- 9 Temmuz 2019
- 560
- 574
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kavga edemem, bilerek yapıyor.
Evde olsa tamam ama dışarıda yapamam.
Zaten şoka girdim. Soğukkanlı olmaya çalıştım, hemen kaçtım oradan.
Neşeliydim, iyiydim, ilaç kullanıyorum zaten bir anda bu olunca sakin kalmaya çalıştım.
Annem bir şey yapmayacak söylesem de, üzmek istemiyorum ama içim daralıyor.
Babanız mutluysa ne yahu adam evli hala evli onda utanma yok belli ama kız uzak durmaliBabanız mutluysa tanımaya çalışın belki ısınırsınız zor bir durum kabullenmesi için ama yalnızlık da çok zor belli yaştan sonra
Annen madem biliyo ne diye bosanmiyo canım annene demedin mi bosan diye öylesi pis adam beklenir mi eve kusura bakma amaBiliyor ya bilmez mi. Sürekli arıyor, eve çağırıyor babamı. Kadınla ilgili şeyleri dinliyor, hala hayatım diyor babama, neşeli davranıyor.
Ben yıprandım hep, ben korudum kavga ettim, polis çağırdım.
Ertesi sabah duştan çıktılar.
Bu aşamadan sonra yapacak hiç bişeyin yok. Uzak dur karışma kendi hayatına odaklan .Biliyor ya bilmez mi. Sürekli arıyor, eve çağırıyor babamı. Kadınla ilgili şeyleri dinliyor, hala hayatım diyor babama, neşeli davranıyor.
Ben yıprandım hep, ben korudum kavga ettim, polis çağırdım.
Ertesi sabah duştan çıktılar.
Madem öyle alan memnun satan memnun anneniz çıtını çıkarmayıp aşkım hayatıma devam ediyor siz de oyunu kuralına göre oynayın ve onları sadece maddi destek olarak görüp şu işsizlik sürecinde rahatınıza bakın. Hiç dert etmeyin. Anneniz aldatılıyor siz değil. Be o bunu kabul ettikten sonra siz unutun gitsin. Babanız baba mı size destek mi ona bakın.Herkese iyi akşamlar.
Haykırarak ağlamak istiyorum, kalbim sıkışıyor.
Bugün babam para vereceğim diye kurstan beni aşağı çağırdı.
Gittim ve bana seni biriyle tanıştırayım bak Ayşe bahsettiğim arkadaşım, diyerek tanıştırdı.
Şu evde kavga sebebimiz olan, metres ama inkar ettiği yani bilmiyorum kafam karışık.
Konularımda yazdığım tüm olayların sebebi o kadın.
Hiçbir şey diyemedim, yapamadım, elini uzattı tokalaştım, basiretim bağlandı sanki. Zaten kursun önü, kalabalık, ben zaten çirkef biri değilim, dışarda tartışmayı sevmem.
Annem bilmiyor bunu ama babam görüntülü konuşurken, annem de kadınla aile dostu gibi konuşuyor.
İş arıyorum, bulamıyorum.
Anneme söylemek istemiyorum ama görünce ağlayasım geliyor. Kabullenemiyorum.
Ne yapmalıyım, ne yapacağım?
Sabret diyorum ama anksiyetem tetikleniyor bunlar olunca, babamı görmek istemiyorum.
Sorun, kavga, olay istemiyorum, kaldıramam psikolojim yıprandı.
Sadece bunlardan uzaklaşmak istiyorum.
Durum tam olarak öyle değil.Tamam
kavga edemezsiniz anladım da elinizi neden uzattiniz ?
Anneniz öğrense " salvia da biliyor hatta tanıştılar " diyecek.
Siz sirtinizi donmuyorsunuzKorkuyorum, sabretmem mi gerek, anne, babaya sırtımı dönüp gitmek mi karar alamıyorum.
İnsanlar da pislik dışarıda, ailem böyleyken siz düşünün.
Biliyor her şeyi, kabulleniyor.Anneniz durumun tamamiyle farkinda mi? Soylesem mi falan diyosunuz ya bildigini dusunuyosaniz ne biliyim anlamadim tam...
Allah Allah ne bicim is. Insallah kurtulursunuz bu durumdan. Annenizle bi konussaniz keske soyle en ince ayrintisina kadar.
Ben soğukkanlı kalmaya çalıştım, kimseyle yüz göz olmayı sevmiyorum.Cidden bide tokalastin mi? Tamam sakin kalmaya calismani anlarim da elin o.na da elini uzatip adamdan sayman pek olmamis.
Dedik kaç defa dedik.Annen madem biliyo ne diye bosanmiyo canım annene demedin mi bosan diye öylesi pis adam beklenir mi eve kusura bakma ama
Evli olduklarını bilmiyodumBabanız mutluysa ne yahu adam evli hala evli onda utanma yok belli ama kız uzak durmali
Çok yıprandım gerçekten.Elini uzatmana kızanlar olmuş da annesi bildiği halde kocya trip bile atmıyor hatta birlikte de oluyor bu kız neden atarlansın boş yere... bence hiç umursamayın siz bakın kendi hayatınıza, gide bilirseniz de gidin o evden.... belli ki kafaya takıyorsunuz, yok yere ruhunuzu yıpratmayın
Haklısınız cesaretsizlik ediyorum.Siz sirtinizi donmuyorsunuz
Onlar yetiskin , hayatinizi yasayin
41 yasindayim , senelerce yanliz yasadim hic de birsey olmadi , musade etmezseniz sorun yasamazsiniz
Babanız mutluysa tanımaya çalışın belki ısınırsınız zor bir durum kabullenmesi için ama yalnızlık da çok zor belli yaştan sonra
Aynen söylediğiniz gibi. Elimle, dilimle, kalbimle karşı koydum. Artık bende hal kalmadı bu yaşta.Aileniz yüzünden akıl sağlığınızı daha fazla bozmamak için biran evvel kendi hayatınızı kurmalısınız.Yoksa,iki taraflı yapılan hareketleri sindiremediğiniz için iyice sinirleriniz bozulacak.Elinizle, dilinizle engel olamadığınız nahoş durumlara, kalbinizlede karşı duruş sergilemenize rağmen, kimse halini düzeltmiyorsa, sizin yapabileceğiniz tek şey bu ortamdan uzaklaşmak olmalıdır.Ama,öncelikle içinizde biriktirdiklerinizi annenizede babanızada açıkça söyleyin.Anneniz bilmiyorsa bu durumu öğrenmiş olur.Babanızla devam edeceğine, kabullendiğine kanaat getirirseniz, bırakın ne halleri varsa görsünler bu saatten sonra.Ben daha fazla katlanamıyacağım, sizin bu halinize dersiniz çıkar gidersiniz.Ne kendinizi yiyip, bitiriyorsunuz.Kocaman insanlar sonuçta, herkes kendi seçiminin sonuçlarına katlanacak.
Kendinizi üzüp hasta etmeyin lütfen. İnanın ki değmez.Aynen söylediğiniz gibi. Elimle, dilimle, kalbimle karşı koydum. Artık bende hal kalmadı bu yaşta.
Hayattan heveslerim bile yok. Sadece biraz huzur, ahlak, dinlenmek istiyorum.
Hiçbir şeye burnumu sokmak zorunda kalmadan yaşamak istiyorum.
Sağlığımı o kadar bozdu ki o kötü günlerimde sağlığımın kıymetini anladım ama hala daha kimse üzülmüyor halime.