- 27 Ağustos 2014
- 908
- 548
- 103
- 29
- Konu Sahibi bigunmutlaka
eşiniz size eve yardımcı eleman almalı olmaz böylee yıpranırsanız bu gdşlee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 2 oğlum var eşim aynı şeyleri söylüyor bende biraz çocuklarınla ilgilen spora gerek kalmaz diyorumSimdi benim hayat dolu yasam azmi istekleri hevesleri hayalleri sinir tanimayan bi esim var
Esim evlendikten sonra baya kilo aldi cokta bakimli hatta metroseksuel bi erkektir kilolardan rahatsiz ama yemektende geri kalmiyor yuruyus desen yok simdi esim yaza kadar kilo vercem kafaya koydum diyor buraya kadar hersey normal sagligi icin kilo versin tamam bende isterim
Bizimki sigarayi birakip spor salonuna yazilcam dedi fakat spor salonuna haftada 4 gun gitmesi gerekiyormus program o sekildeymis etkili olmasi icin..
Yani hafta ici 2 gun is cikisi gitcek aksam 9 gibi eve gelicek hafta sonuda 2 gun gitcek e sonrada yoruldum vs..yok say onu..
Bana gelince ilkokula giden zor derse oturan dikkat daginikligi ve hiperaktivite sorunu olan bi kizim var cok fazla odevi oluyor gunum aksama kadar dersle geciyo yardim edip oturmak bakmak geriyo birde kucuk kizim var 1,5 yasinda kalorifer borularina dahi tirmanan yerinde durmayan..ve sinir ilaclari kullanan barut gibi ben varim surekli bi kosturmaca yetismeye calisiyorum odev yemek kucuk kizim herseye kosuyorum kullandigim ilaclardan dolayi oyle halsiz oyle uykulu bi halim varki..
Aksam esimin gelmesini iple cekiyorum bi saat ilgilenmesi beni oyle rahatlatiyoki..bunun yaninda aksam birlikte yemek yemeye cocuklari erken yatirip vakit gecirmeye cok onem veriyorum cunku baska hic bir ugrasim yok ne vaktim var ne imkaan ne yardim eden biri
E simdi 4 gun spora gitmesi benim daha cok yalniz kalmam demek. aksam bi okuma yaptiriyo , biraz kucuk kizla ugradoyodu zaten cocuklar 9 da yatiyo simdi kafadan 4 gun yok say onu zaten cok nazli biri spora gitmesi demek gelince kutuk gibi yatmasi demek
Butun bu soylediklerimi onada soyledim kendi icin bisey yapmak istedigini kilodan rahhatsiz oldugunu vs..bi dolu sey soyledi koymus kafaya..diyoki alti ustu 2 saat ama ben kocami taniyorum mesela hafta sonu sabahtam kalkip spora gitmesi demek gelince surekli yorgun olmasi biseye dokunmamasi demek iyide iki cocukla hersey benim ustumde .. ve ben sirf bu yuzden psikolojik ilaclar aliyorum ne kadar daraldigimi biliyo o kendince belki hakli..ya ben??? Ne yapmaliyim??
DIPNOT: COCUKLARI BI YERE BIRAKIP KENDIME BI UGRAS BULMA SANSIM YOK OKULA GIDEN KIZIMDA DIKKAT DAGINIKLIGI COK ILERI SEVIYEDE SUREKLI BIRBIRE ILGI ISTIYEN BI COCUK E OBUR KIZIM BENDEN BASKA INSAN GORMEDIGINDEN ZATEN BAGIMLI YAPISIGIZ BIRDE 4 GUN SPOR CIKTI![]()