Ben ne yapayım

Söyle erkek arkadaşına boşuna sıra işgal etmesin orada. 1 kişi 1 kişidir sonuçta.
Hem okumak zor geliyor hem de sistemi eleştiriyor he?

Özelle devlet arasında dağlar kadar fark var bende özelde okuyorum CCden düşük notum yok CC olan dersimde bu bahane değil ama bütün okulun öyledir ama ben aynı bölümü devlette okusam yapamazdım özellerde devlet kadar ağır eğitim yok buna emin olabilirsin

Çok acayip cidden. Her özel okulda okuyan 4.0 ortalama mı yapıyor ya da beleşten ders mi geçiyor. Ben devlette okuyorum ama yine de böyle saçma kıyaslamalara dayanamıyorum. Sen çocuk üzgünken öyle konuşmamalıydın ama onu söylemiş olman da karşılığında bunları işitme gerektiği anlamına gelmez. Bu adam seni, mesleğini, okulunu küçümsüyor. Siniri sayesinde bunu açık etmiş.

Birincisi not kavgasına ben girmedim, ikincisi o çalışıp da başarısız olmuş değil basbaya çalışmıyor bunun suçunu da başka şeylere yükşüyor, üçüncüsü hocaşarım çan uygulamıyor, dördüncüsü gerçekten zor bir bölümüm var ve çok çalışıyorum, çünkü çok meraklıyım ve seviyorum başka üniversite de olsa yaprım allahın izniyle zaten sınıfımın nerdeyse yarısı kalıyor benim 100 aldığım sınavdan 4 ortalamayı da her dönem yapmıyorum ya Üçüncü sınıfbitti Sonunda yapabildim

Daha önce de yaptı aslında bunu bi kere Sinirliydim seni sinirlendirmek için söyledim dedi seni asla küçümsemem dedi yalvardı yakardı affettim Ama yine yaa Herşeyimi kaybetmiş gibi hissettim

Ya ben dersleri çok abartıyor veya kafaya takıyor değilim Ama bu adam okula bile gitmiyordu Bu çok büyük bi sorumsuzluk değil mi Siz olsanız napardınız allah aşkına Ki ben artık durumun zora girdiğini kesin uzayacağını farkettiğimden beri Canın sağolsun olsun deyip gönlünü almaya motive etmeye çalışıyorum Ben öyle yaptıkça şımardıkça şımardı acısını benden çıkarıyor

Daha önce de yaptı aslında bunu bi kere Sinirliydim seni sinirlendirmek için söyledim dedi seni asla küçümsemem dedi yalvardı yakardı affettim Ama yine yaa Herşeyimi kaybetmiş gibi hissettim

Bence geçmişi de iyi düşün buna benzer davranışları oldu mu diye. İster avukat olsun ister doktor ister mühendis kimsenin senin mesleğini okulunu hor görmeye hakkı yok.

Valla sevgilin kusura bakmasın tüm sucu Bölümün zorluğuna atarak kendini aklayamaz
Ben de hukuk 4. Sınıftayım ilk senemden beri tabiri caizse hayvan gibi çalıştım bir an boş durmadım ne gezdim ne dolaştım su an alttan dersim yok, büyük ihtimal uzatmadan mezun Olacağım,sevgilin çok kaba davranmış, en önemlisi de senin emeğine SAYGI göstermemiş bunu iyice düşün emeğe saygısı yok adamın.
Ha bu arada benim de okuduğum üniversite gayet iyi bir üniversite bu kadar abartmasın hukuk okuyan Tek kendisi değil.

Bence geçmişi de iyi düşün buna benzer davranışları oldu mu diye. İster avukat olsun ister doktor ister mühendis kimsenin senin mesleğini okulunu hor görmeye hakkı yok.
Benim meselem de bu zaten Konu açıp da anlatmaya çalıştığım bu saygısızlık, buna kırıldım Benim canımı sıkan sınıfta kalması değil. Daha önce başka yapmadı Çok saygılıdır normalde Ama bi haller oldu ya

Vurgulamaya çalıştığım da aynen bu Zaten aşağılamaya hakkı da yok Ben hukuk kazanacak puanı bile yaptım Kendi isteğimle gitmeedim Şimdi çıkmış karşıma benim aklımı emeğimi küçümsedi durdu

Tatlim benim de üniversitede bi sevgilim vardı tıp okuyordu bende inşaat muhendisiyim ama benim bölümü hep kucumserdi sonunda ayrıldık ondan degil egosundan ayrıldım. Bu tür konuları konuşmak ve üstüne durmak çok saçma sende ona ilk sene boş gezdin falan demen hiç hoş değil o da Özür dilemis birdaha bu konulara girmeyin.

