Ben ne yapayım, sinir krizi geçireceğim.

Salvia

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
1.698
1.923
408
Herkese iyi akşamlar.
Haykırarak ağlamak istiyorum, kalbim sıkışıyor.
Bugün babam para vereceğim diye kurstan beni aşağı çağırdı.
Gittim ve bana seni biriyle tanıştırayım bak Ayşe bahsettiğim arkadaşım, diyerek tanıştırdı.
Şu evde kavga sebebimiz olan, metres ama inkar ettiği yani bilmiyorum kafam karışık.

Konularımda yazdığım tüm olayların sebebi o kadın.
Hiçbir şey diyemedim, yapamadım, elini uzattı tokalaştım, basiretim bağlandı sanki. Zaten kursun önü, kalabalık, ben zaten çirkef biri değilim, dışarda tartışmayı sevmem.

Annem bilmiyor bunu ama babam görüntülü konuşurken, annem de kadınla aile dostu gibi konuşuyor.
İş arıyorum, bulamıyorum.
Anneme söylemek istemiyorum ama görünce ağlayasım geliyor. Kabullenemiyorum.

Ne yapmalıyım, ne yapacağım?
Sabret diyorum ama anksiyetem tetikleniyor bunlar olunca, babamı görmek istemiyorum.
Sorun, kavga, olay istemiyorum, kaldıramam psikolojim yıprandı.
Sadece bunlardan uzaklaşmak istiyorum.

Son düzenleme:
Allah yardımcınız olsun. Lütfen annenize söyleyin, kanıt toplayın ve dava açın. Metrese parası varsa sizede vardır. Donuna kadar alın sonrada görüşmeyi kesin. Ayşeyle yaşasın. Tabi Ayşe hâlâ yanında kalırsa..

Herkese iyi akşamlar.
Haykırarak ağlamak istiyorum, kalbim sıkışıyor.
Bugün babam para vereceğim diye kurstan beni aşağı çağırdı.
Gittim ve bana seni biriyle tanıştırayım bak Ayşe bahsettiğim arkadaşım, diyerek tanıştırdı.
Şu evde kavga sebebimiz olan, metres ama inkar ettiği yani bilmiyorum kafam karışık.

Konularımda yazdığım tüm olayların sebebi o kadın.
Hiçbir şey diyemedim, yapamadım, elini uzattı tokalaştım, basiretim bağlandı sanki. Zaten kursun önü, kalabalık, ben zaten çirkef biri değilim, dışarda tartışmayı sevmem.

Annem bilmiyor bunu ama babam görüntülü konuşurken o da kadınla aile dostu gibi konuşuyor.
İş arıyorum, bulamıyorum.
Anneme söylemek istemiyorum ama görünce ağlayasım geliyor. Kabullenemiyorum.

Ne yapmalıyım, ne yapacağım?
Sabret diyorum ama anksiyetem tetikleniyor bunlar olunca, babamı görmek istemiyorum.
Sorun, kavga, olay istemiyorum, kaldıramam psikolojim yıprandı.
Sadece bunlardan uzaklaşmak istiyorum.

Baban ve annen hala evli mi? Evli ise lutfen annene soyle bilmeye hakki var.

Evli tabi ki, yoksa bana ne.
İstediğiyle yaşasın, yatsın kalksın.
Neler yaşadık neler.

Kaç defa çekip gideceğimi söylediğim halde, tepkimi bildiği halde getirmiş, tanıştırıyor.
Gururumu eziyor, alıştırmaya mı çalışıyor bu şrfsizliği neden yapıyor bilmiyorum.

Çekip gideceğim ama cesaret edemiyorum.
Ben evcil biriyim, üniversite harici hiç uzaklaşmadım. Annem de boşanmıyor.

Cocugum icin bosanmiyorum diyen kadinlara kapak olsun bu konu

Cok sinirlendim , nasil sakin kalabildiniz aklim almadi gercekten , suratina tukururdum ben o kadin
Annenize soyleyin bari , bosanmiyorsun bak beni ne hallere dusuruyorsun deyin , bosansin anneniz babanizi da cikarin hayatinizdan

Yuh artık ya. Yapacak yorum yok. Size çok üzüldüm gerçekten. Annenizde farkındadır emin olun, ama ses edemiyor yada safa yatıyor.

Cocugum icin bosanmiyorum diyen kadinlara kapak olsun bu konu

Cok sinirlendim , nasil sakin kalabildiniz aklim almadi gercekten , suratina tukururdum ben o kadin
Annenize soyleyin bari , bosanmiyorsun bak beni ne hallere dusuruyorsun deyin , bosansin anneniz babanizi da cikarin hayatinizdan
Kavga edemem, bilerek yapıyor.
Evde olsa tamam ama dışarıda yapamam.
Zaten şoka girdim. Soğukkanlı olmaya çalıştım, hemen kaçtım oradan.
Neşeliydim, iyiydim, ilaç kullanıyorum zaten bir anda bu olunca sakin kalmaya çalıştım.
Annem bir şey yapmayacak söylesem de, üzmek istemiyorum ama içim daralıyor.

