selam millet
burayada konu açtım bilen bilir. evlendiimizde eşimle birlikte yaptık herşeyi. eşimin ailesi 1 lira harcamadılar. benim ailem elinden geldiğince yardım etmeye çalıştı. düşünün yani gelinliğimi bile cebimizdeki son parayla aldık.
neyse konuya gireyim. benim ailemde eşimin aileside bizimle aynı şehirde değiller. eşim adanalı. evlendikten birkaç ay sonra görümcem adana da bir kırtasiye buluyorlar. görümcem ve eşi devren alıp çalıştırmaya karar veriyorlar. eşimi aradılar.eşim araştırdı aklına yatmış bana söyledi. adana da olduğu için ve ailesiyle ortak olduğu için hiç istemedim. direndim vazgeçirmeye çalıştım ama eşim çok istiyordu. neyse kocam dedim verdim altınları. neredeyse 1 buçuk sene olacak. görümcem ve kayınvalidem çalıştırıyor
şimdi biz orayı devredip paramızı almak istiyoruz. baştan karşı çıktılar eşimde benim hakkımı verin(çünkü başka bi yer için lazımdı bize o para )siz devam edin demiş. sonra onlarda devretmeye karar verdiler adanada herkese söylemişler. ama ne müşteri çıktı ne bişey
bende bi internet sitesine ve buraya ilan verdim. banada dönen olmadı şimdi çok pişmanım. nolursa olsun eşimi dinlememeliymişim. çünkü devretmek için ailesini hiç sıkıştırmıyor bile çok bunaldım kızlar bu sorun nasıl çözülecek bilmiyorum.
---------aynı konu üzerinden devam etmek istiyorum. konuyu açtığımdn bu yana değişen birşey yok. görümcem devretmek istiyor. 2 senedir çalıştırıyoruz elimize geçen toplam para o kadar az ki... eşimsoruyorum. mal alındı onlar ödeniyo diyor. niye çalıştırılıyor o halde orası anlamıyorum. okulların açıldığı dönem yoğun olur. yoğunluk btti para hala elmedi. ödemeler varmış.
ben istemiyorum. eşimde haklısın çalıştmak mantıksız. ama parayı alsak banka ne faz verecekki buradaii bi paraya dedebilirsin diyo. acil ihtiycınmı var diyo. ama kızlar istemiyorum ben orayı. benim hakkım değilmiydi altınlarım. okadar pişmanımki size anlatamam. firimi bile söyleyemiyorum. bunalm çok. napıcağımı hiç bilmiyorum. eşimle konuşmasam iyiz. konuyu açsam kavga ediyoruz.
ama bunald kızlar. iş yapmayan bi yeri istemiyorum. ama görümcem ısrar vazgeçmiyo oradan. eşimde karşı gelemiyo. çok sıkım artık. benim hakmı rızam oadan gaspetmek değilmidir bu