Hep böyle değil tabi ki Ama bir özür bile dilemedi, benim dememle dilediği özrü başıma kaktı günlerce mesaj atmadı Dün (cuma) öğleden sonra ya kadar sınavları devam ediyordu, bekledim sabrettim Muhtemelen sınav öncesi kavga çıkmasın vs diye mesaj atmıyor diye düşündüm Sınavlar geçti Hala yok Normalde duygusaldır, benle kavgalıysa depresyona girer, takar bunu cidden Yatar uyur öyle tatmin eder kendini, şimdi bakıyorum sosyal medyada geyik çeviriyor Depresyon neymiş, aklına gelmiyorumsanırım sevgiliniz sıkıntılı bi dönemden geciyo hep böyle degilse üstüne gitmeyin biraz yalnız kalsın gidişata göre bakarsın artık duruma
canım o takmıyosa sende takma sanırım sevgisi ilgisi bitmiş hayırlısı olsun erkek milleti işte güven olmuyo ne yapcagıda belli olmuyoHep böyle değil tabi ki Ama bir özür bile dilemedi, benim dememle dilediği özrü başıma kaktı günlerce mesaj atmadı Dün (cuma) öğleden sonra ya kadar sınavları devam ediyordu, bekledim sabrettim Muhtemelen sınav öncesi kavga çıkmasın vs diye mesaj atmıyor diye düşündüm Sınavlar geçti Hala yok Normalde duygusaldır, benle kavgalıysa depresyona girer, takar bunu cidden Yatar uyur öyle tatmin eder kendini, şimdi bakıyorum sosyal medyada geyik çeviriyor Depresyon neymiş, aklına gelmiyorum
"Ben özür diledimseni seviyorum zaten ben her istediğini de yapıyorum " deyip Görevini tammaladı sanıyor Keyfin bilir havasına bürünmüş Kalsam memnun olacak, gitsem umrunda değilcanım o takmıyosa sende takma sanırım sevgisi ilgisi bitmiş hayırlısı olsun erkek milleti işte güven olmuyo ne yapcagıda belli olmuyo
Ben onun dersle,rne çalışması okulunu boşvermemesi için o kadar uğraştım o kadar üzerine düştüm ki Hiç oralı olmadı Şimdi bu yenilgisinin suçunu başka şeylere atıp sıyrılmak peşinde Üstelik bunlara beni de katıyor, falanca sınav döneminde beni şöyle oyaladın şu dersten senin yüzünden kaldım vs diye sayıyor Ben hep onu uyardım hep onun için uğraştım bunları hiç görmüyor Sonra okulun uzamasından şikayet ediyor Sahi onca çalışan varken boş gezenlerin diploma alması hak mıBana da biri onca çalişan varken boş gezmelerinin bedelini odemeyecegın sandın dese bende çikişirim üstelik siz ozur de diletmişsinz sahi ne bekliyorsunz ayaklariniza mi kapansın
Ben onun dersle,rne çalışması okulunu boşvermemesi için o kadar uğraştım o kadar üzerine düştüm ki Hiç oralı olmadı Şimdi bu yenilgisinin suçunu başka şeylere atıp sıyrılmak peşinde Üstelik bunlara beni de katıyor, falanca sınav döneminde beni şöyle oyaladın şu dersten senin yüzünden kaldım vs diye sayıyor Ben hep onu uyardım hep onun için uğraştım bunları hiç görmüyor Sonra okulun uzamasından şikayet ediyor Sahi onca çalışan varken boş gezenlerin diploma alması hak mı
Sevgilin hangi bölümde?
Hukuk Ama okulu da yazmayım Nolur nolmazEvet hangi bölümde merak ettim doğrusu ben de
Varmış Onun bölümü üstün benimki gereksiz, kolaymış. Onun okulu zorlu, benimki parayla okunuyormuşBolumun de prestijlisi var?
Varmış Onun bölümü üstün benimki gereksiz, kolaymış. Onun okulu zorlu, benimki parayla okunuyormuş
Hiç böyle değildi Çok şaşkınım inanınBoyle tipleri mumla mi ariyorsunuz bilmiyorum ki.
Zor biliyorum Kolay demiyorum ki Ama çalışmıyor ki İki sene tamamen bomboş gezdi, gitme dediğim yerlerde yapma dediğim şeyleri yaptı Onlar okulun alıkoyuyor swni dediğim şeylerin peşinden gidip bir allahın günü okulun kapısından uğramadı Sonra okul uzayınca ben de dahil olmak üzere birsürü şeyi buna sebep diye önüme koyuyorHukuk fakultelerinin zorlugundan haberiniz yok sanirim. Cocuk zaten kalmis bunun stresi altinda bedelini oduyosun falan demek gereksiz olmus. O anda psikolojisi nedeniyle size ters cikmis muhtemelen ozur de dilemis. Bunu benim sevgilim de diyordu senin bolumun kolay benim zor diye. Hakliysa diyecek birsey yok.
Çok yıkıldım , çok kırgınım. Annemle aramız pek iyi değil, yani iyi değil dediysem nefret etmiyoruz ama annem biraz bencil, benim de bir insan olduğumu genç kız olduğumu çoğu zaman hatırlamaz, baskıcıdır. Ortaokuldan beri annemin her istemediği hareketimde okuldan alınmakla tehdit edildim, ben hep direndim. Hep başarılıydım. Liseden sonra etrafımda pek arkadaşım kalmadı, biraz yalnızlık çektim, ama her zaman tutunduğum en önemli şey başarılarımdı. Özel bi üniversitenin fen edebiyat fakültesinde düşük puanlı bir bölümü, puanım düşük olduğu için değil sırf bu buranşı sevdiğim için tercih ettim. Hep başarılı oldum. Anneme rağmen üniversite okuyor olmaktan dolayı hep kendimle gurur duydum. Bölüm birincisiyim. Çok çalışıyorum hep, hakkını veriyorum. Erkek arkadaşım prestijli bir üniversitede prestijli bir bölümde okuyor Ama ne okumak! İlk sene tamamen boş gezdi, bir dönemden kaldı çapraza düştü. Toparlamaya çalıştı olmadı, muhtemel uzayacak okul, son sınıfta şimdi. Geçen hafta okulun uzayacağı kesinleşince başladı okulu sistemi herşeyi eleştirmeye, kendisine katılmadım, "onca deli gibi çalışan dururken o ilk senenin bedelini ödemeyeceğini mi sandın takma kafana napalım" dedim. "Zor kızım büzüm dersimiz zor, sneinkine benzemez biz sizin gibi parayla not satın almıyoruz sen okuduğunu mu sanıyosun ne işe yarayacak senin okuduğun" vs vs etmediği hakaret yapmadığı aşağılama kalmadı. Ki ben burslu okuyorum. Not ortalamam onunkinin iki katı, kimse bize iltimas geçmiyor. Öyle zoruma gitti ki Konuşmadım iki gün Sonrasında mesaj attı biraz tartıştık "Adam olsan özür dilerdin hala savunacağına " dedim, "özür dilerim" dedi hepsi bu Kabul etmedim tabi ki konuşmadım Günlerce mesaj atacak diye bekledim tek kelime yazmadı aramadı. Bu sabah dayanamadım mesaj attım. "Ben özür de diledim ayaklarına mı kapanıcam " dedi Ya ben yıkıldım ya Senelerdir hedeflediğim 4 ortalamayı yaptım bu dönem sevinemedim. Hayatta bi okulum bi sevgilim vardı tutunduğum ya çok naif çok uysal bi insandır nasıl böyle canavarlaştı Nasıl bu kadar duygusuz olabildi napıcam ben napıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?