Yuh artık ya. Yapacak yorum yok. Size çok üzüldüm gerçekten. Annenizde farkındadır emin olun, ama ses edemiyor yada safa yatıyor.
Biliyor ya bilmez mi. Sürekli arıyor, eve çağırıyor babamı. Kadınla ilgili şeyleri dinliyor, hala hayatım diyor babama, neşeli davranıyor.
Ben yıprandım hep, ben korudum kavga ettim, polis çağırdım.
Ertesi sabah duştan çıktılar.

Kavga edemem, bilerek yapıyor.
Evde olsa tamam ama dışarıda yapamam.
Zaten şoka girdim. Soğukkanlı olmaya çalıştım, hemen kaçtım oradan.
Neşeliydim, iyiydim, ilaç kullanıyorum zaten bir anda bu olunca sakin kalmaya çalıştım.
Annem bir şey yapmayacak söylesem de, üzmek istemiyorum ama içim daralıyor.
Bakin siz cocuksunuz anne degil , annenizin gorevi sizi uzmemek sizin boyle bir misyonunuz yok
İse evlat olmakla baslayin , annenize annelik yapmayin
Belli ki anneniz farkinda degil sizin yasadiklarinizin , annenize anlatin hislerinizi duygularinizi
Belki de kadin sizin icin bosanmiyordur , yapmayin bunu kendinize

Ben de anneyim , hem kizim hem oglum var , boyle birsey yasayip da bana soylemeseler kahrolurum esas

Biliyor ya bilmez mi. Sürekli arıyor, eve çağırıyor babamı. Kadınla ilgili şeyleri dinliyor, hala hayatım diyor babama, neşeli davranıyor.
Ben yıprandım hep, ben korudum kavga ettim, polis çağırdım.
Ertesi sabah duştan çıktılar.
Yani ikiside aslında aynılar. Al birini vur ötekine.
Umarım iyi bir yer kazanır vede gidersiniz. Hayatınızı kurun böyle Bi ortamda kim olsa kalmak istemez

Babanız mutluysa tanımaya çalışın belki ısınırsınız zor bir durum kabullenmesi için ama yalnızlık da çok zor belli yaştan sonra
Babanız mutluysa tanımaya çalışın belki ısınırsınız zor bir durum kabullenmesi için ama yalnızlık da çok zor belli yaştan sonra
Edit Evli olduklarını bilmiyodum kusura bakmayın.Annenize söyleyin mutlaka :(

Bakin siz cocuksunuz anne degil , annenizin gorevi sizi uzmemek sizin boyle bir misyonunuz yok
İse evlat olmakla baslayin , annenize annelik yapmayin
Belli ki anneniz farkinda degil sizin yasadiklarinizin , annenize anlatin hislerinizi duygularinizi
Belki de kadin sizin icin bosanmiyordur , yapmayin bunu kendinize

Ben de anneyim , hem kizim hem oglum var , boyle birsey yasayip da bana soylemeseler kahrolurum esas
Eski konularıma bakarsanız göreceksiniz.
Ben defalarca dedim, boşanmıyor.
Kocam da kocam, asla da boşanmayacak bu belli.
Bunlar en ufağı daha neler oldu neler.
Trip bile yapmıyor babama.

Yani ikiside aslında aynılar. Al birini vur ötekine.
Umarım iyi bir yer kazanır vede gidersiniz. Hayatınızı kurun böyle Bi ortamda kim olsa kalmak istemez
Üniversite bitti, iş arıyorum.
Başka şehirde arkadaşım var, onun yanına gitmeyi düşünüyorum.

Eski konularıma bakarsanız göreceksiniz.
Ben defalarca dedim, boşanmıyor.
Kocam da kocam, asla da boşanmayacak bu belli.
Bunlar en ufağı daha neler oldu neler.
Trip bile yapmıyor babama.
Dumur oldum
O zaman siz gidin , evden ayrilip bir hayat kurun kendinize , ikisi icin de uzuldugunuze degmez

Dumur oldum
O zaman siz gidin , evden ayrilip bir hayat kurun kendinize , ikisi icin de uzuldugunuze degmez
Korkuyorum, sabretmem mi gerek, anne, babaya sırtımı dönüp gitmek mi karar alamıyorum.
İnsanlar da pislik dışarıda, ailem böyleyken siz düşünün.

Evliyse metres tutmak nedir yaa anneniz tutsa babanız ne tepki verir sizce? Annenize söyleyin bence bu kadar boş vermiş olmamalı anneniz resmen rızkınizi baska kadina yediriyo yedirmeyin kardeşim yedirmeyin böyle pis kadınlara fırsat vermeyin.

Back
X