Hiç egoist değil aslında Başkalarına karşı da değil bana karşı da değil Aksine aşırı alçakgönüllü başka her türlü konuda Ben sana layık olabilicem mi deyip duran adam İki keredir bu şekilde eğitimimi aşağıladı Sinirle söyledim dedi geçiştirdi bi aralar Sonra ağzından kaçırdı ama sen de kabul et öyle olduğunu falan dedi Çok kıroldım ya Ben boşuna okuyorum yani O dünyayı kurtaracak sanki

Bende aynılarını yaşadım canım onun sınavları zor benim olunca ne olacak canım oluyordu.. bende tus a hazırlanıyor diye alttan aldım ama hiç değişmedi nede alttan aldı farkında bile değildi. ... en azından senin ki Özür dilemis hatasının farkinda bidaha bu konulara girmeyelim de ve uzatmayin canım ya kafana takma

Okul ve not konusunda ne kadar da hirslisin. Inan senin gibi bi arkadasim olmasini istemezdim. Annenle iliskinde bile “ ama cok başariliyim” diye cümlelerle anlatmissin durumu. Cok garip yani. Keske bu hirsin ve övünmene degecek bi bölümde okusan diyecegim ama senin söylediklerine göre öyle bi sey de yok.

Her sey not degil. Okul degil.

Sen zaten tam burslu değil miydin hakkınla kazanmışsın kimseye kendini ezdirme
Sevgilin resmen seni kıskanmış başarısızlığını Bölümün zorluğuna atfetmiş bir de, kolay kolay affetme.

Nereye uzatmayalım beyefendinin keyfi yerinde Mesaj atmıyor Dönüp tekrar ben mi mesaj atayım Hem suçlu hem güçlü beyefendi

Nereye uzatmayalım beyefendinin keyfi yerinde Mesaj atmıyor Dönüp tekrar ben mi mesaj atayım Hem suçlu hem güçlü beyefendi

konuşarak birşeyleri çözebilirsiniz yoksa susarak daha da dolduruyorsunuz kendinizi tabiki de en doğru kararı mantiginizla verin duygularinizla değil bol şans

Anlattıklarım öyle anlaşılmış olabilir ama hiç de hırslı değilim. Sabahına önemli bi sınavı olan sevgilim akşam arkadaşlarıyla buluşuyor ben de bunu eleştiriyorsam hırslı mı oluyorum? Daha küçücükken bile çağırdığında duymasam "bak kızım sen iyice tepemize çıktın alırım seni okuldan görürsün gününü" diye parmağını yüzüme sallayan bi annem var Ona karşı durup hayır ben okula gidicem diyip diyip lisede bazı sabahlar kaçar gibi evden çıkmışım Finallerim olduğu gün misafir gelecek deyip dünyanın temizliği önüme koyulmuş buna rağmen iyi notlar almışım Başarılıyım dedim diye hırslı kı oldum yapmayın lütfen

birincisi çok agresifsin.
İkincisi bana bir şeyler kanıtlamak zorunda değilsin.
Üçüncüsü ben türkiyenin en iyi liselerinden ve üniversitelerinden birinden mezunum ve aynı okulda doktoramı yapıyorum aynı zamanda özel bi ünide yüksek lisansa başladım bu yıl. Aradaki farkı ben bariz gördüm.
Dördüncüsü hukuk zor bölümdür sen ne okuyorsun bilmiyorum ama benim bölümüm daha zor sidik yarışını saçma buluyorum hele çiftler arasında konuşulmamalı bu. Ne olursa olsun senin rakiplerin zayıf bunu unutma. Tebrk ediyorum 4 yapmak yine de çok zordur. Küçümsemiyorum asla!
Beşincisi erkekler istisnalar olsa da mizaç olarak kızlar gibi değildir. Biz derslere gideriz not tutarız. Sınavımız olunca panik oluruz okul konusunda kızların sorumluluk duygusu daha gelişmiştir. Ben de eşimle aynı üniden mezunum. Benimle sürekli dalga geçerdi sınav hali triplerimden. Çünkü kendi sınav gecesi sbaha kadar ps oynardı. Yine de halletti bi şekilde işte.
Okulu senin gibi ciddiye almasını da bekleme.

Anaaa aynı benim annem. O mu hırslandırdı acaba bizi lise sınavını kazanamazsam liseye yollamicaktı derece yaptım sonra ülser oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…