ben ne yapayım şimdi

sonsuzunsihri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
143
42
38
6 yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşımla geçen yıl nişanlandık. Kendisi tecili bozdurup askere gitti bir an önce evlenmek için. Nişanlımla ben; oynamayı,kalabalığı sevmediğimiz için ve kış olduğu için nişan evde olsun istedik. Hazırlıklar yapıldı iki tarafın da yakın akrabaları geldi (onların istanbulda kimsesi yok zaten,olanlar geldi) yüzüklerimiz takıldı pasta kestik tören bu şekilde gelişti. Ailem altın vs. herhangi istekte bulunmadı,siz ne isterseniz öyle olsun dediler. Nişanlım aldı bana ne alındıysa. Ben de hiç önemsemedim zaten,önemli olan onun yüzüğünü takmaktı..
Ama bi yıldır kv laf açıldığında şu dayısı köyden gelemedi bu teyzesi ordan gelemedi hep sordular diye serzenişte bulunuyor,ama üslubu ve tavrı beni incitiyor. Ben hiçbir şekilde nişanlıma bunları söylemedim hissettirmedim zaten araları kötü sorun çıkarmak istemedim,sustum.
Bugün kp ve kv beni görmeye geldiler akşamüstü. Konu düğünden açıldı ben nişanlımla karar aldığımızı(nişanlımın teklifiyle) düğün istemediğimizi -bir kez daha- söyledim. Benim ailem karışmadı siz nasıl isterseniz öyle olsun pişman olmayacaksanız olur dediler. Kv Önce ısrar etti sonra sizin kararınızdır peki dedi.Sonra döndü "zaten nişan da yapmadık doğru düzgün" dedi.Annem şaşırdı "neden ki ne güzel oldu evde aile arasında yüzüklerimizi taktık" dedi.Kv de "Yok olmadı benim ilk çocuğumdu bi tane oğlum sonuçta" (bi kaynım daha var) dedi aşağılayan bir tavırla.İki kere aynı şeyi söyledi anneme dönüp.Ben de bu sadece benim kararım değildi o da salonda olan törenleri sevmiyor desem de içime oturdu annem buz kesti.Kv bakışları falan,ne bileyim çok kötü olduk kaldık öyle sessizlik oldu.

Daha sonra kalkıp gittiler annem başladı ağlamaya,çok gücüne gitti."Yüzüme vurulacağını bilsem kredi çeker yine yapardım bi nişan nedir ki siz öyle istediniz diye size uydum,ben onlara şunu takmadınız bunu yapmadınız dedim mi ne kadar ayıp" dedi. Benim elim ayağım durdu kızlar ben şimdi ne yapayım şaşırdım. Nişanlıma nasıl diyeyim askerde şu an,onu üzmek istemiyorum da.Ama bana son birkaç haftadır zıt davranıyor kv,nişanlım daha çok beni arıyor üstüme çok düşüyor diye bana laf sokuyor kendini öne atıyor devamlı.
Uzun oldu kusura bakmayın ama çok kötü oldum ben şimdi ne yapayım

terbıyesız kadın.. madem çok meraklıydı daha ıyısını yapaydı.. bence şimdilik nişanlına bişi söyleme
orada üzülmesin, sıkıntıya gırmesın.
o laf sokuyorsa sen de çekinme cevap vermekten.. sei dişli görürse kolay kolay laf sokamaz.. kısasa kısas yani..

