yavrucak.

Bu adam ana kuzusu. Belli ki seni iteliyor istemiyor anasını da bahane ediyor. Git de kurtul.

Son durumdan sonra o evde 1 dakika bile kalman hata. Çocuğun küçük olabilir ne olmuş mutsuz bi evlilikte mutlu mu olacak sanıyorsun o yavrucak.

Bu adam ana kuzusu. Belli ki seni iteliyor istemiyor anasını da bahane ediyor. Git de kurtul.
Durumum çok farklı öyle Biran da silinip atılmıyor
Aklımdan da çıkmıyor o ayrı
Suan ikimizinde sinirleri laçka halde
Bende ona kırıcı sözler söylemiş olabilirim
Ha tabi ki onun söylediklerini hafifletmez
Esimi tanısanız ne demek istediğimi anlardınız
Ana kuzusu degil kesinlikle
Sadece yaslı annesini rahat ettiremediğini düşündüğü icin vicdan yapıyor
Ben başka seyleri bahane edip kavga çıkarmasam annesini hic söylemeyecekti bile

Hep aklımda beynimde
Çok kırgınım kızgınım
Ne yapacağımı bilmiyorum

Beni istemediğini bilsem bir saniye beklemezdim
Bunları sorun yapmasam dk bası öpen sarılan bir esim var hic kavga etmeyiz ben cinsellik konusunu açmasam
ya da sağlıklı bir cinselligimiz olsaydi bunlar olmazdı
Sürekli size sarılan öpen seven bir esiniz olsa sizi istemediğini düşünür muydunuz
Elle tutulur hiçbir sebebim yok benim
Bu durumda bırakıp gitsem benim ailemde onun ailesine barıştırmaya çalışır ve ikimizde eminim geri adım atarız özleriz
Millete reklam olduktan sonra evliliği devam ettirmek daha zor
Gidersem geri donmemek üzere gidecek sebeplerim olmalı aldatma siddet gibi

Beni istemediğini bilsem bir saniye beklemezdim
Bunları sorun yapmasam dk bası öpen sarılan bir esim var hic kavga etmeyiz ben cinsellik konusunu açmasam
ya da sağlıklı bir cinselligimiz olsaydi bunlar olmazdı
Sürekli size sarılan öpen seven bir esiniz olsa sizi istemediğini düşünür muydunuz
Elle tutulur hiçbir sebebim yok benim
Bu durumda bırakıp gitsem benim ailemde onun ailesine barıştırmaya çalışır ve ikimizde eminim geri adım atarız özleriz
Millete reklam olduktan sonra evliliği devam ettirmek daha zor
Gidersem geri donmemek üzere gidecek sebeplerim olmalı aldatma siddet gibi
Aldatma şiddet sadece bunlar mı boşanmak için gerekli. Sanmıyorum. Kocanızın ağzından çıkan laflar çok acı. Ben hazmedemem. Sizde geçimsizlik var gibi. Neyse sizin hayatınız. Biz dışardan bilemeyiz. Mutluysanız eşinizle sorun yok.

Aldatma şiddet sadece bunlar mı boşanmak için gerekli. Sanmıyorum. Kocanızın ağzından çıkan laflar çok acı. Ben hazmedemem. Sizde geçimsizlik var gibi. Neyse sizin hayatınız. Biz dışardan bilemeyiz. Mutluysanız eşinizle sorun yok.
Mutluyum sorun yok demiyorum öyle olsa neden konu açayım
Boşanıpta burda tekrar boşandım kocamı ozluyorum diye tekrar konu açanlardan olmak istemiyorum
Bitirirsem dönüşü olmayacak şekilde bitiririm
Şuan o aşamaya gelmedik
Hala kurtarılmaya değer birşeyler var aramızda

Ben kaç kez hastalandım eşim sabahlara kadar basımda Atesimi düşürmek icin çabaladı
Benimle annem bile onun ilgilendiği kadar ilgilenmedi
Yaşadıklarım cok ağır evet bende unutamıyorum zaten öyle canim yanıyor kı tarifi yok

Sizce çok mu yüzsüz gurursuzum ben ?

Mutluyum sorun yok demiyorum öyle olsa neden konu açayım
Boşanıpta burda tekrar boşandım kocamı ozluyorum diye tekrar konu açanlardan olmak istemiyorum
Bitirirsem dönüşü olmayacak şekilde bitiririm
Şuan o aşamaya gelmedik
Hala kurtarılmaya değer birşeyler var aramızda

Ben kaç kez hastalandım eşim sabahlara kadar basımda Atesimi düşürmek icin çabaladı
Benimle annem bile onun ilgilendiği kadar ilgilenmedi
Yaşadıklarım cok ağır evet bende unutamıyorum zaten öyle canim yanıyor kı tarifi yok

Sizce çok mu yüzsüz gurursuzum ben ?
Bu cevabı ancak siz verebilirsiniz. Haddim değil.

Son düzenleme:
Adam intihar et kurtulayım demiş. Sende sarılır öpüşürüz hastayken bana baktı bla bla bla. Bacım iyiyken herkes iyidir zaten. Önemli olan kötü zamanda nasıl davrandığıdır. Adam sana öl de kurtulayım demiş resmen. Sende aşkını anlatıyosun. Pesss.. Çocuğun için boşanma sen tamam mı!

Adam intihar et kurtulayım demiş. Sende sarılır öpüşürüz hastayken bana baktı bla bla bla. Bacım iyiyken herkes iyidir zaten. Önemli olan kötü zamanda nasıl davrandığıdır. Adam sana öl de kurtulayım demiş resmen. Sende aşkını anlatıyosun. Pesss.. Çocuğun için boşanma sen tamam mı!

Benim yaşadığımın birini bile yasamazsınız insallah
Herşey güzelken konuşmakta kolay
Keserin ucu sana değdiği Zaman isler öyle olmuyor

Benim yaşadığımın birini bile yasamazsınız insallah
Herşey güzelken konuşmakta kolay
Keserin ucu sana değdiği Zaman isler öyle olmuyor
Ya şimdi ne alaka? İnşallah yaşamam. Konuyu bana niye çeviriyosun ki? Gayet mantıklı bi yorum yaptım. Adam sana öl demiş ötesi yok.

Hayatta başarılar:KK47:

Ya şimdi ne alaka? İnşallah yaşamam. Konuyu bana niye çeviriyosun ki? Gayet mantıklı bi yorum yaptım. Adam sana öl demiş ötesi yok.

Hayatta başarılar:KK47:
Konuşmak kolay diyorum
Sizin Suan yaptığınız gibi

O sözler çok derin yaralar açtı bende zaten
Çocuğuna bu derece düşkün biri Nasıl kullandı o cümleyi aklım almıyor

Vallaha ben olsam bu lafı eden adamla aynı evde kalamazdım.
Cesaretinize hayran kaldım.

Back
X