- 29 Aralık 2014
- 143
- 42
- 38
- Konu Sahibi sonsuzunsihri
-
terbıyesız kadın.. madem çok meraklıydı daha ıyısını yapaydı.. bence şimdilik nişanlına bişi söyleme
orada üzülmesin, sıkıntıya gırmesın.
o laf sokuyorsa sen de çekinme cevap vermekten.. sei dişli görürse kolay kolay laf sokamaz.. kısasa kısas yani..
bazı ınsanlara kensı anladıgın şekilde degıl, onların anladıgı sekılde cevap vermek lazım.Ben laf sokmayı hiç beceremiyorum
Kendi de hiçbir şey yapmadı her şeyi bana takılacak bileziği bile nişanlım aldı ama bunu mesele yapmak içimde tutmak hiç aklımdan geçmedi benim,insana niye böyle bir şey denir ki.
Nişanlımı üzmeyi hiç istemiyorum çok kafaya takar içinden çıkmaz çünkü ama olan bana oldu burda
Ayy hiç takmayın yaaa :) Bu dönemde herkesin bir sıkıntısı oluyor genelde... Sonuçta sizin ve nişanlınızın kararı.Nişanı evde aileler arasında yapmakta gayet mantıklı ben de sevmiyorum şu nişanın dışarıda yapılmasını zaten düğün ve kına da var ki ben düğüne de nikah diyenlerdenim :) Yani bu evlenecek 2 çift arasında bir şey isterlerse olur istemezlerse olmaz. Ailelere bakmayın siz,üzmeyin kendinizi mutluluklar
bazı ınsanlara kensı anladıgın şekilde degıl, onların anladıgı sekılde cevap vermek lazım.
yoksa başka türlü anlaşamazsınız.
söyledıgı şeylere susmak yerıne, cevap verırsen hem sen rahatlarsın
hem de anladıgı şekilde cevap vermıs olursun.. şimdi yapamazsan hiç yapamazsın ve mutsuz olursun bunlar yuzunden.
bak sen bişi diyemedın noldu? annen üzüldü.. annen üzülecegıne o üzülsün.
samimi olmayip nisanlinla mutlu olmaya bak..hatta suan asker nisanlina bisey soyleme belli etme onemli olan sizin istekleriniz..konussun dursn laftan anlayan cins degilms belli.takma kafaya.icinize nasil sinerse oyle yapin.simdiden herseye karistirirsaniz sonu gelmez..
Bu düğün hazirligi kadar kotu bi zaman tanimiyorum arkadas hayali bile beni evlilikten soğutmaya yetiyor.
Bi arkadasin dedigine kaliyorum birazcik disini goster .
hazıran 2015 de evleneceksınız sanırım?Haklısınız.
Bakışları gitmiyor gözümün önünden çok kırıldım.
Bundan sonra tavrımı ona göre belirleyeceğim ben de.
İlerde devam ederse çok mutsuz olurum başa çıkamam hemen elim ayağım titriyor hala
Nışanlına söyle uyarsın annesini.Kendinden ve ailenden başka kimseyi düşünme buna nışanlında dahil..Evlendiğin zaman işler değişebiliyor bazen..Kimse üzülmesin diye düşünme..Sen şimdiden tavrını koymazsan,ilerde seni üzerler çünkü...
hazıran 2015 de evleneceksınız sanırım?
aslında üzülmemesinden zıyadeAskerde olduğu için tereddüt ettim sesimden anlar mı acaba belli etmeyeyim dedim.Ama inanın çok üzgünüm.Ben konuşurken o kadar dikkat ediyorum ki,nişanlımı üzmeyeyim zor durumda bırakmayayım diyorum hep.Şimdi bu olanlara çok şaşkınım..Umarım tekrarı olmaz.
daha var evlenmenızeEvet nişanlım gelecek hemen tarih alıp ev tutacağız 6 yıldan sonra beklemek istemedik zaten hazırlıklarımız da tamam sayılır
aslında üzülmemesinden zıyade
orada işleri kontrol edemez, elinden pek bişi gelmez, yüz yüze oldugu giibi olmaz işler... bence o yuzden bılmesın
daha var evlenmenıze
o yuzden şimdiden tatlı tatlı laf sokmayı ögrenmelısın. kayınvalıden çok densız çünkü..
evet, öyle bir anneyle uzaktan konusulmaz. şahit olacak kı bazı seylere anlayacak durumu ayrıca.. hem kendı de duymadıgı fark etmedıgı süreceEvet burda olsa söylerdim en azından derdimi paylaşırdım.
Ama şimdi gözü görmüyo eli varmıyo sıkıntıya girer bu durumda olduğum için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?