Ben laf sokmayı hiç beceremiyorum
Kendi de hiçbir şey yapmadı her şeyi bana takılacak bileziği bile nişanlım aldı ama bunu mesele yapmak içimde tutmak hiç aklımdan geçmedi benim,insana niye böyle bir şey denir ki.
Nişanlımı üzmeyi hiç istemiyorum çok kafaya takar içinden çıkmaz çünkü ama olan bana oldu burda

Ayy hiç takmayın yaaa :) Bu dönemde herkesin bir sıkıntısı oluyor genelde... Sonuçta sizin ve nişanlınızın kararı.Nişanı evde aileler arasında yapmakta gayet mantıklı ben de sevmiyorum şu nişanın dışarıda yapılmasını zaten düğün ve kına da var ki ben düğüne de nikah diyenlerdenim :) Yani bu evlenecek 2 çift arasında bir şey isterlerse olur istemezlerse olmaz. Ailelere bakmayın siz,üzmeyin kendinizi mutluluklar

bazı ınsanlara kensı anladıgın şekilde degıl, onların anladıgı sekılde cevap vermek lazım.
yoksa başka türlü anlaşamazsınız.
söyledıgı şeylere susmak yerıne, cevap verırsen hem sen rahatlarsın
hem de anladıgı şekilde cevap vermıs olursun.. şimdi yapamazsan hiç yapamazsın ve mutsuz olursun bunlar yuzunden.
bak sen bişi diyemedın noldu? annen üzüldü.. annen üzülecegıne o üzülsün.

Nişanlım burda olmadığı için yalnız hissettim çok kötü oldum.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için..

samimi olmayip nisanlinla mutlu olmaya bak..hatta suan asker nisanlina bisey soyleme belli etme onemli olan sizin istekleriniz..konussun dursn laftan anlayan cins degilms belli.takma kafaya.icinize nasil sinerse oyle yapin.simdiden herseye karistirirsaniz sonu gelmez..

Haklısınız.
Bakışları gitmiyor gözümün önünden çok kırıldım.
Bundan sonra tavrımı ona göre belirleyeceğim ben de.
İlerde devam ederse çok mutsuz olurum başa çıkamam hemen elim ayağım titriyor hala

Bu düğün hazirligi kadar kotu bi zaman tanimiyorum arkadas hayali bile beni evlilikten soğutmaya yetiyor.
Bi arkadasin dedigine kaliyorum birazcik disini goster .

Bu düğün hazirligi kadar kotu bi zaman tanimiyorum arkadas hayali bile beni evlilikten soğutmaya yetiyor.
Bi arkadasin dedigine kaliyorum birazcik disini goster .

İnşallah burnumdan gelmez en güzel günlerim.
Bu lafı yuttuk artık olan oldu bundan sonrasında cevabımı veririm ben de.

Nışanlına söyle uyarsın annesini.Kendinden ve ailenden başka kimseyi düşünme buna nışanlında dahil..Evlendiğin zaman işler değişebiliyor bazen..Kimse üzülmesin diye düşünme..Sen şimdiden tavrını koymazsan,ilerde seni üzerler çünkü...

Askerde olduğu için tereddüt ettim sesimden anlar mı acaba belli etmeyeyim dedim.Ama inanın çok üzgünüm.Ben konuşurken o kadar dikkat ediyorum ki,nişanlımı üzmeyeyim zor durumda bırakmayayım diyorum hep.Şimdi bu olanlara çok şaşkınım..Umarım tekrarı olmaz.

aslında üzülmemesinden zıyade
orada işleri kontrol edemez, elinden pek bişi gelmez, yüz yüze oldugu giibi olmaz işler... bence o yuzden bılmesın

aslında üzülmemesinden zıyade
orada işleri kontrol edemez, elinden pek bişi gelmez, yüz yüze oldugu giibi olmaz işler... bence o yuzden bılmesın

Evet burda olsa söylerdim en azından derdimi paylaşırdım.
Ama şimdi gözü görmüyo eli varmıyo sıkıntıya girer bu durumda olduğum için.

Evet burda olsa söylerdim en azından derdimi paylaşırdım.
Ama şimdi gözü görmüyo eli varmıyo sıkıntıya girer bu durumda olduğum için.
evet, öyle bir anneyle uzaktan konusulmaz. şahit olacak kı bazı seylere anlayacak durumu ayrıca.. hem kendı de duymadıgı fark etmedıgı sürece
kötü düşünen ılan edılen sen olacaksın aklında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…